• 2 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

Η χθεσινή συμφωνία της Κυβέρνησης με τους δανειστές προκάλεσε αντιδράσεις και στην πόλη της Καβάλας. Η Αλεξάνδρα Τσανάκα δήλωσε ότι θα την καταψηφίσει. Το ΠΑΜΕ οργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο το απόγευμα στη πλατεία Καπνεργάτη. Ο Μάκης Παπαδόπουλος δεν κρύβει την ανησυχία του για το στρατόπεδο Ασημακοπούλου , το παλιό δικαστήριο και το παλιό Νοσοκομείο επειδή είναι πιθανό να μεταφερθούν στην αρμοδιότητα του ΤΑΙΠΕΔ. Χθες βράδυ εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας είχαν συνάντηση με στελέχη του Podemos που κάνουν τις διακοπές τους στην Καβάλα.

 

Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας αναζητά επιχειρηματία σε βάρος του οποίου κατέθεσαν μήνυση ο Δήμαρχος και δημοτικοί σύμβουλοι της Θάσου. Ισχυρίζονται ότι τους απείλησε. Επέστρεψε σπίτι του 80χρονος από την Ελευθερούπολη που οι συγγενείς του δήλωσαν ότι εξαφανίστηκε. Αποδείχθηκε ότι ήταν φιλοξενούμενος σε σπίτι φίλου του στις Ελευθερές χωρίς να τους έχει ειδοποιήσει. Οι επόμενες πλωτές εξέδρες αναμένονται στο λιμάνι της Καβάλας τον Σεπτέμβρη. Την παραμονή του 15Αυγουστου συνεδριάζει στην Ελευθερούπολη το δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου. Ο Ρώσος Τιβιάκοφ κέρδισε το τουρνουά σκάκι. Τον Ιούνιο θα γίνει στην Καβάλα το Ευρωπαϊκό μαθητικό πρωτάθλημα σκάκι. Στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας θα παραστούν οι κάτοικοι του Λυκόστομου για να αναφέρουν τα προβλήματα τους. Στο Λυκόστομο ήταν χθες ο Μάκης Παπαδόπουλος.

 

Το μέτρο της κίνησης των Αστικών λεωφορείων στην οδό Ερυθρού Σταυρού απέτυχε, δήλωσε χθες ο πρώην πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Σίμος Γιοβανάκης. Αύριο λαϊκή αγορά στην πόλη μας και όχι το Σάββατο. Ο πρόεδρος της δημοτικής οργάνωσης ΝΔ Καβάλας Μανώλης Φρατζεσκάκης ζητά από τον πρόεδρο του κόμματος να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποφευχθούν οι πρόωρες εκλογές. Οργανωμένη δράση για τα αδέσποτα ετοιμάζει ο Δήμος Νέστου. Εγγραφές βρεφών και νηπίων μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ και στον παιδικό σταθμό της Ιεράς Μητρόπολης. Στο τμήμα Εμπορίου της Π.Ε. Καβάλας γίνονται δεκτές αιτήσεις για άδειες υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου.

 

Σήμερα το βράδυ στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων η παράσταση «Αντιγόνη» από την 5η εποχή και το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας. Την ερχόμενη εβδομάδα λαϊκό γλέντι στην Καλαμίτσα. Στις 26 Αυγούστου στο δάσος της Παναγούδας από τον σύλλογο κατοίκων Αγίας Παρασκευής. Η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας ετοιμάζει για τις 18 Οκτώβρη τον 2ο νυχτερινό αγώνα δρόμου μέσα στην πόλη.

 

Φιλικό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό σήμερα για τον ΑΟΚ, ώρα έναρξης 6.30. Για το κύπελλο της ΕΠΣΚ ο ΑΟΚ θα παίξει στο Χρυσοχώρι με τον Απόλλωνα. Το Βυζάντιο στην Πέρνη, ο Νέστος στο Πολύστυλο. Θέματα του κλειστού γυμναστηρίου «Αλεξάνδρα Δήμογλου» απασχόλησαν τη χθεσινή συνάντηση του αντιδημάρχου Γιώργου Φιλόσογλου με τη διοίκηση της Ένωσης.

 

 

 

Διαβάστε επίσης