• 19 Μαΐου 2024,

Ανακοινώνει τεχνικό διευθυντή πριν το παιχνίδι με το Βατανιακό – Ο Χαραλαμπίδης επιλέγει το βοηθό

 Ανακοινώνει τεχνικό διευθυντή πριν το παιχνίδι με το Βατανιακό – Ο Χαραλαμπίδης επιλέγει το βοηθό

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θέμα πρόσληψης του νέου τεχνικού διευθυντή της ομάδας.

Η πρόθεση της διοίκησης είναι να ανακοινωθεί πριν το παιχνίδι με το Βατανιακό. Έχουν γίνει συζητήσεις με αρκετά γνωστά ονόματα.

Δε θα είναι Καβαλιώτης, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Βλάση Τσάκα. Ούτε ο Κώστας Τσαλίκης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ένα γνωστό ποδοσφαιρικό όνομα.

Οσον αφορά την πρόσληψη το βοηθού, φαίνεται ότι θα αποφασίσει ο Απόστολος Χαραλαμπίδης. Μάλλον πρέπει να αποκλείσουμε Καβαλιώτη προπονητή.

Όλα θα κριθούν τις επόμενες μέρες.

Στον ΑΟΚ είχαμε πληρωμές στους προπονητές, στο διοικητικό προσωπικό αλλά όχι στους ποδοσφαιριστές.

Αυτό έχει να κάνει με τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί από τα δυο τελευταία παιχνίδια, όπου επικρατεί δυσαρέσκεια για τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις.

Οι πληρωμές μάλλον θα επανέλθουν μαζί με τις νίκες.

Χθες οι παίκτες του ΑΟΚ προπονήθηκαν το μεσημέρι. Ο Βαλεριάνος προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς και θα επανέλθει στο ματς με τον Βατανιακό. Ερωτηματικά υπάρχουν για τον Καρλόπουλο, που τελικά ο τραυματισμός του αποδείχθηκε περισσότερο σοβαρός στο ματς με την Καρδίτσα.

*Ο Ρασίντ έρχεται μέσω… Τουρκίας;

Το σήριαλ με τον Αφρικανό Αμπντούλ Ρασίντ συνεχίζεται.

Ο επιθετικός από τη Γκάνα, βρίσκεται στην Τουρκία και γίνεται μια προσπάθεια να πάρει βίζα μέσω του Ελληνικού προξενείου.

Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο. Κανείς όμως δε μπορεί να προδικάσει το παραμικρό. Η διοίκηση καταβάλει προσπάθειες να λήξη το θέμα ευνοϊκά.

 

Διαβάστε επίσης