• 6 Μαΐου 2024,

ΑΟΚ: Βλέπουν βίντεο την Κρύα Βρύση – Χρυσοστομίδης: « Επηρεασμένοι από τη διακοπή, στο πρώτο μέρος» – *Βυζάντιο: Δίχως άλλη προσθήκη με την Κοζάνη

 ΑΟΚ: Βλέπουν βίντεο την Κρύα Βρύση – Χρυσοστομίδης: « Επηρεασμένοι από τη διακοπή, στο πρώτο μέρος» – *Βυζάντιο: Δίχως άλλη προσθήκη με την Κοζάνη

ΑΟΚ: Βλέπουν βίντεο την Κρύα Βρύση

Με μια απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του ΑΟΚ, εν όψει της αναμέτρησης με την Κρύα Βρύση.

Ο Γιώργος Γουνελάς χθες και σήμερα θα δοκιμάσει σχήματα, για τη βασική ενδεκάδα ενώ σήμερα οι παίκτες του ΑΟΚ, θα παρακολουθήσουν σε βίντεο τον αντίπαλο της Κυριακής.

Σημειώνουμε ότι δεν υπολογίζονται ο τραυματίας Μπρατσιάνι και ο τιμωρημένος Σταματόπουλος, τη θέση του οποίου διεκδικεί κατά πρώτο λόγο ο Κυγάης ενώ δεξιά στην άμυνα, θα παίξει ο Μπαντάνης.

Χρυσοστομίδης: « Επηρεασμένοι από τη διακοπή, στο πρώτο μέρος»

Ο Νέστος πλέον μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, κοιτάζει το ματς της Κυριακής, με τη Δόξα Δράμας.

Ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης αναφερόμενος στον ημιτελικό με τη Δόξα Θεολόγου, είπε επιγραμματικά: « Στο Α` μέρος φαινόταν καθαρά ότι ήμασταν επηρεασμένοι από την διακοπή του πρωταθλήματος.  Δεν είχαμε καθόλου ρυθμό. Αντίθετα στην επανάληψη παρουσιάσαμε ένα άλλο πρόσωπο και φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας».

Για το ματς με τη Δόξα ο Σερραίος τεχνικός δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Δεσύλλα που θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του ενώ αμφίβολος είναι και ο Αλέξης Βλάχος, που πάντως ανεβάζει στροφές μέρα με τη μέρα.

Αντίθετα υπολογίζεται ο Βούλγαρος Νικολάι Στέρεφ, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

*Χωρίς Βραμέντζαλη- Κονταξή η Δόξα Δράμας

Ο Βραμέντζαλης και ο Κονταξής θα είναι οι δυο απόντες στο στρατόπεδο της Δόξας, όσον αφορά την αναμέτρηση με το Νέστο.  Στο φιλικό με την Καβάλα προφυλάχθηκαν οι Αθανασιάδης- Μπάμπουρας, με τον Βιτλή να αποχωρεί με ελαφρύ διάστρεμμα, αλλά και οι τρεις υπολογίζονται για το ματς της Κυριακής.   Ντεμπούτο στο πρωτάθλημα κάνει ο Κώστας Βασιλακάκης, όπως και ο σέντερ φορ, Κώστας Μαρκόπουλος.

Ο τελευταίος ίσως ξεκινήσει σε 4-4-2, στο πλευρό του Γαϊδαρτζή, όπως δοκιμάστηκε στο τεστ με τους «Αργοναύτες», ενώ θέσεις διεκδικούν και οι Σπάσιτς και Παπαζούδης.

Ο τερματοφύλακας Βαγγέλης Παγκάκης, που πέρσι αγωνίστηκε στον Ορφέα Ελευθερούπολης, παραχωρήθηκε δανεικός για 6 μήνες  από τη Δόξα στον Ορφέα Χωριστής.

*Βυζάντιο: Δίχως άλλη προσθήκη με την Κοζάνη

Ο Γιάννης Ιωαννίδης έκανε χθες στην απογευματινή προπόνηση δοκιμές για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την Κοζάνη. Ο Δραμινός τεχνικός εκ των πραγμάτων, θα έχει μια ενδεκάδα, «πειραματική» αφού θα απουσιάζουν 4 βασικοί(Τσίλογλου, Δαγκούλης, Καζαντζίδης, Κάπατζης) αλλά και 2 που έχουν αποχωρήσει από το ρόστερ(Μπαρέτας, Μουσικάκης) ενώ ήταν στο βασικό κορμό, από την αρχή του πρωταθλήματος.

Θέση διεκδικούν οι νεοαποκτηθέντες Χριστοφορίδης, Δημητριάδης, Τερζίδης αλλά και ο Νικολίτσης, στο κέντρο της άμυνας.

 

*Οι διαιτητές των αναμετρήσεων της Γ` Εθνικής

Ο Βασίλης Σιδερίδης από την Καστοριά θα είναι ο διαιτητής της Κυριακάτικης αναμέτρησης του ΑΟΚ, στην Κρύα Βρύση, έχοντας βοηθούς τον Κώστα Γιάντση από την Ημαθία και τον Θεοδόση Φαλτάκα από τα Γρεβενά.

Στο ντέρμπι της Χρυσούπολης, ανάμεσα στο Νέστο και στη Δόξα Δράμας, διαιτητής ορίστηκε ο Παπαργυρίου από την Πιερία ενώ βοηθοί θα είναι ο Βρούζος και ο Μηνούδης από τον ίδιο σύνδεσμο.

Στο παιχνίδι του Κοκκινοχώματος, όπου το Βυζάντιο υποδέχεται την Κοζάνη, διαιτητής θα είναι ο Σιδηρόπουλος από τον Έβρο με βοηθούς τους Τερζόπουλο και Κίτσο, επίσης από τον Έβρο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ορίστηκαν ο Στέφανος Στεφάνου από τη Θεσπρωτία στο Εορδαϊκός- Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο Στέφανος Δημητριάδης από τη Χαλκιδική στο Ηρακλής Αμπελοκήπων- Αρης, ο Λάμπρος Μπεκιάρης από την Καρδίτσα στο Λαγκαδάς- Έβρος Σουφλίου και ο Γιώργος Ρούσος από την Πρέβεζα στο Θύελλα Φιλώτα- Απόλλων Καλαμαριάς.

Ολοι οι αγώνες ξεκινάνε την Κυριακή στις 15.00.

 

Διαβάστε επίσης