Έχουμε καλή ομάδα , καλό προπονητή και συνεχίζουμε την προσπάθεια

 Έχουμε καλή ομάδα , καλό προπονητή και συνεχίζουμε την προσπάθεια

Προς την σωστή κατεύθυνση η ανακοίνωση στήριξης της διοικούσας του ΑΟΚ στο πρόσωπο του Κώστα Ανυφαντάκη που παρά τα ατυχή αποτελέσματα τις τελευταίες αγωνιστικές ΄παραμένει στο πόστο του και συνεχίζει την προσπάθεια.

Έχουμε καλή ομάδα , έχουμε καλό προπονητή και αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι ηρεμία.

Η ανακοίνωση της διοικούσας που συνεδρίασε προχθές το βράδυ νομίζω οτι προσφέρει στην ομάδα την ηρεμία που χρειάζεται προκειμένου να ετοιμάσει την αγωνιστική της αντεπίθεση.

Είναι πολύ εύκολο να αρχίσουμε και να καταλογίζουμε ευθύνες, που σίγουρα υπάρχουν και η ομάδα είναι σήμερα τόσο χαμηλά στην βαθμολογία, αλλα δεν είναι αυτό το ζητούμενο την συγκεκριμένη στιγμή.

Αυτό που πρέπει να δούμε και προς αυτή την κατεύθυνση να βοηθήσουμε όλοι είναι να ανακάμψει η ομάδα αγωνιστικά να αρχίζει να κερδίζει , να αλλάξει η ψυχολογία και θα έχουμε χρόνο και για κριτική.

Δυστυχώς ο ΑΟΚ αγωνίζεται σε μια κατηγορία που δεν χωράνε αντιπαραθέσεις τουλάχιστον μεταξύ μας  και είναι μία  κατηγορία  που φλερτάρει ανά πάσα στιγμή με την διάλυση αφού υποβιβασμός απο την Γ’ Εθνική στο τοπικό θα σημαίνει αυτόματα και την εξαφάνιση της απο τον χάρτη.

Για τους λόγους αυτούς χρειάζεται σύναιση , ψυχραιμία και καθαρό μυαλό.

Η Γ΄Εθνική, ιδίως όταν δεν σου κάθονται και τα αποτελέσματα δυσκολεύει πάρα πολύ και απο εκεί που έχεις στόχο την κορυφή μπορεί να βρεθείς να παλεύεις για την σωτηρία.

Τώρα μας χρειάζεται ο ΑΟΚ και τώρα ΄θα πρέπει να σταθούμε όλοι στο πλευρό του.

Ξεκινάμε απο σήμερα Τετάρτη με που υποδεχόμαστε τον πολύ καλό Νέστο και συνεχίζουμε την Κυριακή.

Μετά τον Ολάντ και ο Μοσκοβισί στην Αθήνα για διήμερη επιτροπή.

Βέβαια η επίσκεψη του Μοσκοβισί δεν έχει καμμία σχέση με την επίσκεψη του προέδρου Ολάντ αφού ο Μοσκοβισί είναι ένας απλός επίτροπος οικονομικών υποθέσεων της ΕΕ που έρχεται στην Αθήνα για να παρακολουθήσει την πορεία της αξιολόγησης και όπου χρειάζεται να συμβουλέψει την κυβέρνηση έτσι ώστε να προχωρήσουμε και να πάμε παρακάτω.

Ο Μοσκοβισί είναι απο τους λίγους Ευρωπαίους αξιωματούχους που στέκεται απέναντι στην Ελλάδα με συμπάθεια και θα πρέπει αυτούς τους λίγους συμμάχους να τους προσέχουμε ώς κόρη οφθαλμού.

Τα τέστ αντοχής των ελληνικών τραπεζών δείξανε οτι τελικά η ζημιά που έγινε σε αυτές με την επιβολή των capital control ήταν πολύ μικρότερη απο αυτή που εκτιμούσανε οι Ευρωπαίοι , θα χρειαστούνε λιγότερα χρήματα για την ανακεφαλαιοποίηση τους και οτι πολύ σύντομα και αυτή η περιοπέτεια θα έχει τελιεώσει.

Τονίζω για άλλη μια φορά οτι μετά την ολοκλήρωση της ανακαφαλαιοποίησης των τραπεζών θα μπορέσουν να αρθούν και τα capital control που φοβάμαι οτι έχουμε αρχίσει να συνηθίζουμε.

Το πιο πιθανό σενάριο και αν όλα πάνε καλά θα είναι τα capital control να φύγουν απο την ζωή μας απο 1/1/2016.

Λέτε ρε παιδιά τελικά το 2016 να είναι η χρονιά της Ελλάδας ;

Λέτε δια μαγείας να αλλάξει το κλίμα να πάρει μπρος η μηχανή και να αρχίσει η ψυχική ανάταση και η οικονομική ανάκαμψη ;

Λέμε ρε παιδι μου …

Πάντως όπως και να έχει κοιτάχτε να ερωτευτείτε γιατί έρχεται χειμώνας και μάλιστα βαρύς.

Φαίνεται να συμφωνούν οι περισσότεροι επιστήμονες οτι το φετεινό χειμώνα θα έχουμε και κρύο και χιόνια μετά τον Δεκέμβρη.

Πάντως και οι πρώτες ημέρες του Νοέμβρη φαίνεαι οτι θα είναι πολύ καλές καιρικά με καθημερινές ηλιοφάνειες.

Μπορεί να δυσκολεύει η κατάσταση όταν πέφτει ο ήλιος αλλά μέχρι την δύση η μέρα θυμίζει άνοιξη.

Φοβούνται στην κυβέρνηση οτι μετά την άρση των κατασχέσεων μήπως υπάρξει ντόμινο και σκάσει το μεγάλο κανόνι στην αγορά καταστρέφοντας τα πάντα.

Νομίζω οτι οι φόβοι είναι δικαιολογημένοι και θα πρέπει οι χειρισμοί που θα γίνουν απο εδώ και στο εξής να είναι ιδιαίτεροι και πολύ επιδέξιοι γιατί μπορεί να ανοίξουν οι ασκοί του αιόλου.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Η πτώση της θερμοκρασίας είναι σταδιακή και για αυτό δεν μας φαίνεται.

Πάντως όπως δείχνουν τα πράγματα το πρώτο 15θήμερο του μήνα φαίνεται οτι θα το περάσουμε ζάχαρη.

Μακάρι γιατί το έχουμε ανάγκη.

Σίγουρα τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχουμε ζήσει και τα καλύτερα παιδιά είναι αυτά που ακόμα δεν έχουμε μεγαλώσει.

Θα τα πούμε και πάλι αύριο.

Μην χάνετε το κουράγιοα και την ψυχολογία σας.

Στο τέλος όλα καλά θα πάνε , το λένε και οι Ινδοί.

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης