ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ 2013

Δύο απεργιακές συγκεντρώσεις θα γίνουν σήμερα το πρωί στην Καβάλα, λόγω της 24ωρης πανεργατικής πανελλαδικής απεργίας. Στις 11 το πρωί απεργοί θα βρίσκονται στη πλατεία Καπνεργάτη και στη πλατεία Ελευθερίας. Στην απεργία μεταξύ των άλλων συμμετέχουν τα πληρώματα των φέρι μποτ. Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, οι γιατροί, οι οικοδόμοι. Κλειστά σήμερα και αύριο τα ιατρεία των εργαστηριακών γιατρών της Καβάλας. Αθωώθηκε χθες στο Εφετείο Θράκης ο δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Παππάς που ήταν κατηγορούμενος για χορήγηση ψευδούς βεβαίωσης σχετικά με την εκμίσθωση του Όσκαρ. Η υπόθεση του 2009 έφθασε στο ακροατήριο μετά από μήνυση του πρώην προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Νίκου Μαυρίδη. Καλά είναι τα νέα για την τουριστική κίνηση στη Θάσο το 2014 από την ευρισκόμενη σε εξέλιξη έκθεση του Λονδίνου. Εκεί βρίσκονται ξενοδόχοι και τουριστικοί πράκτορες του νησιού. 52 Κυριακές θα λειτουργούν τα καταστήματα στη Νέα Πέραμο και τον Αμυγδαλεώνα. Αυτό προβλέπει η απόφαση που υπέγραψε χθες ο Αρχέλαος Γρανάς. 25χρονος συνελήφθη στην επαρχία Νέστου για δύο διαρρήξεις στις Πηγές και στη Νέα Καρυά. 4 ακόμη υποθέσεις διαρρήξεων σε Καβάλα, Νικήσιανη, Αντιφιλίππους ερευνώνται από την Α.Δ. Καβάλας. Δημοπρατήθηκε χθες το έργο αναστήλωσης του μεντρεσέ πλησίον του παλαιού υδραγωγείου. Ανάδοχος είναι η εταιρία Μέδουσα με έκπτωση 49% περίπου.

 

Ως τον Μάη θα έχουν τελειώσει τα έργα επέκτασης του προσήνεμου μόλου του κεντρικού λιμανιού. Νέες πληροφορίες από τη Θάσο φέρνουν πιο κοντά τη δρομολόγηση υδροπτέρυγου στη γραμμή του Πρίνου. Τον Δεκέμβρη θα συνεδριάσει το Σ.Α.Σ. Κάλεσμα σε κάθε πολίτη να πλαισιώσει την προεκλογική του προσπάθεια απευθύνει με ανάρτηση στο διαδίκτυο ο υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Παππάς. Ο Καβαλιώτης οικονομολόγος Γιώργος Καλεάδης δημιούργησε νέο πολιτικό κόμμα με την ονομασία «Πυρίκαυστος Ελλάδα». Στο κόμμα συμμετέχει και ο Κώστας Ζουράρις. Χωρίς εκπροσώπους του Δήμου Καβάλας και του Επιμελητηρίου θα λειτουργεί η διοίκηση του ΒΙΟΠΑ, είπε χθες ο νέος πρόεδρος Τάσος Τσολάκης. Και το σωματείο ΤΑΞΙ Καβάλας «Η Πρόοδος» ανακοίνωσε χθες ότι το δρομολόγιο από και προς το αεροδρόμιο κοστίζει 35 ευρώ. Ερώτηση για κενά που συνεχίζουν να υπάρχουν σε Γυμνάσια και Λύκεια του Νομού Καβάλας κατέθεσε ο βουλευτής Νίκος Παναγιωτόπουλος.

 

Στο ΚΑΠΗ του Δήμου Καβάλας επί της οδού Τσολάκη πραγματοποιείται το πρωί εκδήλωση για τους εμβολιασμούς ενηλίκων. Το απόγευμα νέα εκδήλωση υπέρ του μητρικού θηλασμού. Εκδήλωση το απόγευμα και στην αίθουσα της Ι. Μητρόπολης με ομιλητή μοναχό από το Άγιο Όρος. Σεμινάριο δημιουργικής γραφής όπου θα διδάξει η συγγραφέας Γεωργία Χιόνη οργανώνει από τις αρχές Δεκέμβρη η Θασιακή Ένωση Καβάλας.

 

Λύνονται τα προβλήματα του προπονητή του ΑΟΚ Απόστολου Χαραλαμπίδη όσον αφορά τους Βαλεριάνο, Καρλόπουλο και Ντόση. Θα αγωνιστούν κανονικά στο ματς της Κυριακής με τον Βατανιακό. Αναβλήθηκε το προγραμματισμένο για σήμερα φιλικό παιχνίδι με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης