Ανεβαίνει η θερμοκρασία στην Αμφίπολη

 Ανεβαίνει η θερμοκρασία στην Αμφίπολη

Ανοιχτό αφήνουν το ενδεχόμενο οι αρχαιολόγοι των ανασκαφών στην Αμφίπολη ο τρίτος κεντρικός θάλαμος του μνημείου να μην είναι ο τελευταίος και να υπάρχουν και άλλοι.
Αν όντως είναι έτσι καταλαβαίνετε οτι ο τάφος της Αμφίπολης θα αρχίσει να θυμίζει την “σπηλιά του Παρασκευά”.
Λέτε αυτό το μνημείο που ξεκινάει απο την Αμφίπολη να καταλήγει στην Ασπροβάλτα ;
Φαντάζεστε να πέφτουν οι αρχαιολόγοι στον έναν θάλαμο μετά τον άλλο και να μην έχουν τελειωμό ;
Ολα παίζουν σύμφωνα με τις δηλώσεις των αρχαιολόγων που μετέχουν στις ανασκαφές και υποστηρίζουν οτι μνημείο κρύβει πολλές εκπλήξεις.
Πάντως αν αυτός ο θάλαμος απο τον οποίο μας χωρίζει ένας τοίχος μόνο είναι ο τελευταίος του μνημείου την άλλη εβδομάδα θα ξέρουμε πολλά.
Υπομονή μερικά μόνο 24άωρα.
Απο την άλλη εβδομάδα αναμένεται να πιάσουμε στα χέρια μας και τα καινούργια χαρτονομίσματα των 10 euro που θα έχουν πάνω προσωπογραφία της Ευρώπης ενώ θα είναι πιο ενισχυμένα τα χαρακτηριστικά ασφαλείας.
Το πρόβλημα είναι οτι μετά τα καινούργια χαρτονομίσματα των 5 euro, τα μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής που έχουν οι τράπεζες για πληρωμές και εξοφλήσεις λογαριασμών και διευκολύνουν καθημερινά εκατοντάδες πολίτες, δεν θα αναγνωρίζουν και τα καινούρια χαρτονομίσματα των 10 euro.
Αυτό είναι πρόβλημα μεγάλο και θα πρέπει όλες οι τράπεζες να το λύσουν για να μην φθάνουμε μποστά στο μηχάνημα και ψάχνουμε παλιά χαρτονομίστα των 5 και των 10 euro για να κάνουμε την δουλειά μας.
Οσο πιο κοντά νιώθουν τα μέλη της συγκυβέρνησης την ανάσα του Αλέξη που έρχεται τόσο βγαίνουν ο ένας μετά τον άλλο με πρώτο και καλύτερο τον Σαμαρά και δηλώνουν οτι η χώρα δεν θα χρειαστεί άλλα δανεικά και με το απόθεμα που έχουν μαζέψει όλους αυτούς τους τελευταίους μήνες που δεν πληρώνουν κανέναν και τίποτα θα μπορέσουν να καλύψουν τις ανάγκες που θα δημιουργηθούν χωρίς να χρειαστεί να απλώσουμε χέρι στους εταίρους.
Αλλα το πρόβλημα κύριοι της συγκυβέρνησης δεν είναι αυτό.
Είναι και αυτό ένα θέμα αλλα το πιο βασικό είναι να μπορέσετε να επιστρέψετε και πάλι το χαμόγελο στα πρόσωπα χιλιάδων έλληνων που εδω και μερικά χρόνια ζούν ένα εφιάλτη.
Αυτό είναι το πρώτο και μετά το ΄”τέλος τα δανεικά”.
Βέβαια ο Σαμαράς που βλέπει οτι πλέον η πλάστιγα αρχίζει να γέρνει όλο και πιο πολύ υπέρ του ΄Τσίπρα αφού υπάρχουν δημοσκοπήσεις που δίνουν τον Σύριζα διαφορά απο την δεύτερη Νέα Δημοκρατία 6 μονάδων την Τρίτη πάει στο Βερολίνο να συναντηθεί με την Μέρκελ και να της χτυπήσει τις καμπάνες της ήττας που έρχεται σε περίπτωση που έχουμε εκλογές στην Ελλάδα.
Και το ερώτημα είναι απλό :
Μπορεί και θέλει να αλλάξει αυτή την πορεία η Μέρκελ ή θα αφήσει τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς παρεμβάσεις ;
Αυτή η Lady Gaga τι καρναβάλι είναι ρε παιδιά ;
Βέβαια το συγκεκριμένο καρναβάλι σε σχέση με τα υπόλοιπα καρναβάλια που γνωρίζουμε είναι οτι αυτό βγάζει εκατομμύρια.
ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης