• 22 Μαΐου 2024,

Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση …

 Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση …

Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά η αντίστροφη μέτρηση για την τελική αναμέτρηση της 5η του Ιούνη έχει ξεκινήσει.

Η 5η του Ιούνη είναι η καταλυτική ημερομηνία και για τους δανειστές και για την ελληνική κυβέρνηση που θα πρέπει να τα βρούσε σε όλα τα επίπεδα ή θα πρέπει αν δεν υπάρχει ακόμα αυτή η δυνατότητα να βρούνε ένα τρόπο για μια έστω επιμέρους συμφωνία που θα επιτρέψει την εκταμίευση μέρους της δόσης για να μπορέσει η Ελλάδα να πληρώσει την δόση της στο ΔΝΤ.

5 Ιουνίου η Ελλάδα πρέπει να πληρώσει στο ΔΝΤ.

Αν δεν τα καταφέρει η χώρα μπαίνει σε μια άλλη περιπέτπεια η κατάληξη της οποίας θα είναι η δραχμή.

Εγώ δεν συμφωνώ με όλους αυτούς που λένε οτι και να γυρίσουμε στην δραχμή δεν έγινε και τίποτα.

Πέρα απο το απόλυτο σκοτάδι που θα ζήσουμε για μια διετία και οχι ένα πεντάμηνο που λένε αρκετοί η χώρα θα απομονωθεί , θα μείνει πίσω και θα γίνουμε οι φτωχοι συγγενείς μιας Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα έχει μπεί σε τροχιά ανάπτυξης.

Είναι κρίμα μετά απο 5 χρόνια σκληρής λιτότητας να ρισκάρουμε την Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.

Πάντως οι προσδοκίες για μια συμφωνία εντός της εβδσομάδας είναι χαμηλές αλλά θα πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενες πλευρές στις διαπργματεύσεις αυτές να έχουν υπόψη τους οτι αν δεν έχει βρεθεί λύση πρίν απο το τριήμερο απο το Σαββατοκύριακο η επόμενη εβδομάδα πρώτη του Ιούνη θα είναι εβδομάδα πανικού και οικονομικής τρομοκρατίας.

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε τώρα οτι αν έχουμε συμφωνία θα έχουμε στην διάρκεια ενός Eurogroup που θα λάβει μέρος την Τρίτη 2 Ιουνιου.

Κατά τα άλλα πάμε καλά αφού η εβδομάδα αυτή τελειώνει με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος που είναι το καλύτερο τριήμερο του καλοκαιριού.

Για άλλη μια χρονιά η Θάσος είναι η νούμερο ένα επιλογή των Καβαλιωτών και όχι μόνο.

Βέβαια για άλλη μια φορά θα σας γράψουμε οτι αν ήταν καλύτερο το γενικότερο οικονομικό περιβάλλον της χώρας η κίνηση το συγκεκριμένο τριήμερο θα ήταν μεγαλύτερη.

Παρόλα αυτά η Θάσο είναι πανέτοιμη και περιμένει να περάσουν απέναντι χιλιάδες τουρίστες εσωτερικοί και εξωτερικοί.

Η Καγιά γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι με καισαρική και λίγο πρίν την επέμβαση βγήκε και μια selfie με τον άντρα της και τον γιατρό της.

Η φώτο είναι λίγα δευτερόλεπτα πρίν την πιάσει η νάρκωση.

Δηλαδή ρε παιδιά αυτά που ζούμε είναι το λιγότερο ανατριχιαστικά.

Μπαίνει στο χειρουργείο για καισαρική και το πρώτο που σκέφτεσαι είναι η selfie φώτο ;

Καλμάρετε παιδιά και χαλαρώστε γιατί υπάρχουν και προσωπικές στιγμές που θα πρέπει να προστατεύουμε και να κρατάμε για εμάς, γιατί είναι δικές μας και δεν αφρούν τους άλλους.

Ο καιρός μπορεί να χαλάσει σήμερα αλλα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θα είναι καλός με την θερμοκρασία να φτάνει εκεί γύρω στους 27-28 βαθμούς.

Τα μεταξωτά και να φυσάει λεβέντες.

Άνοιξε η διαδικασία για την επόμενη μέρα του ΑΟΚ με την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη για όλες τις προτάσεις – προσφορές απο όλους αυτούς αυτούς που ενδιαφέρονται να τρέξουν τον ΑΟΚ την επόμενη χρονιά με στόχο τον πρωτθλητισμό που αποτελεί προυπόθεση απο τον Ερασιτέχνη.

Οι προτάσεις θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι τις 5 του Ιούνη , την ίδια μέρα που θα πρέπει η κυβέρνηση να πληρώσει το ΔΝΤ.

Μακάρι και ο ΑΟΚ να βρεί τον επενδυτή που ψάχνει και η κυβέρνηση να βρεί τα λεφτά να πληρώσει την δόση.

Αυτό είναι το καλύτερο σενάριο.

Αρχές της άλλης εβδομάδας, τις πρώτες δηλαδή μέρες του Ιούνη θα έρθει στα γραφεία του Ερασιτέχνη η πρόταση απο τον επιχειρηματία της πόλης μας που έχει πλάνο σε βάθος τριετίας για τον ΑΟΚ και με την βοήθεια άλλων τοπικών επιχειρηματιών θα μπορέσει να φέρει τον ΑΟΚ εκεί που όλοι θέλουμε.

Αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης