• 2 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

Το Υπουργείο Πολιτισμού ενέκρινε με πρόσφατη απόφαση υπηρεσίας του που εδρεύει στην Ξάνθη εργασίες για την προστασία των καπναποθηκών που βρίσκονται ανάμεσα στις οδούς Δαμιανού και Νίκης. Οι παρεμβάσεις που θα πληρώσει η εταιρία Alpha Αστικά Ακίνητα- εκκαθαριστής της Θεμελιοδομής- αποσκοπούν και στην προστασία των διερχόμενων αλλά και των περιοίκων. Η διαδικασία για την έγκριση των εργασιών άρχισε το 2014 με πρωτοβουλία της Πολεοδομίας  Καβάλας.

 

Πυροσβεστική Υπηρεσία και Αστυνομική Διεύθυνση συνεργάζονται στην προανάκριση για την χθεσινή απογευματινή πυρκαγιά πίσω από τα Πλαστικά Καβάλας, στο δρόμο για το Χαλκερό. Η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο με 9 πυροσβέστες που έφθασαν στο σημείο με 2 οχήματα. Στο εργοστάσιο των λιπασμάτων ήταν χθες ο Διονύσης Μπεχράκης. Γνώρισε τη νέα διοίκηση του σωματείου των εργαζομένων. Με δήλωση της η βουλευτής Αλεξάνδρα Τσανάκα προβλέπει αρνητικές εξελίξεις στο θέμα του στρατοπέδου «Ασημακοπούλου», καλεί φορείς και πολίτες να δράσουν. Στοιχεία από τις σεισμικές έρευνες παρέδωσε στο δημόσιο η Ενεργειακή Αιγαίου. Η Α.Δ. Καβάλας εξιχνίασε δύο κλοπές και μία διάρρηξη που έγιναν αυτόν και τον προηγούμενο μήνα στο Νέστο. Άγνωστοι κατέστρεψαν παιχνίδια σε παιδική χαρά στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού γυμναστηρίου της Καλαμίτσας. Οργισμένη δήλωση της κ. Δημάρχου.

 

Συνεδριάζει το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου. Το απόγευμα η Επιτροπή Ειρήνης οργανώνει εκδήλωση για τα 70 χρόνια από τις ρίψεις πυρηνικών βομβών σε Χιροσίμα- Ναγκασάκι. Στο γραφείο του στον 4ο όροφο του Διοικητηρίου θα δεχθεί το πρωί ευχές για την ονομαστική του εορτή ο Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Παπαδόπουλος. Προοδεύει και δεν κινδυνεύει το ΚΔΑΠ του Δήμου Καβάλας. Σε παθολογικά αίτια οφείλεται ο θάνατος 49χρονου που έμενε μόνος του σε κατοικία στα Ποταμούδια. Μετά από ενημέρωση των γειτόνων, βρέθηκε νεκρός από την Αστυνομία την Τρίτη το απόγευμα. Συνεδριάζει την Δευτέρα το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Θάσου.

 

Η μουσική παράσταση «Έλα απόψε στου Θωμά» σε κείμενα του Θωμά Κοροβίνη, σκηνοθεσία του Παύλου Λεμοντζή το βράδυ στο θεατράκι του Μεχμέτ Αλή. Γιορτή το βράδυ στην Παλιά Καβάλα από τους μεγάλους Οδηγούς που μετέχουν στην κοινωνική κατασκήνωση. Παρουσιάστηκε στη Θάσο το βιβλίο «Πόλη και πάλι πόλη» που έγραψαν ο πρωτοπρεσβύτερος Γιώργος Διαμαντόπουλος και η κόρη του Ανδρομάχη. Στις 28 Αυγούστου τραγουδούν σε συναυλία στο Φρούριο Γιώργος Ανδρέου, Τάνια Τσανακλίδου, Ρίτα Αντωνοπούλου, Κορίνα Λεγάκη. Συνεχίζεται με τον 4ο γύρο νωρίς το απόγευμα το τουρνουά σκάκι.

 

Μέχρι αύριο θα ξεκαθαρίσει αν θα αποκτηθεί ή όχι από τον ΑΟΚ ο Γιάννης Ταραλίδης. Ικανοποιημένος στην ομάδα μας ο νεοαποκτηθείς Νίκος Λιόλιος. Την Τρίτη ο Νέστος παίζει φιλικό με τον Αχαρναϊκό. Στο στόχαστρο του Ηρακλή Θεσσαλονίκης ο Κώστας Τσότσιος που δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Ένωση.

Διαβάστε επίσης