Αεροπειρατής γιαλατζί

 Αεροπειρατής γιαλατζί

Ο τρομοκράτης των Αιγυπτιακών αερογραμμών αποδείχθηκε γιαλατζί αφού έκανε αεροπειρατία με μοναδικό του όπλο θήκες κινητών τηλεφώνων που μπόρεσε να μετατρέψει με αρκετή φαντασία σε εκρηκτικά και να σπείρει τον πανικό σε όλο τον πλανήτη.

Μετά απο περίπου 6 ώρες αγωνίας τον πήρανε χαμπάρι οτι ήτανε “τζούφιος” και δόθηκε ένα αίσιο τέλος σε μια ιστορία που θα μπορούσε να είναι και κωμική.

Τα κίνητρα του δράστη ήταν συναισθηματικά αφού όπως διαπιστώθηκε όλα αυτά τα έκανε γιατί ήθελε να συναντήσει την πρώην του σύζυγο που ζει πλέον στην Κύπρο.

Φαντάζομαι οτι δεν χρειάζεται να ψάξουμε τους λόγους για τους οποίους η γυναίκα χώρισε τον δράστη που έφτασε στο σημείο να κάνει αεροπειρατία για τα μάτια της.

Κατά τα άλλα περιμένουμε αρχές του μήνα την επιστροφή των θεσμών και μένουμε στην δέσμευση της ελληνικής κυβέρνησης οτι μέχρι τις 15 του μήνα θα έχει ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση που σημαίνει οτι έχουν συμφωνήσει σε όλα και απλά αυτό που μένει είναι η τοιχοκόληση του κηδειόχαρτου με τις λεπτομέρειες της συμφωνίας αυτής που είναι σίγουρο οτι θα φέρει νέους φόρους για να μην σας πω οτι θα προετοιμάσει το έδαφος για το νέο μνημόνιο που θα συνοδεύσει την μείωση του χρέους.

Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουμε μείωση του χρέους χωρίς ανταλλάγματα.

Είναι γελασμένοι όσοι πιστεύουν οτι το τελευταίο αυτό τριετές μνημόνιο που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2015 ο Τσίπρας ΄θα είναι και το τελευταίο.

Έχουμε ακόμα δρόμο και μάλιστα μακρύ μέχρι να φτάσουμε στην μέρα που θα σκεφτόμαστε την Ελλάδα χωρίς επιτήρηση.

Πάντως προχθές στην Βουλή στην κυριολεξία σφαχτήκανε οι μεν με τους δε και κάποια στιγμή ο Κυργιάκος ο Μητσοτάκης ζήτησε απο τον Τσίπρα να παραιτηθεί για να λυτρωθεί ο τόπος και να πάμε σε εκλογές.

Να παρατήσουμε δηλαδή την διαπραγμάτευση να τα παρατήσουμε όλα και να οδηγήσουν την χώρα σε μια νέα περίοδο εσωστρέφειας και και αμβιβολίας.

Για τον λόγο αυτό και ίσως γιατί τα πράγματα αλλάξανε και ο Αλέξης βλέπει οτι ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον χάνει έδαφος είπε στον πρόεδτο της αξιωματικής αντιπολίτευσης οτι τις εκλογές θα πρέπει να τις ξεχάσει.

Πάντως το κλίμα δεν ήταν καλό προχθές στην Βουλή αφού το επίπεδο της συζήτησης αρκετές φορές έπεσε πολύ χαμηλά.

Αντί να συνεργαστούν στο σημείο που αυτό είναι εφικτό όλες οι δημοκρατικές και φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις του τόπου για να μας βγάλουν απο την κρίση αυτοί αντίθετα σφάζονται χωρίς γάντι γιατί το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εξουσία.

Νέα κωλοτούμπα απο τον Πάνο Καμμένο που τελικά δεν επιμένει στην παραίτηση Μουζάλα την οποία και ξαφνικά χαρακτηρίζει λεκτικό λάθος.

Ο Καμμένος με την κωλοτούμπα αυτή εδραιώνεται όπως καταλαβαίνετε στην θέση Νο1 του καταλόγου με τους πολιτικούς που όλα αυτά τα χρόνια έχουν κάνει τις μεγαλύτερες και ταυτόχρονα καλύτερες κωλοτούμπες και φαίνεται οτι δεν υπάρχει κάποιος να τον ρίξει απο την πρώτη αυτή θέση.

Με την χθεσινή του τοποθέτηση ο Καμμένος βάζει τέλος σε ένα σήριαλ που ξεκίνησε ο ίδιος αλλά μπροστά στον κίνδυνο να χάσει την καρέκλα του υπουργείου Αμύνης λειτούργησε το μεγάλο λαρύγγι που όλα τα καταπίνει.

Δεν πειράζει Πάνο μου.

Ετσι και αλλιώς δεν είναι η πρώτη φορά και δεν θα είναι και η τελευταία.

Μου κάνει εντύπωση η μαεστρία με την οποία ο Τσίπρα καλμάρει τον Πάνο και τον επαναφέρει στην τάξη.

Ηταν έτοιμος μετά την γκάφα του Μουζάλα να καταπιεί όλη την κυβέρνηση και τώρα μόνο συγνώμη που δεν μας ζήτησε για την απειλή του αυτή.

Ο Τσίπρας τον Καμμένο τον έχει για πρωϊνό !

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί παραμένουν δύσκολοι και ύποπτοι.

Μπαίνουμε σε μια πολύ καλή περίοδο και να έχετε το νού σας γιατί το ΠΑΣΧΑ τα περισσότερα ξενοδοχεία, για να μην σας πω όλα, στην Θάσο θα είναι ανοιχτά.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης