ΑΟΚ: Ενίσχυση στις θέσεις που πονάει

 ΑΟΚ: Ενίσχυση στις θέσεις που πονάει

Είναι φανερό ότι ο ΑΟΚ έχει πρόβλημα στο γκολ. Ειδικά όταν παίζει με κλειστές άμυνες στο «Ανθή Καραγιάννη», τα πράγματα δυσκολεύουν, αφού δεν υπάρχει ο παίκτης περιοχής που θα δώσει τις λύσεις. Ο Κώστας Βασιλακάκης στης συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα του ΑΟΚ με τον Ηρακλή Ψαχνών, είπε χαρακτηριστικά: « Υπάρχει διάθεση από τη διοίκηση να ενισχυθεί η ομάδα, στις θέσεις που πονάει, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου». Αυτό δείχνει ότι ήδη στο μυαλό των ιθυνόντων είναι ορισμένες βασικές προσθήκες στο ρόστερ.

Ο Βασιλακάκης επίσης τόνισε για το πρόβλημα του γκολ: « Αν μπει ένα γκολ, θεωρώ ότι η ομάδα θα απελευθερωθεί και η ομάδα θα δείξει την ανωτερότητα που έχει. Ο Χλωρός έφτασε και 5 φορές στο γκολ, άλλοι δε φτάνουν στο γκολ. Μιλάω γενικά. Από τον Μιγιάτοβιτς περίμενα περισσότερα. Δεν είναι θέμα αν θα παίξει εκείνος η κάποιος άλλος. Εμείς κοιτάμε πως η ομάδα θα ρολάρει καλύτερα και πόσο εύκολα μπορεί να φτάσει στο γκολ. Ολοι οι παίκτες πρέπει να έχουν συμμετοχή και στην ανάπτυξη και σε όλα. Είδα ποδοσφαιριστές που για ένα διάστημα παθαίνουν αφλογιστία και όταν έχουν ρέντα έκαναν σουτ από το πλάγιο άουτ και έβαζαν γκολ. Είναι η ικανότητα και η ρέντα του παίκτη».

Σε όλα αυτά βλέπουμε και την απραξία του Ν` Ντιαγιέ αλλά και τον τραυματισμό του Πλιάγκα, που τελευταία έδινε λύσεις. Οπότε δεν υπάρχουν οι πολλές επιλογές για την γραμμή κρούσης.

Ο Ποσίνκοβιτς δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή ενώ ο Μιγιάτοβιτς ήρθε με πολύ καλό βιογραφικό αλλά δείχνει ότι του λείπουν πολλά παιχνίδια.

*Αναχωρεί σήμερα για την Αθήνα- Ζωντανή μετάδοση το ματς με Απόλλωνα

Η αποστολή του ΑΟΚ αναχωρεί σήμερα για την Αθήνα, όπου αύριο Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Μάλιστα το παιχνίδι θα μεταδοθεί στις 18.30 από το ΟΤΕ- ΤV. Ο Σερζ Ντιέ επανέρχεται στην ενδεκάδα, αφού εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής. Ο Ιβοριανός έλειψε στο ματς με τον Ηρακλή, κυρίως στις στημένες φάσεις. Αντίθετα δεν προλαβαίνει ο Πλιάγκας που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής, όπως ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια.

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου

Ηρακλής- Δόξα Δράμας(15.00)

Ολυμπιακός Βόλου- Παναιτωλικός(15.00)

Πιερικός- Καλλονή(15.00)

Αναγέννηση Γιαννιτσών- Εθνικός Γαζώρου(15.00)

Απόλλων Σμύρνης- ΑΟΚ( 18.30- ΟΤΕ ΤV)

Αναγέννηση Επανομής- Παναχαϊκή (15.00)

Ηρακλής Ψαχνών- Βύζας Μεγάρων(15.00)

Εργοτέλης- Φωκικός(15.00)

Πανσερραϊκός- Θρασύβουλος(15.00)

Καλλιθέα- Νίκη Βόλου(16.30- ΟΤΕ TV).

Ρεπό η Λάρισα.

*Μάνος Αποστολίδης: «Κάνουμε φάσεις αλλά δε μπορούμε να σκοράρουμε»

Ο τερματοφύλακας του ΑΟΚ Μάνος Αποστολίδης στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών, τόνισε τα εξής: « Εμείς ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Μια ομάδα που θα έρθει με αμυντικούς προσανατολισμούς και θα κλειστεί πίσω. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για να μπορούμε να βρούμε λύσεις για να διασπάσουμε αυτή την άμυνα. Δημιουργήσαμε τις φάσεις αλλά δε μπορέσαμε να σκοράρουμε. Μας έχει συνήθεια στα τελευταία 3-4 παιχνίδια, να κάνουμε φάσεις αλλά να μη μπορούμε να σκοράρουμε. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει, γιατί δε μπορούμε να χάνουμε βαθμούς με αυτό τον τρόπο μέσα στην έδρα μας. Το αφήνουμε αυτό το παιχνίδι, βλέπουμε μπροστά.

Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια. Κοιτάμε το επόμενο ματς την Τετάρτη, για να μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που δεν πήραμε με τον Ηρακλή Ψαχνών».

*Πρώτη ήττα για την ομάδα νέων

Δυο πρόσωπα παρουσίασε η ομάδα νέων του ΑΟΚ και τελικά έχασε στο Χαλκερό από τον Πανσερραϊκό με 2-0. Στο Α` ημίχρονο πραγματοποίησε ικανοποιητική εμφάνιση αλλά στην επανάληψη δεν έπεισε. Στο 50` ο Δαγκούλης και στο 70` ο Καράκουτης ήταν οι σκόρερ για τους φιλοξενούμενους. Ο ΑΟΚ αγωνίστηκε με την εξής ενδεκάδα: Τιγγιρίδης, Ρεβυθόπουλος, Κάπατζης, Κάργας, Τσομπανόπουλος 85` Σαπανίδης, Ντομί, Μητσιός 65` Ζαγκλιβέρης, Παπαδόπουλος, Μελισσόπουλος, Θεοδωρίδης, Καζαντζίδης 70` Βασιλειάδης.

Την επόμενη η ομάδα νέων του ΑΟΚ, θα παίξει στην έδρα της Αναγέννησης Επανομής.

Τ. Π

 

Διαβάστε επίσης