• 8 Μαΐου 2024,

Έφυγε για Πειραιά το «Μυτιλήνη»

 Έφυγε για Πειραιά το «Μυτιλήνη»

Με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά αναχώρησε λίγο πριν τις 11.00 το πρωί από το λιμάνι της Καβάλας, το επιβατικό – οχηματαγωγό πλοίο «Μυτιλήνη». Το πλοίο που ανήκει στην εταιρία ΝΕΛ, ήταν στο λιμάνι της Καβάλας, για 16 συνεχόμενες ημέρες, λόγω του ότι καταργήθηκαν δύο δρομολόγια που εκτελούσε η εταιρία με αφετηρία το λιμάνι της πόλης μας, με τη γνωστή πρωτοβουλία του υπουργείου, καταγγελίας της σύμβασης.
Το «Μυτιλήνη» ταξιδεύει για τον Πειραιά προκειμένου να αντικαταστήσει το πλοίο της ίδιας εταιρίας European Express που εκτελεί δρομολόγια στις Κυκλάδες.
Αύριο το απόγευμα στη θέση του πλοίου «Μυτιλήνη» αναμένεται στην Καβάλα για πρώτη φορά το πλοίο «Νήσος Μύκονος». Το «Μυτιλήνη» εφοδιάστηκε νωρίτερα το πρωί με καύσιμα και φυσικά αναχώρησε άδειο χωρίς επιβάτες και φορτηγά για τον Πειραιά.
Σύμφωνα με τις πρώτες δημοσιογραφικές πληροφορίες τα εισιτήρια που θα πληρώνουν οι οδηγοί για τα αυτοκίνητά τους και οι επιβάτες στο πλοίο «Νήσος Μύκονος» θα είναι ελαφρώς ακριβότερα, σε σχέση με το εισιτήριο που πλήρωναν στα πλοία της Ναυτιλιακής Εταιρίας Λέσβου.

Διαβάστε επίσης