• 15 Μαΐου 2024,

Αγιασμός στη Θρακική Εστία

 Αγιασμός στη Θρακική Εστία

Το Σάββατο το πρωί στα γραφεία της Θρακικής Εστίας πραγματοποιήθηκε αγιασμός με την ευκαιρία της έναρξης της νέας περιόδου εκδηλώσεων.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων δεν είναι ακόμη έτοιμο. Πολλά πράγματα έχουνε ετοιμαστεί και θα γίνουν. Στην τελετή του αγιασμού ήταν το διοικητικό συμβούλιο της Θρακικής Εστίας με επικεφαλής τον πρόεδρο Νίκο Τσουμπάκη, μέλη της Θρακικής Εστίας και οι Δημοσθένης Δημοσθενόπουλος, Κώστας Μορφίδης, Ξενοφών Κροκίδης, η αντιδήμαρχος Κορίνα Χιώτη Πρασσά, η δήμαρχος Δ. Τσανάκα, ο Ν. Ξανθόπουλος, ο Κ. Παπακοσμάς, ο Αρχ. Γρανάς.

Τον αγιασμό παρακολούθησαν επίσης οι εκπρόσωποι άλλων συλλόγων, ο περιφερειακός σύμβουλος Χρ. Γάκης κ.λ.π.

«Θα τα καταφέρουμε. Θ΄ αντέξουμε» είπε ο πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Νίκος Τσουμπάκης, καθώς και οι σύλλογοι πιέζονται από την οικονομική δυσκολία και την οικονομική κρίση.

Για τις πρώτες εκδηλώσεις του φθινοπώρου ο κ. Τσουμπάκης είπε στην εφημερίδα μας τα ακόλουθα: «Ο προγραμματισμός όλος δεν θα ανακοινωθεί σήμερα. Θ΄ ανακοινωθεί όμως τους τριμήνου Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου και Νοεμβρίου. Μέλημά μας να βγει η εφημερίδα της Θρακικής Εστίας. Έχουμε εκδηλώσεις οι περισσότερες ψυχαγωγικές αλλά και μια μεγάλη εκδήλωση πολιτιστικού περιεχομένου και ιστορικού ταυτόχρονα, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στις 25 Οκτωβρίου, ημέρα Κυριακή, στον κινηματογράφο «Όσκαρ». Έχουμε επίσης να πάμε στη Σηλυβρία της Ανατολικής Θράκης για τη μνήμη του Αγίου Νεκταρίου, όπου θα παραστεί κι ο πατριάρχης εκεί και βεβαίως κι άλλες εκδηλώσεις οι οποίες θ΄ ανακοινωθούνε άμεσα με την έκδοση της εφημερίδας της Θρακικής Εστίας».

Διαβάστε επίσης