• 19 Μαΐου 2024,

Ανυφαντάκης: « Μας αδικεί το αποτέλεσμα» – Βασιλακάκης: « Δείξαμε ψυχή και χαραχτήρα»

 Ανυφαντάκης: « Μας αδικεί το αποτέλεσμα» –  Βασιλακάκης: « Δείξαμε ψυχή και χαραχτήρα»

Μετά το τέλος του αγώνα στο «Ανθή Καραγιάννη», οι δυο προπονητές έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις.
Κώστας Βασιλακάκης: « Πήραμε μια μεγάλη χαρά. Είναι μια σπουδαία νίκη, με μεγάλη βαθμολογική σημασία. Έμειναν άλλα δυο παιχνίδια για να φτάσουμε στο στόχο μας.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και ευχαριστώ τον κόσμο για τη βοήθεια του. Πρέπει να πάρουμε τα δυο παιχνίδια για να είμαστε πρώτοι. Η Καβάλα ήταν μια σκληρή, δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα. Ήμασταν καλύτεροι στο Α` μέρος αλλά και τυχεροί στη φάση του πέναλτι. Πετύχαμε ένα ωραίο γκολ. Δείξαμε ψυχή και χαρακτήρα, ενώ η Καβάλα πίεσε στο β` μέρος. Αντέξαμε στην πίεση. Ευχαριστώ τους Καβαλιώτες φιλάθλους για το χειροκρότημα στην ομάδα μου, έδειξαν ήθος και πολιτισμό».

Κώστας Ανυφαντάκης: «  Συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό, έκανε ένα σημαντικό βήμα για την άνοδο. Το αποτέλεσμα μας αδικεί. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια και είμαι υπερήφανος για τα παιδιά. Δεν  μας αξίζει αυτό το αποτέλεσμα. Ο ΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να σηκώσει κεφάλι. Πρέπει να συνεχίσει. Ηταν ένα ντέρμπι, πολύ δύσκολο. Με το πέναλτι, μπορεί να συμβεί, σε οποιονδήποτε.

Ψηλά το κεφάλι, ήμασταν καλύτεροι αλλά δεν κερδίσαμε. Συγχαρητήρια στον κόσμο για την παρουσία του. Χειροκρότησε τους παίκτες στο τέλος, ήταν μια ηθική ανταμοιβή».

Διαβάστε επίσης