• 8 Μαΐου 2024,

Αναγούλες και ξαφνικές αδιαθεσίες …

 Αναγούλες και ξαφνικές αδιαθεσίες …

Μόλις έσφιξε ο κλοιός της έρευνας για την χορήγηση των κόκκινων δανείων που δόθηκαν απο το ΤΤ την περίοδο 2006 -20011 ΄άρχισαν οι αναγούλες και οι ξαφνικές αδιαθεσίες.

Μεταξύ αυτών και ο Κοντομηνάς που πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο Τρίτη αλλά εν τω μεταξύ είναι φρουρούμενος σε δημόσιο νοσοκομείο αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Μεταξύ των κατηγορουμένων είναι και ο Φιλιππίδης ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού αλλα και ο Λαυρεντιάδης που έτσι και αλλιώς είναι μέσα.

Πάντως ο Κοντομηνάς για να καθησυχάσει τους εργαζόμενους στον όμιλο του ΑΛΦΑ τους έστειλε email και τους γράφει οτι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και οτι όταν έρθει η ώρα η αλήθεια θα λάμψει.

Οταν ακούς τέτοια δήλωση τα πράγματα είναι δύσκολα και δεν τον βλέπω καλά τον Κοντομηνά.

Πάντως αν τα βάλεις όλα αυτά τα λεφτά που απο διάφορες υπηρεσίες και τράπεζες με τρόπο ταχυδακτυλουργικό είναι τα λεφτά που μας ΄λείπουν και μας στείλανε στην εκτελεστικό απόσπαμα της τρόϊκας.

Το μόνο καλό που έχει αυτή η περιπέτεια της κρίσης που ζούμε είναι οτι επιτέλους το μαχαίρι φθάνει στο κόκκαλο όλων αυτών που κλέβανε τα λεφτά με τις χούφτες και δεν τους ακουμπούσε κανείς.

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Λιάππης για όλα αυτά που έχουμε γίνει μετά την σύλληψη του με τις πλαστές πινακίδες.

Μετά την λαϊκή κατακραυγή και την ξεφτίλα που θα τον συνοδεύει στο υπόλοιπο της ζωής του τώρα σειρά έχει η ανακαίνιση που έγινε στο σπίτι του στην Ευρυτανία και αν αυτή ορθά μπήκε σε επιδοτούμενο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αν οχι ο Λιάππης θα πρέπει να επιστρέψει όλα τα κονδύλια που πήρε για να κάνει το σπίτι βίλα.

Για να δείτε τι μπορεί να πάθεις απο μια πινακίδα.

Μέσα απο μαρτυρίες συγγενών προσπαθούν οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας να ανακαλύψουν στοιχεία για την εξαφάνιση Ξηρού που έχει γίνει Λούης.

Πήρε άδεια για να περάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένεια του και μην τον είδατε τον Παναή.

Τα πράγματα είναι απλά.

Αν ο Χριστόδουλος Ξηρός παραμένει στην Ελλάδα αργά η γρόηγορα θα πέσει στα χέρια της αστυνομίας.

Αν έχει φύγει απο την Ελλάδα μην περιμένετε καμμία σύλληψη.

Στις 15 του Γενάρη υπολογίζεται η επιστροφή της τρόϊκας για να εξεταστούν ένα σωρό θέματα που υπάρχουν και πρέπει να λυθούν.

Οσο καλά και να πηγαίνει η Ελλάδα κατά την άποψη της τρόϊκας πάντα θα υπάρχουν θέματα και εκρεμότητες με την ελληνική πλευρά.

Ετοιμαστείτε απο τις 15 του Γενάρη και μετά για νέο μπαράζ διαφωνιών αφού έτσι είναι το κόλπο.

Στην αρχή τα σπάνε αφού τίποτα δεν προχωράει και μετά μαλακώνουν.

Δια μαγείας.

Οχι μόνο τους έχουμε μάθει αλλα τους έχουμε βαρεθεί κιόλας.

Στην Ελλάδα όσο θα πηγαινοέρχονται οι τροϊκανοί δεν πρόκειται να δούμε χαϊρι και προκοπή.

Αυτό το έχει καταλάβει ο Σαμαράς και για αυτό προσπαθεί να τρέξει τις εξελίξεις.

Θέλει να τελειώνει μαζί τους αφού πρώτα εξασφαλίσει ένα νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους που θα μας βγάλει στις αγορές και απο την κρίση.

Αν δεν κουρευτούμε δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα και μπορεί τα πράγματα να πάνε και χειρότερα.

Δεν μπόρεσαν να τα βρούνε μεταξύ τους Τσανάκα με Κλειτσιώτη και την ευθύνη της απόφασης για τον υποψήφιο που θα κατεβάσει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας θα πάρει η Αθήνα απο τα κεντρικά.

Προβάδισμα έχει ο Κλειτσιώτης για πολλούς και διαφόρους λόγους και το μόνο που μένει είναι αυτό το προβάδισμα να πιστοποιήσει και η Αθήνα αν και σε αυτήν την κούρσα ο Τσανάκα έχει φανατικούς υποστηρικτές.

Οσο αφορά το κούρεμα στο χρέος που όλοι αναμένουμε επειδή οι Γερμανοί δια στόματος Σόϊμπλε μας λένε να το ξεχάσουμε του στλένουμε πίσω το ίδιο ταχυδρομικό περιστέρι με το μήνυμα οτι αν δεν γίνει κούρεμα θα το κάνουμε το μαγαζί που @@να !

Ετσι και αλλιώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο πέρα απο όλα αυτά που έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια και ζητάμε την ανταμοιβή που μας είχανε υποσχεθεί.

Αν δεν είναι συνεπείς στις υποσχέσεις τους τελειώνει το παραμύθι και καληνύχτα Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δεν θα τελειώσει μόνο η Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας αλλα θα τελειώσει η Ευρωπαϊκή Ένωση γενικότερα.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης