• 18 Μαΐου 2024,

Έως τα Χριστούγεννα θα λειτουργήσει το κατάστημα Public

 Έως τα Χριστούγεννα θα λειτουργήσει το κατάστημα Public

Τη σύμβαση μισθώσεως υπέγραψε το Επιμελητήριο Καβάλας και το πολυκατάστημα Public, η διεύθυνση του οποίου σκοπεύει να το θέσει σε λειτουργία έως τα Χριστούγεννα. Οι υπεύθυνοι του καταστήματα δέχθηκαν το σύνολο των όρων που επέβαλε το Επιμελητήριο, δρομολόγησαν την εξασφάλιση όλων των απαραίτητων αδειών, ενώ επίκειται συνάντηση με τους μηχανικούς προκειμένου να αναφερθούν οι παρεμβάσεις που θα υλοποιηθούν.

Το Επιμελητήριο από την πλευρά του ακολουθεί το δικό του χρονοδιάγραμμα αναφορικά με την εσωτερική τακτοποίηση των υπηρεσιών του στο κτήριο. Συγκεκριμένα, όλες οι υπηρεσίες θα παραμείνουν στον πρώτο όροφο ενώ το υπάρχον γραφείο του προέδρου καταργείται. Ο Άγγελος Τσατσούλης θα εξυπηρετείται στο γραφείο του δευτέρου ορόφου. Το διοικητικό συμβούλιο θα εξετάσει τις επιπλέον εργασίες ενισχύσεως του φέροντος οργανισμού που θα εκτελεστούν από τη διεύθυνση του πολυκαταστήματος, το κόστος των οποίων θα εκπέσει από το μίσθωμα.

Η διοίκηση παρέδωσε ήδη τα κλειδιά του υπογείου και του ισογείου χώρου, ενώ ο υπόλοιπος χώρος του πρώτου ορόφου θα παραδοθεί σε είκοσι περίπου ημέρες και αφού μεταφερθεί το γραφείο του προέδρου.

 

Διαβάστε επίσης