Αντιμέτωποι με κουνούπια και ισχυρούς καινούργιους ιούς φέτος το καλοκαίρι …

 Αντιμέτωποι με κουνούπια και ισχυρούς καινούργιους ιούς φέτος το καλοκαίρι …

Φέτος λέει εκτός απο μια καινούργια γκάμα ιών που θα έρθουν με μεγάλη παρέα προς την χώρα μας άπο άλλες ηπείρους όπως ο θανατηφόρος ιός MERS που στην Σαουδική Αραβία μοιράζει βαμβάκια στο στόμα φέτος θα έχουμε και μια καινούργια γκάμα απο κουνούπια τα οποία έρχονται στην Ελλάδα με κάθε μέσο για τρελό πάρτι.
Το νού σας έλληνες και οι ταμπλέτες στην πρίζα 24 ώρες το 24άωρο.
Φέτος θα την βγάλουμε με αυτάν στην μια τσέπη και φενιστίλ στην άλλη.
Σε λίγα χρόνια έτσι που την πάνε την δουλειά θα έρχεται το καλοκαίρι και θα κλεινόμαστε στα υπόγεια για να γλυτώνουμε απο ιούς και κουνούπια.
Για τον ιό MERS περιμένουν έξαρση τώρα το καλοκαίρι γιατί ένα σωρό έλληνες που ζούνε στην Σαουδική Αραβία θα έρθουν στην πατρίδα για διακοπές και για να δούνε τους δικούς τους.
Εγώ πάντως αν είχα κάποιο δικό μου στην Σαουδική Αραβία και ήξερα οτι θα ρθεί θα του άφηνα έξω απο το σπίτι του μια φωτογραφία μου.
Για παραπάνω δεν είναι.
Κατα τα άλλα πάμε καλά και φαίνεται οτι αφήνουμε τον άστατο καιρό πίσω μας αφού οι επόμενες ημέρες θα είναι πιο ανοιξιάτικες και ηλιόλουστες.
Ο Μάϊος θα είναι ένας καλός καιρικά μήνας όπως φαίνεται.
Αναρωτιόμουνα πως ο Μίτσελ συμφώνησε για άλλο ένα χρόνο με τον Μαρινάκη και την απάντηση την έδωσε ο ίδιος ο Ισπανός προπονητής λέγοντας στους δημοσιογράφους οτι για του χρόνου θέλει λίγες μεταγραφές προκειμένου να μπορέσει να δώσει χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά της ομάδας που αγωνίζονται σήμερα στην Κ20.
Ο Μαρινάκης που πούλησε τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού τους προηγούμενους μήνες και πήρε στην θέση τους παίκτες β’ διαλογής συνεχίζει το πρόγραμμα λιτότητας στην ομάδα και προτίθεται να κάνει ακόμα λιγότερες μεταγραφές.
Σε αυτόν τον προγραμματισμό που θυμίζει ΜΝΗΜΟΜΙΟ ο Μαρινάκης βρήκε υποστηρικτή τον Μίτσελ που βγαίνει και προσπαθεί να πείσει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού οτι η ομάδα δεν θα κάνει , γιατί δεν χρειάζεται μεταγραφές .
Πως , πως , πώς ….
Ένα σωρό επιχειρηματίες που πήγανε προχθές 30 του μήνα να πληρώσουν στο ΙΚΑ την ευνοϊκή ρύθμιση στην οποία είχαμε μπεί το 2013 και αφορούσε χρέη του 2012 απογοητεύτηκαν όταν ενημερώθηκαν οτι η συγκεκριμένη ρύθμιση
“ έκλασε” με εντολή των δανειστών και την θέση της παίρνει μια άλλη που λέγεται “ Νέα αρχή ” που όμως πιστώνει στο τελικό ποσό τις προσαυξήσεις οι οποίες δεν υπήρχανε στην προηγούμενη ρύθμιση.
Μπράβο Αντουάν και είς ανώτερα.
Πάντα τέτοια.
Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.
Να είστε καλά και να ετοιμάζετε για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μάη.
Που λέει και το τραγούδι : Σε λένε το κορίτσι του Μάη.
ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης