Αλλαγές στην ταράτσα της πολυκατοικίας της οδού Κορνάρου;

 Αλλαγές στην ταράτσα της πολυκατοικίας της οδού Κορνάρου;

Κάτοικοι της οδού Κορνάρου στην Κηπούπολη, διαπίστωσαν χθες το πρωί κινητικότητα στην πολυκατοικία όπου έχουν καταγγείλει ότι λειτουργούν παράνομα δύο κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Βλέποντας το τι γίνεται στην πολυκατοικία από τα μπαλκόνια των σπιτιών τους, είδαν δύο ή τρία άτομα να δουλεύουν στην ταράτσα της πολυκατοικίας. Κάποιοι κάτοικοι περισσότερο τολμηροί πλησίασαν τους εργαζόμενους στην πολυκατοικία και τους ρώτησαν. Σύμφωνα με τα λόγια των κατοίκων αυτοί απάντησαν ότι απομάκρυναν την κεραία της COSMOTE.

Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Όλα θα φανούν επίσημα πια, αναλυτικά και οριστικά σήμερα, που στο σημείο θα φτάσει αυτή τη φορά με την συνοδεία αστυνομικών κλιμάκιο της Πολεοδομίας Καβάλας.

Οι κάτοικοι της περιοχής, βλέποντας την ταράτσα της πολυκατοικίας χθες το μεσημέρι, διαπίστωσαν όπως έλεγαν χαρακτηριστικά, ότι είχαν απομακρυνθεί δύο μπουριά. Δεν αποκλείεται το γεγονός μια κεραία να έχει απομακρυνθεί, αλλά αν δεν εμπλακούν ειδικοί τότε κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για οτιδήποτε.

Οι κάτοικοι της περιοχής έλεγαν χθες ότι οι εργασίες που έγιναν στην πολυκατοικία, προέρχονταν από συνεργείο τεχνικής εταιρίας, τα στοιχεία της οποίας κράτησαν και μπορούν να τα δώσουν σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται.

 

 

 

Διαβάστε επίσης