• 17 Μαΐου 2024,

Ανοιχτό το θέμα του Ταραλίδη, μέχρι την Παρασκευή

 Ανοιχτό το θέμα του Ταραλίδη, μέχρι την Παρασκευή

Δεν είναι μακριά η απόκτηση του

Ο ΑΟΚ το παλεύει με τον Γιάννη Ταραλίδη και θα υπάρχει οριστική απάντηση από τον παίκτη, μέχρι την Παρασκευή.

Οι πιθανότητες να έρθει στην Καβάλα, είναι πολλές.  Οι επαφές που έχουν γίνει ανάμεσα στις δυο πλευρές έχουν προχωρήσει.  Η πρόταση του ΑΟΚ στο οικονομικό κομμάτι, είναι πάρα πολύ καλή.

Αν τελικά αποκτηθεί ο 34χρονος μέσος, μάλλον θα κλείσουν και οι μεταγραφές, εκτός αν υπάρχει και μια ακόμη προσθήκη. Αυτό θα κριθεί κατά πολύ από την εικόνα που θα δείξει το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη, στα δυο φιλικά με Πανθρακικό και Πανσερραϊκό.

Ο Ταραλίδης τα δυο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Κύπρο με τη Νέα Σαλαμίνα και τον Ερμή Αραδίππου.

Την περίοδο 2012-2013 είχε 36  συμμετοχές με τη Δόξα Δράμας. Η σπουδαία επαγγελματική καριέρα του, ξεκίνησε από τον Πανηλειακό το 1999. Το Δεκέμβριο του 2003 μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό, όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2007. Επόμενος σταθμός ο ΟΦΗ, που έπαιξε μέχρι το 2009, για να συνεχίσει στο Λεβαδειακό. Είχε γεμάτες χρονιές και στις δυο ομάδες.

Συνολικά στον Ολυμπιακό είχε 29 συμμετοχές, 1 γκολ. Πριν στον Πανηλειακό 87 συμμετοχές, 10 γκολ. Στον ΟΦΗ αγωνίστηκε σε 49 παιχνίδια και σημείωσε 6 γκολ. Στο Λεβαδειακό έπαιξε σε 62 ματς με 6 γκολ.

Πριν τη Δόξα Δράμας αγωνίστηκε στη Γλυφάδα, σε 19 παιχνίδια. Με τον Ολυμπιακό κατέκτησε 3 πρωταθλήματα.   Στην Κύπρο είχε με τον Ερμή Αραδίππου 46 συμμετοχές, 3 γκολ και με τη Νέα Σαλαμίνα είχε 10 συμμετοχές.

 

*Κόπηκαν Τσάκωνας και Μεταξάς

Δυο νεαροί ποδοσφαιριστές που δοκιμαζόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα, τελικά δε θα αποκτηθούν.

Ο Σπύρος Τσάκωνας που πέρσι έπαιξε στον Ορφέα και στην Κ-20 του ΠΑΣ, δε συνεχίζει τις προπονήσεις με τον ΑΟΚ. Το ίδιο και ο Μεταξάς από τη Δόξα Λυδίας.

 

*Παίρνει δανεικούς από ΠΑΟΚ η Ξάνθη;

Ενδεχομένως ο ΑΟΚ να πάρει δανεικούς από τον ΠΑΟΚ  η τη Σκόντα Ξάνθη, νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Εξετάζονται κάποιες περιπτώσεις και ίσως μέχρι τέλος της εβδομάδας,  να έρθουν ένας η δυο ταλαντούχοι στην Καβάλα.

Χθες οι παίκτες προπονήθηκαν  πρωί και απόγευμα.

 

*Δηλώσεις Νίκου Λιόλιου για τη μεταγραφή του, στον ΑΟΚ.

Ο αμυντικός της Καβάλας και πρώην του Αρη, Νίκος Λιόλιος μίλησε στο Metropolis 95,5 και για το «διαζύγιο» με τους κίτρινους, αλλά και την νέα σελίδα στην καριέρα του.

Αναλυτικά:

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, από τη μία είσαι αντίπαλος, μετά αγωνίζεται σε άλλη ομάδα. Με έπεισαν οι άνθρωποι της Καβάλας και δε χρειάστηκε πολύ για να πάρω τη απόφασή μου. Ήδη έχω καταλάβει ότι γίνεται σωστή δουλειά και στόχος είναι η άνοδος», είπε για τη νέα του ομάδα, συνεχίζοντας:

«Δεν πίστευα ότι δε θα βγαίναμε πρώτοι με τον Αρη. Δε θα μπω στη διαδικασία να δω τι έφταιξε. Ο Άρης πίστευα ότι θα έβγαινε και δε θα τραβούσε αυτά που τραβάει τώρα».

Για τη μη ανανέωση της συνεργασίας με τον Αρη, τόνισε:
«Ήξερα ότι δεν υπολογίζομαι, είτε για τη Β’ είτε για τη Γ’ Εθνική. Ειδοποίησα ότι δε θα είμαι παρών στην πρώτη συγκέντρωση και όταν μίλησα με τον Καλαϊτζίδη δε μου διευκρινίστηκε το μέλλον μου και θεώρησα ότι είναι επαγγελματικό να μη δεχθώ και να ζητήσω το δελτίο μου. Έπαιξα 27 αγώνες για τον Αρη και περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση. Είμαι ευχαριστημένος που ήρθα στην Καβάλα και δεν αλλάζει κάτι. Περίμενα πιο δίκαιη αντιμετώπιση».

Διαβάστε επίσης