• 4 Μαΐου 2024,

Έτοιμος ο νέος ΑΟΚ – Παίζει του Ντιέ – Δεν είναι στην λίστα ο Καρντόσο

 Έτοιμος ο νέος ΑΟΚ – Παίζει του Ντιέ – Δεν είναι στην λίστα ο Καρντόσο

Ο ΑΟΚ είναι έτοιμος ν` ανακοινώσει 20 μεταγραφές που έγιναν τις τελευταίες μέρες και αυτό δείχνει την πίστη ότι η ομάδα θα παίξει στη FootBall League.

Το ρόστερ έχει συμπληρωθεί κατά ένα μεγάλο βαθμό. Θα γίνουν λίγες προσθήκες, τις τελευταίες μέρες, αν όλα πάνε καλά.

Είναι ρόστερ για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν και χωρίς να υπάρχει μέχρι τώρα η παραμικρή ανακοίνωση για ονόματα ποδοσφαιριστών.

Θεωρούνται σχεδόν βέβαιοι ορισμένοι ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα του ΑΟΚ, στο πρόσφατο παρελθόν. Κατά πάσα πιθανότητα επιστρέφουν Χργκόβιτς και Θεοδωρέλης. Ο πρώτος είχε πολύ καλή παρουσία στη δεύτερη χρονιά της Σουπερ Λιγκ, στη θέση του αριστερού πλάγιου οπισθοφύλακα. Ο δεύτερος ήταν στον ΑΟΚ από τα χρόνια της Γ` Εθνικής, μέχρι τη Σουπερ Λιγκ.

Παίζει του Ντιέ

Ο Σερζ Ντιέ που δεν αγωνίζεται με τη Βέροια, είναι υποψήφιος για επιστροφή. Ο Ιβοριανός αμυντικός μέσος που αποτέλεσε ίνδαλμα των Καβαλιωτών φιλάθλων, είναι στα υπόψη.

Ο ΑΟΚ πάντως για τη θέση του αμυντικού μέσου, πάει για ένα πολύ καλό όνομα.

Αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσο γρήγορα, θα παρθεί η απόφαση για τη Β` Εθνική.

*Δεν είναι στη λίστα ο Καρντόσο

Το όνομα του Καρντόσο ακούστηκε τελευταία για τον ΑΟΚ. Ο Αργεντινός που ήταν στο ρόστερ της ομάδας τη σεζόν 2010- 2011, αποκλείεται να επιστρέψει στην Καβάλα. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι στη μεταγραφική λίστα και δε του έχει γίνει πρόταση επιστροφής.

*Χρώμα Καβαλιώτικο στο ρόστερ

Στο ρόστερ του νέου ΑΟΚ θα υπάρχουν και παίκτες από την Καβάλα. Θεωρείται βέβαιο ότι θα μείνει στην ομάδα στις θέσεις των τερματοφυλάκων ο Μάνος Αποστολίδης ενώ συνεχίσει και ο Γαβριηλίδης που πέρυσι είχε έρθει το Γενάρη στην ομάδα αλλά πριν είχε αγωνιστεί με την ομάδα νέων στο πρωτάθλημα της Σουπερ Λιγκ.

Επαγγελματίας μάλλον θα γίνει ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος που είναι ένα μεγάλο ταλέντο και ο ΑΟΚ θέλει να επενδύσει σε αυτόν.

Δεν αποκλείουμε στους επαγγελματίες να προωθηθούν ο Κάπατζης αλλά και ο Κάργας. Αυτό θα κριθεί ανάλογα με το ρόστερ που θα σχηματιστεί.

*Δεν κρίθηκε του προπονητή

Ο ΑΟΚ μπορεί να έχει κλείσει περίπου 20 ποδοσφαιριστές αλλά ακόμη δεν έχει καταλήξει στο νέο προπονητή. Οι επαφές συνεχίζονται με ονόματα από το εξωτερικό αλλά και Έλληνες. Σημειώνουμε ότι στις μεταγραφές μέτρησε σε πολύ μεγάλο βαθμό η κρίση του Κώστα Τσαλίκη που θα είναι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας. Το όνομα του νέου προπονητή θα ανακοινωθεί με το που τελειώσει η περιπέτεια της τοποθέτησης στη Β` Εθνική. Μάλλον τελικά δεν παίζει να επιστρέψει ο Έλβις Σκόρια.

*Μάλλον την Τρίτη η κρίσιμη συνάντηση

Η εβδομάδα που διανύουμε αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τον ΑΟΚ.

Σήμερα θεωρείται πολύ δύσκολο να γίνει η σύσκεψη ανάμεσα σε ΕΠΟ, Σουπερ Λιγκ και FootBall League, αλλά όχι απίθανο. Το πιθανότερο είναι να γίνει την Τρίτη.

Οι άνθρωποι του ΑΟΚ, κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Δεν είναι σίγουρο το παραμικρό, μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Ο ΑΟΚ κινείται μεταγραφικά, υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι το θέμα θα τελειώσει θετικά αλλά παράλληλα οι πάντες είναι επιφυλακτικοί.

Τα αιτήματα των τριών φορέων αναμένεται να συζητηθούν, να παρθεί μια απόφαση από κοινού και στη συνέχεια μεγάλο ρόλο θα παίξει ο Γιάννης Ιωαννίδης. Ο υφυπουργός αν είναι θετικός στο να κάνει δεκτά τα αιτήματα της Σουπερ Λιγκ και της Β` Εθνικής, τότε όλα θα πάνε καλά. Αν υπάρχουν παράλογες απαιτήσεις τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Το σενάριο ότι τελικά μπορεί να μη γίνει αναδιάρθρωση και το πρωτάθλημα της Β` Εθνικής να διεξαχθεί με 21 ομάδες, δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε.

Η Σουπερ Λιγκ δηλαδή να απεμπλακεί από την όλη ιστορία. Όλα παραμένουν ανοιχτά. Μέρα με τη μέρα όλα… παίζουν.

 

Διαβάστε επίσης