• 5 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΜΑΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΜΑΗ 2013

Κοντά στη Φωληά βρέθηκε χθες βράδυ η 13χρονη Χριστίνα Κρασσά, την οποία τρεις μέρες αναζητούσαν στην ευρύτερη περιοχή των Λουτρών των Ελευθερών δυνάμεις της Αστυνομίας- Πυροσβέστες και εθελοντές. Ήταν μόνη της, χωρίς τον Αλβανό φίλο της. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις και βρέθηκε καλά στην υγεία της. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του φίλου της. Συνταξιούχοι, δημοτικοί υπάλληλοι και εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» συγκεντρώθηκαν χθες το απόγευμα στον Δημοτικό Κήπο. Ζήτησαν το πρόγραμμα να μην καταργηθεί και να συνεχιστεί κανονικά. Μεγαλύτερη κι ουσιαστικότερη βοήθεια από τον Δήμο Καβάλας ζήτησε η εκπρόσωπος των εργαζόμενων του προγράμματος Έφη Ντοβόρη. Περισσότερες από 170 επενδυτικές προτάσεις παρέλαβε η Αναπτυξιακή Καβάλας μέσω τριών προγραμμάτων που υλοποιεί. Οι περισσότερες αναφέρονται στον τουριστικό τομέα. Οι προτάσεις αξιολογούνται ώστε έγκαιρα να αποφασιστεί ποιες θα χρηματοδοτηθούν. 3 αντιεξουσιαστές καταδικάστηκαν χθες στο Τριμελές Καβάλας σε βαριές ποινές 2 και 3 ετών φυλάκισης. Άσκησαν έφεση κι αφέθηκαν ελεύθεροι. Ήταν κατηγορούμενοι για επεισόδια στην Καβάλα τον Δεκέμβρη του 2011, μετά από πορεία διαμαρτυρίας.

 

Με μηνιαίο ενοίκιο 4.600 ευρώ- διπλάσιο από το αρχικό- νοικιάστηκε χθες σε ιδιώτη η δημοτική αίθουσα τελετών των κοιμητηρίων. Στην δημοπρασία συμμετείχαν 7 ιδιώτες. Σε χθεσινή συνέντευξη τύπου ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Γερομάρκος αναγνώρισε ότι ήταν περιττή η από μέρους του ενέργεια να απευθυνθεί στην υπηρεσία του και να ζητήσει άδεια για να τοποθετηθεί πρόεδρος της ΑΕΝΑΚ. Στην Καβάλα συναντήθηκαν την Τετάρτη το απόγευμα πρόεδροι εμπορικών συλλόγων Κεντρικής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Εκδήλωση με ομιλητή τον πρόεδρο του ΣτΕ Κώστα Μενουδάκο ετοιμάζει για τις 12 Ιουνίου το ΤΕΕ ΑΜ. Θέμα της εκδήλωσης η προστασία του περιβάλλοντος. Με νέα ανακοίνωση του ο υφυπουργός Εργασίας Νίκος Παναγιωτόπουλος κάνει γνωστό ότι θα έρθει για τον λιμενικό πυροσβεστικό σταθμό Καβάλας νέο σκάφος. Βουλευτές του ΚΚΕ κατέθεσαν ερώτηση για τα προβλήματα στη Θάσο που αφορούν την πυροπροστασία.

 

Ο Σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου θα βρίσκεται το πρωί στο κέντρο της πόλης για ενημερωτική εξόρμηση. Συνεδριάζει το μεσημέρι η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καβάλας. Στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» παρουσιάζει σήμερα την θεατρική της παράσταση η ομάδα Χ-οδός. Αύριο το πρωί στην πλατεία Καπνεργάτη προληπτική και δωρεά μέτρηση χοληστερίνης, γλυκόζης και ουρικού οξύ. Τις πρώτες του εκλογές για την ανάδειξη διοίκησης κάνει την Κυριακή το πρωί ο νεοσύστατος σύλλογος κατοίκων Αγίου Κωνσταντίνου. Όλα είναι έτοιμα στο μονοπάτι της Παλιάς Καβάλας για το 5ο φεστιβάλ Wood Water Wild που αρχίζει αύριο το πρωί.

 

Απολογισμό της πρόσφατης αγωνιστικής περιόδου όπου ήταν βοηθός προπονητή και πρώτος προπονητής έκανε χθες ο Γιώργος Μαραντάς. Εξέφρασε την αγωνία του για το μέλλον του ΑΟΚ. Αναβολή για τον Σεπτέμβρη πήρε χθες η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη για την εποχή που ήταν πρόεδρος στην ΑΕΚ. Την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στην Καλαμίτσα φιλικός και φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ ανάμεσα σε βετεράνους της Καβάλας και της εθνικής ομάδας. Την Κυριακή το κρίσιμο ματς του Νέστου με τον Ίασμο. Γενική συνέλευση αύριο της ΕΠΣ Καβάλας.

 

 

Διαβάστε επίσης