• 12 Μαΐου 2024,

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ PINK WOMAN Α.Β.Ε.Ε

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ PINK WOMAN Α.Β.Ε.Ε

Η PINK WOMAN Α.Β.Ε.Ε ανακοινώνει τη μεταφορά της Εμπορικής Διεύθυνσης , της Διεύθυνσης Marketing-Ανάπτυξης και του Σχεδιαστικού Τμήματός στην Αθήνα διευκρινίζοντας ότι η έδρα της PINK WOMAN Α.Β.Ε.Ε ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ στο Πολύστυλο Καβάλας μαζί με την Οικονομική Διεύθυνση ,Λογιστήριο ,Credit , Logistics, Παραγωγή και Αποθήκες. Αξίζει δε να αναφερθεί ότι η στελέχωση, σήμερα, των τριών εν λόγω Διευθύνσεων που μεταφέρονται, αποτελείται κατά 70% από ανθρώπινο δυναμικό που ήδη προέρχεται από την Αθήνα.

Η Pink Woman από μία τοπική εταιρεία κατάφερε τα τελευταία τρία χρόνια της δύσκολης κρίσης να γίνει ένα σήμα- brand αναγνωρίσιμο, προσελκύοντας ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ από όλο τον κόσμο, ξεκινώντας από Μέση Ανατολή, Ντουμπάι στην συνέχεια Μαλαισία, Ινδονησία και φυσικά στις γείτονες Βαλκανικές χώρες αλλά και στην Κύπρο.

Η ανάγκη για συνεχή ανάπτυξη της εταιρείας και ο σκληρός ανταγωνισμός από πολυεθνικές καθιστά και ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ απαραίτητη τη ΜΕΤΑΦΟΡΑ των παραπάνω τμημάτων στην Αθήνα, επενδύοντας ξανά και αποδεικνύοντας ταυτόχρονα ότι είμαστε συνεπείς σε υποσχέσεις που έχουμε δώσει για ανάπτυξη και διατήρηση της απασχόλησης.

Στην προσπάθεια μας, λοιπόν ,να δώσουμε επίσημα στοιχεία στη δημοσιότητα προς αποφυγή παρερμηνειών, αναφέρουμε ότι το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας ανέρχεται στα 133 άτομα. Από το σύνολο των εργαζομένων κρίνεται απαραίτητη η αντικατάσταση 5 μόλις ατόμων από ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΥΣ μας στην Αθήνα.

Το γεγονός ότι 5 εργαζόμενοι στη Καβάλα ενδέχεται να χάσουν την δουλειά τους, ανεξάρτητα το αν θα τακτοποιηθούν άλλοι 5 στην Αθήνα, δεν μας αφήνει αδιάφορους. Είμαστε σε συνεχείς συζητήσεις μαζί τους για πιθανή απορρόφησή τους από άλλα τμήματα της εταιρίας.

Σε κάθε περίπτωση αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους είναι ότι λάβαμε μία απόφαση συνεχίζοντας την εξωστρέφεια με στόχο την ανάπτυξη μένοντας συνεπείς στις αξίες και στην πορεία που έχουμε χαράξει τα τελευταία χρόνια με την ίδια διοίκηση.

 

Με εκτίμηση,

Η Διοίκηση της Εταιρείας

 

 

Διαβάστε επίσης