Έρχεται χιόνι και κρύο …

 Έρχεται χιόνι και κρύο …

Νέο κύμα κακοκαιρίας επηρεάζει την περιοχή μας απο αύριο Δευτέρα με κύρια χαρακτηριστικά το κρύο και το χιονόνερο.

Οχι χιόνι αλλα χιονόνερο θα πέσει σύμφωνα με την ΕΜΥ ή το απόγευμα της Δευτέρας ΄ή ξημερώματα Τρίτης.

Νομίζω οτι ζούμε τα τελευταία ξεσπάσματα του φετεινού χειμώνα που οτι και να κάνει τώρα έχει ΄κλάσει.

Είναι αυτό που λέμε συχνά μέσα απο αυτήν την στήλη οτι έκλασε η νύφη και σχόλασε ο γάμος.

Αφήστε που ο φετεινός χειμώνα ήτανε βουτυράκι στο ψωμάκι.

Οτι και να μας κάνει απο εδώ και πέρα νομίζω οτι δεν πρόκειται να επηρεάσει τα γενικά του χαρακτηριστικά. για φέτος.

Ο φετεινός χειμώνας ήτανε ποταμίσιος , του γλυκού νερού.

Αυτό βέβαια για κάποιους σημαίνει οτι το καλοκαίρι που ακολουθεί θα βογγήξουμε στους καύσωνες αφού ένας ήπιος χειμώνας συνήθως ευνοεί ένα θερμό καλοκαίρι.

Απεργιακές κινητοποιήσεις μέσα στην εβδομάδα

Κατα τα άλλα πάμε καλά και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουν άλλη μια καινούργια εβδομάδα που θα έχει άσχημο καιρό και απεργιακές κινητοποιήσεις οι οποίες εχω την εντύπωση οτι γίνονται για την τιμή των όπλων αφού στην φάση που είμαστε δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι.

Απλά κατεβαίνουμε στις απεργίες για να καλλιεργούμε το παραμύθι της αντίστασης.

Οταν μπορούσαμε να αντισταθούμε και να αλλαξουμε την πορεία των πραγμάτων είμαστε θολωμένοι και ψάχναμε να βρούμε τον βηματισμό μας .

Σήμερα μετά απο τόσα μνημόνια και τιμωρίες πως να φύγεις που λέει και το τραγούδι.

Τέλος πάντων επειδή είμαστε λαός που μας αρέσει το παμύθιασμα θα συμμετάσχουμε και σε αυτές τις απεργιακές κινητοποιήσεις τονώντας το αίσθημα της αντίστασης.

Ξύλο αρκετό

στα μπλόκα

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε εκτός όλων των άλλων που συνέβησαν είχαμε στο μπλόκο της Νίκαιας νέο γύρο συμπλοκών με αγρότες και άνδρες των ΜΑΤ.

Οι αγρότες παραμένουν στα μπλόκα πάνω στην Εγνατία και προσπαθούν με καθιστικές διαμαρτυρίες κυρίως να κλείνουν τους δρόμους προκαλώντας συμπλοκές σώμα με σώμα αφού η εντολή της κυβέρνησης είναι οτι δεν κλείνει κανένας δρόμος.

Αυτό το δεν κλείνει κανέν ας δρόμος δεν είναι τόσο απλό οσο ακούγεται.

Για να επιτευχθεί αυτός ο σκοπός πέφτουν πολλά κιλά χημικά και αρκετά κλωτσομπούνια.

Μετά απο κάθε συμπλοκή έχουμε ένα σωρό τραυματίες και απο το στρατόπεδο των αγροτών αλλα και των αστυνομικών.

Επενδυτής και οχι ιδιοκτήτης

Οσο αφορά τον ΑΟΚ η διαδικασία συμμετοχής επενδυτή στην ομάδα χωρίς να αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς συνεχίζεται και ενώ έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος ο οικονομικός έχουμε κολλήσει σε κάποιους όρους που έχει θέσει ο νέος επενδυτής που έχουν να κάνουν με την λειτουργία της ομάδας και μάλλον θα ξεπεραστούν τα επόμενα 24άωρα.

Έτσι και αλλιώς δεν υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια.

Αν δεν πληρωθούν οι παίκτες μέσα στην εβδομάδα η ομάδα θα βαρέσει διάλυση.

Οτι είναι να γίνει θα πρέπει να γίνει άμεσα.

Την ώρα που γράφονται οι γραμμές αυτές η ομάδα δεν έχει ακόμα αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό Βόλου και σε περίπτωση νίκης η ομάδα φλερτάρει σοβαρά με την πρώτη 7άδα και τα Play off.

Ο νέος επενδυτής που αν επιτευχθεί η συμφωνία θα τρέξει την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι πιστεύει οτι αν ο ΑΟΚ μπεί στην πρώτη επτάδα και στα Play off θα μπορέσει στο τέλος της χρονιάς να αλλάξει κατηγορία.

Το ρεπορτάζ μιλάει για έναν επιχειρηματία ή επιχειρηματίες που έχουν ασχοληθεί και στο παρελθόν με το ποδόσφαιρο και είναι γνώστες.

Πάντως σε κάθε περίπτωση η μετοχική σύνθεση της ομάδας θα παραμείνει ώς έχει και ο επενδυτής με μια ειδική συμφωνία τις λεπτομέρειες της οποίας δεν γνωρίζουμε θα αναλάνει τις τύχες της ομάδας έχοντας το πρώτο και τον τελευταίο λόγο σίγουρα μέχρι το καλοκαίρι όπου θα υπάρχει ο χρόνος να καταλήξουν σε μεταβίβαση ή οχι των μετοχών και πλήρη εξαγορά της ομάδας.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης