Αισιόδοξες προβλέψεις για τον τουρισμό

 Αισιόδοξες προβλέψεις για τον τουρισμό

Κανένα νεώτερο απο το αεροπλάνο που παραμένει άφαντο δέκα μέρες μετά την εξαφάνιση του απο τα πολιτικά ραντάρ.

Το σίγουρο είναι οτι τόσες μέρες μετά αν το αεροπλάνο έπεφτε σίγουρα θα το βρίσκανε.

Και στον βυθό της θάλασσας να κατέληγε θα έδινε κάποια σημάδια.

Το γεγονός οτι εξαφανίστηκε και οτι μετά απο έρευνες τόσων ημερών δεν έχουν βρεί τίποτα σημαίνει οτι το αεροπλάνο δεν έπεσε απλά προσγειώθηκε κάπου που δεν μπορεί να το εντοπίσει κάνεις.

Αυτή η εκδοχή πλησιάζει τα σενάρια των Αμερικάνων που φοβούνται οτι το συγκεκριμένο αεροσκάφος μπορεί στο μέλλον να αποτελέσει έναν πύραυλο Σκρούτζ και να αποπειραθεί να καρφωθεί σε κανά ουρανοξύστη όπως είχε γίνει την 11η του Σεπτέμβρη.

Απλά αυτή την φορά το κάνουν πιο οργανωμένα.

Το ερώτημα είναι τι θα γίνει με το πλήρωμα και τους επιβάτες που χωρίς να το θέλουν έχουν γίνει μέρος αυτής της άκρως τρομοκρατικής επιχείρησης.

Οι τρομοκράτες θέλουν να πιστέψουν όλοι οτι το αεροπλάνο έπεσε κάπου στον ΩΚΕΑΝΟ , να το ξεγράψουν, για να μπορέσουν ανυποψίαστοι πλέον να καταστρώσουν το σχέδιο του χτυπήματος που θα γίνει με βασικό όπλο το συγκεκριμένο αεροπλάνο και θα αιφνιδιάσει αφού κανείς δεν θα το περιμένει.

Αυτή η εξέλιξη δεν είναι καθόλου ευχάριστη αφου ΄στην περίπτωση αυτή θα καθαρίσουν και όλους τους επιβάτες που δεν πρέπει να γίνουν μάρτυρες αυτής της ιστορίας που είναι άνευ προηγουμένου πραγματικά.

Αν το κάνανε για να ζητήσουν λύτρα για τους επιβάτες θα είχανε εμφανιστεί ήδη και δεν περιμένανε να περάσουν τόσες μέρες χωρί να δώσουν ένα σημάδι ζωής.

Δεν μιλάνε και δεν λαλάνε γιατί θέλουν όλος ο κόσμος και κυρίως οι Αμερικάνοι να πιστέψουν οτι απλά το αεροπλάνο έπεσε και εκεί που πήγε δεν μπορούν να το βρούνε.

Ολοι υποστηρίζουν οτι το φετεινό καλοκαίρι τουριστικά για την Ελλάδα θα είναι πολύ καλύτερο σε αφίξεις απο το προηγούμενο που σας θυμίζω οτι δεν πήγε καθόλου άσχημα.

Αυτή την φορά αν όλα πάνε καλά και εκτός απροόπτου μπορεί να έχουμε εκτός απο πολλές αφίξεις και υψηλούς τζίρους που είναι και το ζητούμενο και έλειψε απο την περσυνή τουριστική κίνηση αφού κυρίως σε νησιά β’ γραμμής οι τουρίστες ήτανε περιορισμένης οικονομικής δύναμης.

Εγώ επαναλαμβάνω και σήμερα αυτό που είχα πεί και τότε , οτι καλά που είχαμε και αυτούς που σώσανε την παρτίδα και μακάρι φέτος εκτός απο αφίξεις και να έχουμε και μεγαλύτερες εισπράξεις.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να ποντράει πουθενά αλλού εκτός απο τον τουρισμό γιατί δεν έχει τίποτα άλλο εκτός απο νησιά θάλασσα και ήλιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ φέτος θα είναι η χρονιά της Σαντορίνης και της Μυκόνου που θα κατακλιστούν απο Αυστριακούς κυρίως τουρίστες που θα έρθουν στα δύο αυτά νησιά για να περάσουν καλά και να φάνε τα ωραία τους λεφτά.

Οι Αυστριακοί μπορεί να μην είναι μπουνταλάδες αλλα εκτιμούν το καλό και το πληρώνουν.

Αν περνάνε καλά ξοδεύουν.

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Πέρσι ζήσαμε το καλά και φέτος πάμε για τα καλύτερα.

Μακάρι γιατί μόνο έτσι μπορεί να πάρει μια φόρα η ελληνική οικονομία και να ξυπνήσει το ελληνικό θηρίο.

Αστειεύομαι φυσικά …

Ξεπεράσανε το πρόβλημα με τις τράπεζες και το πρωτογενές πλεόνασμα και φαίνεται οτι οι διαπργματεύσεις με τους τροϊκανούς κολλάνε στο αίτημα για μαζικές απολύσεις και μέσα στο 2015.

Οσο δηλαδή θα έχουμε πάρε – δώσε με τους τροϊκανούς θα είμαστε σε απολύσεις.

Αυτό μας λένε με τον τρόπο τους.

Αυτό το ¨αγκάθι” των απολύσεων σίγουρα δεν πρόκειται να χαλάσει το γλυκό της συμφωνίας αλλα σίγουρα μας πάει πίσω και ίσως μας βγάλει εκτός χρονοδιαγράμματος.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Η ΄άνοιξη συνεχίζεται και σίγουρα όσο στρώνει ο καιρός τόσο θα καλυτερεύει και η δική μας ψυχολογία που ανεβαίνει συνεχώς.

Οσο ανεβαίνει η θερμοκρασία τόσο ανεβαίνει και η δική μας ψυχλογία.

Τα λέμε και πάλι αύριο.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης