ΑΟΚ- Πανσερραϊκός 1-1 : Έδειξε ποιότητα, μπορούσε τη νίκη

 ΑΟΚ- Πανσερραϊκός 1-1 : Έδειξε ποιότητα, μπορούσε τη νίκη

Ο ΑΟΚ είχε εξαιρετική παρουσία στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό. Ειδικά στο β` μέρος, όπου σαφώς αδικείται από το αποτέλεσμα. Η εικόνα που έδειξε ήταν ελκυστική, έχοντας πολλούς παίκτες διακριθέντες. Σίγουρα κέρδισε τις εντυπώσεις και δικαίως χειροκροτήθηκε στο τέλος. Ο Κώστας Ανυφαντάκης σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στο προηγούμενο φιλικό με τον Πανθρακικό, είχε μια αλλαγή στο αρχική σχήμα. Ο Παντελίδης στη θέση του φορ, στη θέση του Καζάκη, που πριν αρχίσει η αναμέτρηση ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι 10 ήταν οι ίδιοι. Ο Αθανασίου κάτω από την εστία. Στην άμυνα δεξιά ο Σταματόπουλος, αριστερά ο Μαργαρίτης και δυο στόπερ ο Λιόλιος με τον Μπάτζιο. Ο Δέντσας και ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος οι αμυντικοί μέσοι ενώ ο Παππάς και ο Δουμάνης πλάγιοι δεξιά και αριστερά. Ο Μπρατσιάνι δίπλα στον Παντελίδη στον κάθετο άξονα, με ελεύθερο επιθετικό ρόλο. Ο Πανσερραϊκός σε μεγάλο βαθμό, διαφορετικός από πέρσι. Με καλούς ξένους παίκτες. Στο πρώτο μέρος, ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε καλύτερα από το 20` και μετά ο ΑΟΚ, ισορρόπησε έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας. Οι Σερραίοι προηγήθηκαν και οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν με το χαμένο πέναλτι του Γ. Παπαδόπουλου, που όμως είχε μια θετική παρουσία, για μια ακόμη φορά. Στην επανάληψη ο ΑΟΚ ξεκίνησε πολύ καλά. Είχε διπλό δοκάρι και αμέσως μετά ισοφάρισε με τον Παντελίδη, που αφήνει υποσχέσεις. Στη συνέχεια δημιούργησε ευκαιρίες, χωρίς να καταφέρει να πετύχει ένα δεύτερο γκολ. Ο Πανσερραϊκός δεν απείλησε άμεσα την εστία της Καβάλας, στο δεύτερο ημίχρονο.

 

Το φιλμ του αγώνα

10` Πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπάτζιου στον Φουρτάδο. Εκτέλεσε ο Φουρτάδο για το 0-1. 30` Φάουλ Γ. Παπαδόπουλου, κεφαλιά του Μπρατσιάνι, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 33` Σουτ Παππά, από πλάγια θέση, απόκρουση σε κόρνερ του Ανδρούτσου. Προηγήθηκε ωραίος συνδυασμός με Δουμάνη, Μπρατσιάνι. 43` Πέναλτι του Γ. Παπαδόπουλου, στο οριζόντιο δοκάρι. Το κέρδισε ο Σταματόπουλος από τον Σιάκα. 51` Πάσα του Παντελίδη, πλασέ του Μπρατσιάνι, η μπάλα στο δεξί και κάθετο δοκάρι. Τα… καμώματα της μπάλας. Ατυχία για τον ΑΟΚ. 52` Φάουλ του Παππά, λίγο άουτ. 53` Προσπάθεια του Παππά, γύρισμα, απόκρουση του Μέλκα, ο Παντελίδης από πολύ κοντά το 1-1. 65` Ωραία προσπάθεια του Δουμάνη που βγαίνει μόνος του αλλά προτιμά πάσα στον Παντελίδη για να απομακρύνει στο τσακ, αμυντικός. 69` Σουτ του Δουμάνη, άουτ. 80` Σουτ του Ανδρέου, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κυφωνίδη. 87` Σουτ του Μπονέρη, μπλοκάρει ο Κυφωνίδης. 88` Ο Μπλιός βγαίνει μόνος του, αλλά πλασάρει πάνω στο Μέλκα.

 

Οι συνθέσεις

ΑΟΚ: Αθανασίου, Σταματόπουλος, Μαργαρίτης, Μπάτζιος, Λιόλιος, Δέντσας, Γ. Παπαδόπουλος, Παππάς, Δουμάνης, Μπρατσιάνι, Παντελίδης. Έπαιξαν και οι: Ασημάκης, Μπαντάνης, Μπλιός, Κυφωνίδης, Τουμανίδης, Πτηνόπουλος, Δελής.

Πανσερραϊκός: 1 Ανδρούτσος, 24 Στεργιανός, 30 Περπερίδης, 4 Σιάκας, 5 Βοσκόπουλος, 14 Μπαλού, 26 Ιωαννίδης, 11 Ατματζίδης, 20 Φουρτάδο, 10 Ντα Κόστα, 22 Μπεριάν. Έπαιξαν και οι: 18 Κοσμίδης, 29 Κουκόλης, 27 Καψάλης, 15 Μέλκας, 3 Βιτλής, 32 Τσιμίκας, 17 Ρούτσης, 31 Προβατίδης, 9 Παπαστεργίου, 13 Μπονέρης, 16 Ανδρέου.

 

*Σήμερα στην Ελευθερούπολη, με Ορφέα Σήμερα στις 19.30 ο ΑΟΚ θα δώσει νέο φιλικό παιχνίδι στην Ελευθερούπολη, με αντίπαλο την ομάδα του Ορφέα.

 

Στα μεταγραφικά δεν είχαμε χθες κάποια εξέλιξη. Πάντοτε στο στόχαστρο ένας μέσος.

Διαβάστε επίσης