Έρχεται το πυροσβεστικό πλοίο

 Έρχεται το πυροσβεστικό πλοίο

Ο πρώην βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης συνεχίζει και λειτουργεί ως εν ενεργεία βουλευτής. Αυτό επανέλαβε χθες στην εφημερίδα μας όταν τον συναντήσαμε στο Χαλκερό για τις εορταστικές εκδηλώσεις στην εκκλησία του χωριού, λόγω της χθεσινής εορτής της Ζωοδόχου Πηγής.

Ο κ. Πασχαλίδης αναγνωρίζει ότι η δραστηριότητά του σαν να μην έπαψε να είναι βουλευτής, ενοχλεί κάποιους. Από την άλλη ξεκαθαρίζει ότι δεν πτοείται. Βάζει ως επόμενο στόχο την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης ενώ μας κάνει γνωστό ότι έρχεται η ώρα να ξαναλειτουργήσει στο κεντρικό λιμάνι πυροσβεστική υπηρεσία λιμένα Καβάλας, αφού στο μεταξύ θα έχει καταπλεύσει στο κεντρικό λιμάνι σκάφος της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Ο κ. Πασχαλίδης είπε τα εξής: «Λειτουργώ ως ενεργός βουλευτής. Ο χώρος μου με τίμησε, διπλασίασα τις ψήφους μου, τους ευχαριστώ γι΄ αυτό πάρα πολύ και πρέπει να συνεχίζω να λειτουργώ, γιατί πρέπει να λειτουργώ, έτσι αισθάνομαι».

ΕΡ: Κάποιοι ενοχλούνται.

ΑΠ: «Το γνωρίζω αυτό, δεν πειράζει, πιστεύω πως αργότερα θα καταλάβουν πως δε δημιουργώ κανένα πρόβλημα, ίσα – ίσα προσπαθώ για τα προβλήματα, να λύσω αυτά τα οποία είχα αφήσει».

ΕΡ: Αυτό το διάστημα με τι ασχολείστε;

ΑΠ: «Τα Τενάγη νομίζω πως θα βρούνε το δρόμο τους. Θα έρθει το πυροσβεστικό πλοίο, ενώ θα εγκαινιαστεί το κτήριο της πυροσβεστικής υπηρεσίας λιμένα, το οποίο ανακαινίστηκε, χάρις στις ενέργειές μου να το καταλάβουν όλοι αυτό, γιατί αμφιβάλουν για πολλά. Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια πάνε πολύ καλά. Τώρα πρέπει να βοηθήσουμε για τον τουρισμό».

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης