Αναγέννηση Γιαννιτσών- ΑΟΚ 1-0: Φτου και από την αρχή

 Αναγέννηση Γιαννιτσών- ΑΟΚ 1-0: Φτου και από την αρχή

Γιαννιτσά(ανταπόκριση)

Επιμέλεια: Τάσος Πατσίδης

Ο ΑΟΚ δεν τα κατάφερε  στα Γιαννιτσά, να πάρει τουλάχιστον ένα βαθμό. Δέχθηκε ένα γκολ πολύ νωρίς και στη συνέχεια αν και είχε σε μεγάλα διαστήματα την πρωτοβουλία των κινήσεων, δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο γκολ . Ειδικά στο β` μέρος όταν έπαιξε με παίκτη παραπάνω από το 62` και μετά. Εκεί είχε συντριπτική κατοχή της μπάλας, ενώ έχασε την ευκαιρία του αγώνα με τον Αρτσε. Σίγουρα θα μπορούσε τουλάχιστον να πάρει τον ένα βαθμό της ισοπαλίας.

Οι γηπεδούχοι με την ενημερότητα που πήραν, χρησιμοποίησαν καινούριους παίκτες και τα έδωσαν όλα. Μετά το 62` προσπάθησαν με πολλές καθυστερήσεις να κρατήσουν το σκορ, όλα αυτά με ανοχή του διαιτητή.

Ο Μιχάλης Ιορδανίδης ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Γιαννίκογλου. Δεξιά τον Ρεβυθόπουλο, αριστερά τον Παπαργυρίου. Δυο στόπερ τον Ντουτσαρίδη και τον Γκαρακλίδη. Αμυντικοί μέσοι ο Ντομί και ο Καρλόπουλος. Στα πλάγια της μεσοεπιθετικής γραμμής, ο Πάλλας και ο Κουρέλλας. Ο Αρτσε ελεύθερος στον κάθετο άξονα. Ο Καπνίδης στην επίθεση. Από το 58` και μετά έκανε περισσότερο επιθετική την ομάδα, με την είσοδο του Μαυρίδη. Ο Παπαδόπουλος στο 75` πήρε τη θέση του Πάλλα, στη δεξιά πτέρυγα.

Ο ΑΟΚ άφησε πίσω του, άδοξα τους βαθμούς και τώρα κοιτάζει το ματς με τον Βατανιακό, που είναι τελικός.

Το φιλμ του αγώνα

3` Κίτρινη κάρτα ο Τσιάμης

6` Το 1-0 με σουτ του Χατζηστεφάνου

25` Σουτ του Πάλλα, για να σώσει ο Χατζηλάρι

29` Σουτ του Σιδηρόπουλου, σωτήρια εξουδετερώνει ο Γιαννίκογλου

42` Κίτρινη κάρτα ο Κρινίτσας

61` Ο Αρτσε εξ επαφής δε βρήκε στόχο

67` Ο Καρλόπουλος από πολύ κοντά, δε μπόρεσε να σκοράρει.

78` Κόρνερ του Κουρέλλα, κεφαλιά του Αρτσε, ο Χατζιλάρι κάνει την απόκρουση του αγώνα, κρατώντας τη νίκη για την ομάδα του.

Από τον ΑΟΚ δέχτηκαν κίτρινες κάρτες ο Ντουτσαρίδης, ο Γκαρακλίδης, ο Ντομί και ο Μαυρίδης.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Χατζιλάρι, Λαμπάκης, Καρτάλ, Κρινίτσας, Μπονγκ, Μπαξεβάνος, Σιδηρόπουλος, Σάρρος, Χατζηστεφάνου, Παλάσκας, Τσάμης.

Αλλαγές

64` Αγγελίδης στη θέση του Μπονγκ

88` Ιορδανίδης στη θέση του Σιδηρόπουλου

93` Ανδρεαδάκος στη θέση του Χατζηστεφάνου

ΑΟΚ: Γιαννίκογλου, Ρεβυθόπουλος, Γκαρακλίδης, Ντουτσαρίδης, Παπαργυρίου, Ντομί, Κουρέλλας, Καρλόπουλος, Αρτσε, Πάλλας, Καπνίδης.

Αλλαγές

58` Μαυρίδης στη θέση του Ντομί

75` Γρηγόρης Παπαδόπουλος στη θέση του Πάλλα

*Μιχάλης Ιορδανίδης: « Ήμασταν καλύτεροι»

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του ΑΟΚ, Μιχάλης Ιορδανίδης τόνισε στις δηλώσεις του: « Ήμασταν καλύτεροι. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Είχαμε συντριπτική κατοχή της μπάλας, ειδικά στο β` μέρος. Δημιουργήσαμε από τα πλάγια, αρκετές φάσεις αλλά δυστυχώς δε μπορέσαμε να πετύχουν ούτε την ισοφάριση.

Ο διαιτητής κράτησε μόνο 4 λεπτά καθυστερήσεις ενώ οι παίκτες των Γιαννιτσών, έπεφταν συνέχεια κάτω μετά το 60`. Συνεχίζουμε. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς της νίκης».

 

 

 

Διαβάστε επίσης