• 16 Μαΐου 2024,

Ο Γιώργος Τσακίρης ως μέλος της διοίκησης του νοσοκομείου

 Ο Γιώργος Τσακίρης ως μέλος της διοίκησης του νοσοκομείου

Προσφάτως διορίσθηκε ως μέλος της διοικήσεως του νοσοκομείου το στέλεχος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Καβάλας Γιώργος Τσακίρης. Παρά το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν διορισθεί ο νέος διοικητής και ο νέος υποδιοικητής, η διοίκηση συνεδρίασε δύο φορές ασχολούμενη με τον απολογισμό του έτους 2015 για το γενικό νοσοκομείο της Καβάλας. Η διαδικασία των διορισμών έχει περάσει από το πρώτο στάδιο ελέγχου όσων πληρούσαν τις προϋποθέσεις και εντός των επόμενων ημερών δεν αποκλείεται να δρομολογηθεί το επόμενο στάδιο των προσωπικών συνεντεύξεων. Άρα, έως τα τέλη Μαΐου ενδέχεται να ανακοινωθούν τα ονόματα που αναμένονται, κατά την προσωπική εκτίμηση του κ. Τσακίρη.

Οι υποψηφιότητες που κατατέθηκαν στη δική μας υγειονομική περιφέρεια ξεπερνούσαν τις 170 κι επομένως η εξέτασή τους θα απαιτήσει σημαντικό χρονικό διάστημα. Μετά την αρχική του ενημέρωση, η εικόνα που σχημάτισε ο Γιώργος Τσακίρης για το νοσοκομείο Καβάλας αφορά στην άριστη εμπειρία του στελεχιακού δυναμικού. Φυσικά τα προβλήματα είναι ευρύτερα γνωστά, όπως για παράδειγμα οι μεγάλες ελλείψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Οι υπάρχοντες εργαζόμενοι ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κοινού επιδεικνύοντας υπέρμετρο φιλότιμο. Να σημειωθεί ότι το καβαλιώτικο νοσοκομείο είναι το μόνο της περιοχής που έχει πιστοποίηση ISO.

Επί της ουσίας και παρά την απουσία διοικητή και υποδιοικητή, η λειτουργία του νοσοκομείου συνεχίζεται απρόσκοπτα, με τη νυν σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου. Ωστόσο, ο διορισμός των δύο βασικών διοικητικών στελεχών μάλλον θα διευκολύνει την τακτοποίηση συγκεκριμένων θεμάτων.

Διαβάστε επίσης