Αλλάζει πρόσωπο η Ενωση – Ρόμπινσον, Τζόουνς και ίσως Πόποβιτς με Απόλλων Πάτρας

 Αλλάζει πρόσωπο η Ενωση – Ρόμπινσον, Τζόουνς και ίσως Πόποβιτς με Απόλλων Πάτρας

Η Ενωση συνέχισε την προετοιμασία της, εν όψει του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Απόλλων Πάτρας, με μια απογευματινή προπόνηση, χθες στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

Τα δεδομένα αλλάζουν όσον αφορά την ομάδα που θα δούμε, στο παιχνίδι που έρχεται.

Αναλυτικά.

Ο Ράσελ Ρόμπινσον προπονείται από τη Δευτέρα και ως αντικαταστάτης του Μέντλιν, θα κάνει ντεμπούτο.  Ο Τζήμας περιμένει από τον Ρόμπινσον πολλά περισσότερα απ` ότι πήρε από τον Μέντλιν. Ειδικά στο σκοράρισμα.

Φαίνεται να είναι οριστική και η είσοδος στο ρόστερ του Ρομπ Τζόουνς. Ο πρώην παίκτης της Ελευσίνας, αντικαθιστά τον Γκόρντον που θα αποτελέσει παρελθόν, εκτός σημαντικού απροόπτου.

Ο Τζόουνς βέβαια δεν είναι περιφερειακός παίκτης.  Περισσότερο μπαίνει στο ρόστερ για τη θέση του Βαν Ντερ Μαρς.

Ο Βαν Ντερ Μαρς που ως κοινοτικός, είναι υπο αντικατάσταση από τον Σέρβο Μάρκο Πόποβιτς που δοκιμάζεται από τη Δευτέρα στην Καβάλας. Προέρχεται από τη Ντιναμό Τιφλίδας, είναι 30 χρονών και έχει ύψος 1,93. Αγωνίστηκε και στη Βοϊβοντίνα.

Ο Πόποβιτς που αν τελικά δώσει το οκ, ο Τζήμας για την απόκτηση του, θα καλύψει τη θέση του Γκόρντον.

Σήμερα μάλλον είναι η καθοριστική μέρα για το αν θα μπει στο ρόστερ, ο Πόποβιτς.  Ο Τζόουνς όλο αυτό τον καιρό ήταν στην Καβάλα αλλά δεν είχε δηλωθεί στον ΕΣΑΚΕ. Μάλλον ήρθε  η ώρα να παίξει, αφού ο Βαν Ντερ Μαρς δείχνει ότι δε μπορεί να ανταποκριθεί.

 

*Χωρίς Δεμερτζή με Απόλλων

Οριστικά χωρίς τον Γιάννη Δεμερτζή θα παραταχθεί η Ενωση, στο ματς του Σαββάτου. Δε είναι απόλυτα έτοιμος να μπει σε κανονικούς ρυθμούς, κάτι που θα γίνει την άλλη εβδομάδα, προκειμένου να δώσει το παρόν του, στο εκτός  έδρας ματς με την ΑΕΚ. Επίσης το Σάββατο δεν υπολογίζεται ο Πέτρος Βελισαρίου, που θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

 

Διαβάστε επίσης