• 18 Μαΐου 2024,

Αναδιπλώνεται το Βερολίνο

 Αναδιπλώνεται το Βερολίνο

Αναδιπλώνεται το Βερολίνο μετά τις άστοχες δηλώσεις Σόϊμπλε περί νέου δανεισμού της Ελλάδα προς τα τέλη του 2014 συνοδευόμενο απο νέο ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
Όπως ήτανε αναμενόμενο στην δήλωση αυτή Σόϊμπλε η απάντηση της ελληνικής κυβέρνησης, που νιώθει πλέον την ανάσα του Αλέξη του Τσίπρα που είναι πάνω στο άλογο και μαρσάρει , ήτανε άμεση αφού ο ελληνικός λαός δεν θέλει να ακούει για νέα μνημόνια και νέους φόρους.
Άλλωστε ο Αντουάν ο Σαμαράς δεσμεύτηκε πάρα πολλές ενώπιον του ελληνικού λαού οτι απο εδώ και στο εξής δεν θα υπάρξουν ούτε νέα μνημόνια , ούτε νέοι φόροι.
Αντί αυτών ο Αντουάν υποσχέθηκε φορολογική ελάφρυνση και σταδιακή αποκατάσταση των αδικιών που έχουν γίνει και τις γνωρίζει πολύ καλά.
Ισως οι δηλώσεις Σόϊμπλε για μια άλλη εκτίμηση της ελληνικής πραγματικότητας να είναι στην ουσία απάντηση σε αυτές τις δηλώσεις Σαμαρά.
Ακούει ο Σόϊμπλε για ελαφρύνσεις και για αποκατάσταση αδικιών και ανεβάζει πυρετό.
Ο άνθρωπος είναι εμπαθής και θέλει τους έλληνες “μπατζάκια” με αυτόν στον ρόλο του γενικού κουμανταδόρου για να μην το γράψω πιο ελληνικά.
Θέλει ο άνθρωπος να είναι ο γενικός γα ….. της τραγικής αυτής ιστορίας που έχει ώς θύματα τους έλληνες πολίτες.
Δεν του αρέσει που έχουμε αρχίσει να φλερτάρουμε έστω και καθυστερημένα με την ανάπτυξη και την αποδέσμευση απο την δική τους βασανιστική επιτήρηση.
Θέλει με κάτι να ασχολείται και θα κάνει τα πάντα ώστε η Ελλάδα και οι έλληνες να μείνουν υπο ομηρία.
Δεν θα του περάσει όμως.
Είμαστε αποφασισμένοι αυτή την φορά να πετάξουμε στην θάλασσα τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ που έχουν στο μυαλό τους για εμάς απο το 2014 και μετά.
Δεν υπάρχει χώρος για άλλα ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
Ας κάνουν τους λογαριασμούς τους και ας το πάρουν χαμπάρι οτι η Ελλάδα απο εδώ και στο εξής θα αρχίσει να πηγαίνει τρένο ( δίχως φρένο).
Τέρμα οι ανηφοριές , τα μαράζια και οι νταλγκάδες.
Αν είστε άνθρωποι με ισχυρές αισθήσεις θα έχετε πάρει χαμπάρι χωρίς να σας πεί κανείς τίποτα οτι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αλλάξουμε πορεία.
Αυτά που έλεγε ο Σόϊμπλε τα ακούμε βερεσέ γιατί το 2014 δεν είναι 2010.
‘Οσο και να προσπαθεί ο Σόϊμπλε να μας γυρίσει στα χρόνια του Καστελόριζου δεν θα τα καταφέρει.
Για την Ελλάδα μέρα που περνάει δεν ξαναπερνάει.
Βγαίνουμε απο το τούνελ οριστικά και αμετάκλητα.
Είμαστε ψυχολογικά εκτός κρίσης και σε λίγους μήνες θα είμαστε και ουσιαστικά.
Δεν τους θέλουμε , δεν τους μπορούμε και δεν τους αντέχουμε άλλο.
Το τελευταίο αλισβερίσι που θα κάνουμε μαζί τους θα είναι το Φθινόπωρο του 2014 που θα κάτσουμε και θα δούμε πως θα μειώσουμε το ελληνικό χρέος που έφθασε η ώρα να γίνει πραγματικά βιώσιμο.
Τέρμα τα καλαμπούρια και τα αστειάκια.
Ευτυχώς για εμάς , δυστυχώς για αυτούς έφθασε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας.
Το Φθινόπωρο είτε έτσι είτε αλλιώς τέρμα το ΔΝΤ.
Και αν δεν μπορεί ο Σαμαράς να μας απαλλάξει απο αυτή την ομηρία θα το κάνει ο Τσίπρας.
Πάντως το ΔΝΤ και ο μηχανισμός στήριξης τελειώνουν μέσα στο 2014.
Η κόρη του δισεκατομμυριούχου Ρώσου μεγιστάνα που είναι η νέα ιδιοκτήτρια του ΣΚΟΡΠΙΟΥ ετοιμάζεται για το δεύτερο φοβερό πάρτι που θα γίνει στο νησί γιορτάζοντας τα 25α γενέθλια της.
Το κορίτσι είναι μόλις 25 ετών και έχει δικό της νησί.
Τα περισσότερα παιδιά στην ηλικία αυτή και στην καλύτερη περίπτωση αποκτούσαν το δικό τους αυτοκίνητο το οποίο στις περισσότερες περιπτώσεις ήτανε μεταχειρισμένο και το κορίτσι του Ρώσου απέκτησε ένα ολόκληρο νησί το οποίο μάλιστα και μετά το πάρτι θα το κάνει ανακαίνιση διατηρώντας όμως το πνεύμα απλότητας που διακατείχε τον Αριστοτέλη Ωνάση.
Στο πάρτι θα είναι περίπου 110 καλεσμένοι οι οποίοι θα έχουν τα ίδια ή λίγοι περισσότερα χρήματα απο την διοργανώτρια του πάρτι και ιδιοκτήτρια του νησιού.
Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει.
Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.
με το 1 με το 2 με το 3 :
ΑΛΟΡΑ !
 

 

Διαβάστε επίσης