• 10 Μαΐου 2024,

Γ’ Εθνική : Τα παιχνίδια των ομάδων μας

 Γ’ Εθνική : Τα παιχνίδια των ομάδων μας

Ορφέας Ελ- Δόξα Πετρούσας 0-0: Δεν είχε καθαρό μυαλό και λύσεις στην επίθεση

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης

Μπορεί να είχε διάθεση αλλά ο Ορφέας δεν είχε τους τρόπους να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Δεν είχε καθαρό μυαλό στις επιθετικές προσπάθειες του. Μπλοκαρίστηκε στο παιχνίδι των αντιπάλων. Δεν είναι δυνατό όταν η αντίπαλη ομάδα, έχει δυο πανύψηλους στόπερ, να παίζεις με μεγάλες μπαλιές. Όποτε έβαλε τη μπάλα κάτω, απείλησε την αντίπαλη εστία. Αυτό έγινε όμως ελάχιστες φορές.

Ο Ορφέας δεν εκμεταλλεύτηκε τον ευνοϊκό αέρα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 51` ο Δουμάνης έχασε την ευκαιρία του αγώνα, αν τελείωνε καλύτερα τη φάση, το παιχνίδι θα γινόταν πιο εύκολο για το συγκρότημα του Μπάμπη Χρυσοστομίδη.

Πάντως φάνηκε σ` ένα ακόμη παιχνίδι, το επιθετικό πρόβλημα των γηπεδούχων. Επίσης έλειπε η καλή τελική πάσα. Η Δόξα κάλυψε τους χώρους και προσπάθησε να απειλήσει τον Ορφέα, στην κόντρα επίθεση.

Το φιλμ του αγώνα

24` Παράλληλη σέντρα του Δουμάνη, δεν προλαβαίνει ο Οτέμπερη

26` Φάουλ Αποστολίδη, απόκρουση του Αποστολίδη

31` Κόρνερ του Ευθυμιάδη, κεφαλιά του Κωνσταντινίδη, πάνω από τη γραμμή απομακρύνει ο Μουρατίδης

39` Σουτ του Μουρατίδη, σωτήρια επέμβαση σε κόρνερ του Καραβελίδη.

51` Ωραία κάθετη πάσα του Σάσσου, μόνος του ο Δουμάνης, δεν κάνει το πλασέ, προσπαθεί να αποφύγει τον Αποστολίδη, που του παίρνει τη μπουκιά από το στόμα.

55` Σουτ του Γάιδα, η μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι

89` Φάουλ του Τσιμπλίδη, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Ορφέας Ελ: Καραβελίδης, Κωνσταντινίδης, Κεχαγιάς, Φιλιππίδης, Ελευθεριάδης, Γαβριηλίδης, Ευθυμιάδης 80` Αϊβάζης, Παπαδάτος, Οτέμπερη 63` Σταματόπουλος, Δουμάνης, Τσαπέγια 46` Σάσσος.

Δόξα Πετρούσας: Αποστολίδης, Γιαννίκης, Μπακιρτζίδης, Βραμέντζαλης, Δ. Κότιος, Τουνγκελίδης 77` Ουζούνογλου, Στέρεφ, Παπαδόπουλος, Μουρατίδης, Γάιδας 57` Τσιμπλίδης, Παυλίδης 72` Γουνατίδης.

 

*Αρης Ακροποτάμου- Εθνικός Σιδηροκάστρου 2-0: Η υπεροχή καρποφόρησε στην επανάληψη

Πηγή: Kavala- sports

Ο Αρης σταθεροποιείται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ηταν καλύτερος και δίκαια επικράτησε επί του Εθνικού. Στο β` μέρος καρποφόρησε η υπεροχή.

Ο εκπρόσωπος της Καβάλας είχε την κατοχή και ήταν θέμα χρόνου να πετύχει το γκολ. Στο 65 μετά από πάσα του Τσέπα στην πλάτη της άμυνας, όμορφο στοπάρισμα του Αποστολίδη και πλασέ για το 1-0. Στο 78 επέλαση του Σεφερίδη, μπαλιά για τον Δούμπλατζη που έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Γαβριηλίδη για το 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Ο Άρης Ακροποτάμου παραμένει στη 3η θέση με 32 βαθμούς και το Σιδηρόκαστρο έχει μείνει στους 19.

**Διαιτητές: Γκορτσίλας, Κουλά Χουσεϊν, Παπαναστασίου (ΕΠΣ Μακεδονίας)

Συνθέσεις

Άρης Ακροποτάμου

Χατζηνικολής, Φίλων, Κάμπατζης, Σεφερίδης, Τσέπα, Σολακίδης, Βλάχος (71 Σαϊνίδης), Δρούζας, Σαουλίδης (63 Δούμπλατζης), Παπαδόπουλος (82 Σακόπουλος), Αποστολίδης.

Εθνικός Σιδηροκάστρου

Γαβριηλίδης, Χίντσαρης, Μεντής, Τσιάτμας, Τσεμπερίδης, Απαδίνης, Τσεμπερίδης (87 Πασούδης), Αϊβαζίδης, Παπαδόπουλος (52 Γεωργιάδης), Διαμάντης (58 Παρουκάς), Παπαστεργίου, Μπουζούρας.

 

 

 

*Εβρος Σουφλίου- Νέστος 0-1: Σημαντική νίκη

Ο Νέστος πήρε μια σπουδαία νίκη μέσα στο Σουφλί, η πρώτη με τον Αντώνη Κασδοβασίλη στον πάγκο της ομάδας. Στο 82` ο Αϊβαζίδης κράτησε τη νίκη αφού απέκρουσε πέναλτι του Κατρανίτσα. Ο Νέστος δημιούργησε περισσότερες φάσεις στα αντίπαλα καρέ.

Φάσεις και γκολ

Στο 9 σέντρα του Τσέκου, κεφαλιά Μανούκου απέκρουσε ο Σκόρτσεφ. Στο 14 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γαμβρέλη έγινε το 0-1. Στο 28 ο Κούτεφ πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά το σουτ του βρήκε τη ρίζα του αριστερού κάθετου δοκαριού. Στο 30 φάουλ του Κατρανίτσα, σουτ του Καντιώτη, έδιωξε σωτήρια ο Γκατζολάρι. Στο 49 δυνατό συρτό σουτ του Τοραμανίδη μπλόκαρε ο Αϊβαζίδης. Στο 55 σουτ του Γκατζολάρι, έδιωξαν σε πλάγιο οι γηπεδούχοι. Στο 82 το Σουφλί κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μανούκου στη περιοχή μετά από προσπάθεια του Θεοδωράκη. Στην «βούλα» πήγε ο Κατρανίτσας αλλά απέκρουσε εντυπωσιακά ο Αϊβαζίδης.

**Διαιτητές Τρακαλιάνης, Κωτούλας, Σάββας (ΕΠΣ Σερρών)

Συνθέσεις

Έβρος Σουφλίου

Σκόρτσεφ, Αντωνιάδης, Μπάτζιος, Λίτσιος, Κατρανίτσας, Τοραμανίδης, Μεμέτ, Εφραιμίδης (64 Θεοδωράκης), Καντιώτης, Γιαννακτσίδης (54 Παπαδόπουλος), Αραμπατζής.

Νέστος Χρυσούπολης

Αϊβαζίδης, Ελευθεριάδης, Λάσπατζης, Γαμβρέλης, Τσέκος (76 Χαριτίδης), Μανούκος, Γκατζολάρι (85 Τσάκωνας), Τζοσκούν, Μαχαιρούδης, Δεσσύλας, Κούτεφ (74 Κατρανάς).

 

 

*Διγενής Λακκώματος- Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 1-3: Σουπερ εμφάνιση και παλικαρίσιο διπλό

Μεγάλη νίκη με 3-1 στο Λάκκωμα με τον «φλύαρο» Διγενή πανηγύρισε το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Το συγκρότημα του Στέλιου Κατρακυλάκης έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση και «χτύπησε» στα αδύνατα σημεία του αντιπάλου. Παράλληλα έπαιξε με πολύ πάθος και δίκαια πήρε το τρίποντο.

Οι Χαλκιδικιώτες μπήκαν σε μπελάδες με την τρίτη σερί ήττα (έξι ματς χωρίς νίκη), δείχνοντας ξανά πολλά κενά στην άμυνα. Στο 16΄ ο Σπυρίδης με σουτ έκανε το 0-1 για τους Καβαλιώτες, που έφτασαν στο 0-2 στο 60΄ με σουτ του Τσίλογλου. Στο 71΄ η ομάδα του Θωμά Βυρζαμάνη μείωσε σε 1-2 με πέναλτι του Παπαποστόλου σε χέρι του Ελευθεριάδη, ενώ στο 87΄ ο αφύλακτος Μπατάκογλου με πλασέ διαμόρφωσε το 1-3 για τους κιτρινόμαυρους. Οι γηπεδούχοι, είχαν αρκετές ευκαιρίες (48΄ Παπαποστόλου, 62΄ Στασινόπουλος και 57΄-70΄-77΄ Γκουγκουλιάς).

ΛΑΚΚΩΜΑ: Παπαβασιλείου, Λαμπερνάκης, Σπανός (71΄ Κωστικίδης), Χότζα (46΄ Μιχάλης), Σαραγιώτης, Ορφανός, Βιτλής (35΄ λ.τ. Αντωνιάδης), Γεωργιάδης, Στασινόπουλος, Γκουγκουλιάς, Παπαποστόλου.

ΒΥΖΑΝΤΙΟ: Σουμουλίδης, Γεωργαντέλης, Κωνσταντινίδης, Φωτόπουλος, Παυλίδης, Τζορμπατζής (90΄ Σκονίδης), Πτηνόπουλος, Σπυρίδης, Ελευθεριάδης, Τσίλογλου (83΄ Παντελίδης), Λόλης (69΄ Μπατάκογλου).

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης