• 27 Απριλίου 2024,

Αισιοδοξία για τις διαπραγματεύσεις με την τρόϊκα

 Αισιοδοξία για τις διαπραγματεύσεις με την τρόϊκα

Απο χθες Δευτέρα 10 του μήνα θα μπορούνε οι ταλαίπωροι φορολογούμενοι έλληνες πολίτες να κάνουν αίτηση για να υπαχθούνε στην ρύθμιση των 100 δόσεων παρα τις αντιρρήσεις των δανειστών που έρχονται με έναν εξωγήϊνο τρόπο να ζητήσουν απο την κυβέρνηση να πάρει πίσω την συγκεκριμένη ρύθμιση λές και είναι πραγματικά απο άλλο πλανήτη.

Η πρώτη ρύθμιση που μπορεί να βοηθήσει επι της ουσίας τους ελληνες είναι αυτή και έχουν σκυλιάσει να την κόψουν,

Για να καταλάβετε πόσο διάθεση έχουν να μας βοηθήσουν.

Πάντως ο Σαμαράς ο Αντουάν που βλέπει τα περιθώρια να στενεύουν έχει δώσει εντολή για πρόσω ολοταχώς αφού ξέρει οτι οποιοδήποτε πισογύρισμα στην ουσία ρίχνει την κυβέρνηση και πάμε για εκλογές.

Εδώ που έχουμε φθάσει οποιοδήποτε πισογύρισμα της κυβέρνησης προκαλεί εξελίξεις και στήνει κάλπες άμεσα.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και τα βλέπουν και οι δανειστές που θα πρέπει να πάρουν χαμπάρι και να σταματήσουν να το παίζουν τρελίτσα.

Εκτός και αν θέλουν εκλογές και θέλουν και Τσίπρα γιατί πρόωρες εκλογές σημαίνει Τσίπρας.

Και μέσα σε όλα έχουμε και τον Ερντογάν να μας πουλάει ένα τσαμπουκά που έρχεται απο άλλες εποχές και δεκαετίες θυμίζοντας μας οτι ο Τούρκος αντίπαλος θέλει προσοχή και τα 90 λεπτά του αγώνα.

Αυτός βέβαια ο τελευταίος  τσαμπουκάς του Ερντογάν πηγάζει απο την φοβερή του αλαζονεία που τον οδηγεί και σε λάθος κινήσεις αλλα και σε λάθος αποφάσεις.

Ο Ερντογάν κλείνει τα αυτιά του  σε όλες τις διπλωματικές φωνές εξεύρεσης λύσης και δηλώνει οτι δεν πρόκειται να κάνει πίσω αφήνοντας να εννοηθεί οτι είναι έτοιμος για όλα.

Βέβαια στις προκλήσεις του Τούρκων με τις δηλώσεις τους περί κανόνων εμπλοκής σε περίπτωση που χρειαστεί η Αθήνα παντά με τον ίδιο τρόπο και στον ίδιο τόνο αφού οι κανόνες εμπλοκής ισχύουν και για την Ελλάδα.

Η Αθήνα υποβαθμίζει τις προκλητικές δηλώσεις της τούρκικης πλευράς αλλα έχω την εντύπωση οτι δεν εκτιμά σωστά το θόλωμα του Ερντογάν που μετά την τελευταία του εκλογική νίκη τα έχει στην κυριολεξία χαμένα και ένας άνθρωπος που τα έχει χαμένα είναι άκρως επικίνδυνος.

Κατά τα άλλα πάμε καλά και ξεκινήσαμε την εβδομάδα με καλές καιρικές συνθήκες οι οποίες όμως στην διάρκεια της εβδομάδας θα εξελιχθούν σε βροχές και καταιγίδες.

Πάντως το θετικό είναι οτι οι καλές θερμοκρασίες για την εποχή θα διατηρηθούν ανεβάζοντας το ηθικό των ελλήνων που βλέπει να βγάζει χωρίς απώλειες σοβαρές και τον Νοέμβρη.

Μετά τον Νοέμβρη οι μήνες που ακολουθούν και μπορούν να μας απειλήσουν είναι  τρείς.

Μετά την νίκη επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ο ΑΟΚ πάτησε κορυφή μαζί με τον Καμπανιακό και τον Πανσερραϊκό.

Το επόμενο παιχνίδι είναι την Κυριακή με τον Ορφέα Ελευθερούπολης που έχει κόψει και τον Πανσερραϊκό και τον Έβρο Σουφλίου και έχει βοηθήσει τον ΑΟΚ να πατήσει κορυφή.

Ο ΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδορύπολης ήτανε καλύτερος απο οτι τις προηγούμενες αγωνιστικές αλλα θα πρέπει να ανεβάσει και άλλες στροφές αν θέλει να διεκδικήσει την πρωτιά σε ένα πρωτάθλημα δύσκολο που θα είναι μαραθώνιος.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο πονηροί και δύσκολοι είναι και ύποπτοι.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης