• 11 Μαΐου 2024,

Ανοιχτή ΕΡΤ , καινούργια ΝΕΡΙΤ και οχι μαύρες κάρτες

 Ανοιχτή ΕΡΤ , καινούργια ΝΕΡΙΤ και οχι μαύρες κάρτες

Μετά τα όλα όσα συνέβησαν τα τελευταία 24άωρα στην Ελλάδα τα συμπεράσματα είναι δύο.

Το πρώτο συμπέρασμα είναι είναι οτι όλοι θέλουν μια καινούργια ΕΡΤ αλλα με την ΕΡΤ ανοιχτή και οχι με μαύρες κάρτες.

Ο Σαμαράς είναι σωστός που θέλει να αλλάξει την ΕΡΤ και να την αντικαταστήσει με έναν καινούργιο φορέα που θα είναι υγιής και δεν θα αποτελεί προπύργιο της αδιαφάνειας και την σπατάλης.

Το λάθος του Σαμαρά να ρίξει μαύρο στην ΕΡΤ το διόρθωσε το ΣΤΕ με την απόφαση για άμεση λειτουργία της ΕΡΤ έστω και για ένα μεταβατικό στάδιο μέχρι να ετοιμαστεί ο καινούργιος φορέας .

Αυτή η απόφαση παράλληλα έβγαλε απο την δύσκολη θέση και τους άλλους δύο εταίρους της κυβέρνησης συνεργασίας Κουβέλη και Βενιζέλο που δείξανε αδυναμίας διαχείρησης της κατάστασης μετά την απόφαση Σαμαρά για τον αιφνίδιο θάνατο της ΕΡΤ.

Θα μου πείτε τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν εκτός απο αυτό που έκαναν και δύο ( γαργάρες) όταν είσαι τελειωμένος δημοσκοπικά και τσαλακωμένος ψυχολογικά ;

Και τα δύο αυτά κόμματα που στηρίζουν σήμερα την κυβέρνηση Σαμαρά γιατί δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς δεν έχουν ούτε δυναμική ούτε ψυχολογία και προσπαθούν μέσα απο την συγκυβέρνηση να βρούνε τον δρόμο τους.

Άκαρπες οι προσπάθειες τους αφού όσο είναι μέσα στο κάδρο της σημερινής κυβέρνησης δεν πρόκειται να ξεκινήσει η ανάκαμψη που επιζητούν.

Αντίθετα θα πέφτουν τα ποσοστά τους όλο και περισσότερο οσο θα υπάρχει η συμμετοχή τους στην κυβέρνηση αυτή αφού θα θεωρούνται, και δικαιολογημένα συνένοχοι.

Απο την πρώτη στιγμή της διαφωνίας δεν υπήρχε η περίπτωση να πάμε σε εκλογές γιατί κανείς δεν ήτανε διατεθειμένος να πάρει την ευθύνη να οδηγήσει την χώρα σε άλλο ένα αδιέξοδο γιατί ιδαίτερα αυτήν την εποχή οι εκλογές είναι αδιέξοδο και θα δώσουν στην χώρα το τελειωτικό χτύπημα.

Δεν είναι δυνατόν μετά απο τόσες θυσίες και κόπους να περιμένουμε την ανάκαμψη, να περιμένουνε το καλοκαίρι να κουνηθούμε και αυτοί να μας οδηγήσουν σε εκλογές.

Όποιος το έκανε θα εξαφανιζότανε και απο τον χάρτη.

Οι τρείς που στηρίζουν την κυβέρνηση είναι καταδικασμένοι να τα βρίσκουν και να διασφαλίζουν την σταθερότητα στην χώρα.

Όπως οι έλληνες πολίτες βρίσκουν τα χρήματα και πληρώνουν τα χαράτσια και τους φόρους που τους βάζουν έτσι και αυτοί θα βρίσκουν πάντα την χρυσή τομή και τον δίαυλο επικοινωνίας προκειμένου να υπάρχει σταθερότητα στην χώρα.

Για να φθάσουμε στο σημείο που είμαστε σήμερα περάσαμε απο πολλά στάδια και ανεβήκαμε πολλές ανηφόρες.

Ξεχάσατε τις κατσαρόλες στο Σύνταγμα και τις καθημερινές σχεδόν διαδηλώσεις που καταλήγανε σε ΄συμπλοκές και δακρυγόνα ;

Κάποτε αυτό που ζούσαν οι Τούρκοι στην πλατεία Ταξίμ εμείς το ζούσαμε σε καθημερινή βάση στο κέντρο της Αθήνας και δεν μπορούσαμε να σηκώσουμε κεφάλι.

Βέβαια οι λόγοι ήτανε άλλοι αφού στην Ελλάδα οι αγανακτισμένοι βγαίνανε γιατί πεινούσανε και στην Τουρκία γιατί διαφωνούν με την πολιτική του Ερντογάν.

Έκλεισε η ΕΡΤ και έρχεται ο Σόϊμπλε …

Μόλις άκουσε ο Σόϊμπλε οτι ο Σαμαράς κλείνει την ΕΡΤ και στέλνει στα σπίτια του 2.500 χιλιάδες υπαλλήλους μας αγάπησε σφόδρα και έρχεται να μας δώσει τα συγχαρίκια και απο κοντά.

Τον μπελά του ψάχνει ο Σόϊμπλε και θα τον βρεί στην Ελλάδα απο τους έλληνες που βρήκανε άνθρωπο για να ξεσπάσουν.

Μόλις τελείωσε ο Κεδίκογλου την ανακοίνωση για το κλείσιμο της ΕΡΤ έκλεισε το ραντεβού της άφιξης του Σόϊμπλε.

Κάθε φορά που θα κλείνουν οργανισμοί και φορείς στην Ελλάδα θα έρχονται οι Γερμαναράδες στην Ελλάδα.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να προσέχετε τον ευατό σας και τους γύρω σας και ιδιαίτερα τους φίλους σας γιατί τους εχθρούς τους ξέρεις και φυλάγεσαι.

Αύριο το πρωί , πρώτα ο θεός θα είμαστε εδώ.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης