• 29 Μαρτίου 2024,

Αποδράσεις τελευταίας γεννιάς !

 Αποδράσεις τελευταίας γεννιάς !

Στην Ελλάδα του 2013 οι απόπειρες απόδρασης απο τις κρατικές φυλακές είναι τελευταίας γεννιάς και γίνονται απο αέρα με ελικόπτερα.

Μπορεί να μην έχουμε ελικόπτερα για να σβήνουμε τις φωτιές άλλα έχουμε πάρα πολλά και διαθέσιμα για αποδράσεις με ανεμόασκαλες.

Σενάριο Αμερικάνικης ταινίας θυμίζει η απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού και ενός σεσημασμένου Αλβανού κακοποιού απο τις φυλακές Τρικάλων αλλα επειδή είχανε γνώση οι φύλακες μετά απο ένα δεκάλεπτο πραγματικής μάχης η απόπειρα απόδρασης έμεινε στην φάση της απόπειρας αφού δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Ο Βλαστός που επιχείρησε να σκαρφαλώσει στην ανεμόσκαλα που του ρίξανε δεν τα κατάφερε και έπεσε και έσπασε και χέρια και πόδια.

Αυτό σημαίνει οτι θα περάσει κανα τρίμηνο στα Νοσοκομεία.

Να σημειωθεί οτι απο προηγούμενες απόπειρες και καταδιώξεις ο Βλαστός είχε μείνει χωρίς χολή και σπλήνα.

Σε αυτήν την απόπειρα έσπασε χέρια πόδια και δεν ξέρω τι θα γίνει στην επόμενη αφού μετά τα όσα έχει κάνει εντός και εκτός φυλακών δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που θα πάρει για άλλη μια φορά την άδεια του και δεν θα επιστρέψει.

Οτι έγινε δηλαδή και τις δύο προηγούμενες φορές που του δώσανε άδεια.

Δηλαδή είναι τρομερό.

Του δίνεις άδεια , δεν γυρίζει ποτέ, τον πιάνεις μετά απο μήνες τον ξαναχώνεις μέσα , του ΄ξαναδίνεις άδεια πάλι δεν επιστρέφει τον ξαναπιάνεις και είσαι έτοιμος να του δώσεις και πάλι άδεια απλά πρέπει να περιμένεις μερικούς μήνες για να δέσουν τα χέρια και τα πόδια.

Τι να την κάνει την άδεια με σπασμένα χέρια και ΄πόδια ;

Δηλαδή αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι οτι όσες φορές και να αποδράσεις αυτό δεν επηρεάζει το δικαίωμα στις άδειες απο τις φυλακές που είναι και η πιο νόμιμη ευκαιρία απόδρασης.

Μετά δηλαδή πως να μην τρελλένεται η Σταμάτη που ζητάει λίγες ώρες μακριά απο τις φυλακές και της το αρνούνται συστηματικά.

Δεν είναι δυνατόν να παίρνει άδεις ο Βλαστός και να μην παίρνει η κ.Βίκυ Σταμάτη.

Οσο αφορά τον καιρό στον οποίο κάνουμε πάντα αναφορά θα είναι δύσκολος και Λονδρέζικος όλη αυτήν την εβδομάδα και με τον ίδιο καιρό που θα φύγει ο Φλεβάρης με τον ίδιο θα έρθει και ο Μάρτης που μπορεί στο πρώτο δεκαπενθήμερο να μας ζορίσει με χαμηλές θερμοκρασίες και βροχές.

Είμαστε αισιόδοξοι και θέλουμε να πιστεύουμε οτι απο τις 15 του Μάρτη και μετά θα θα έρθουν τα καλύτερα γιατί τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχουμε ζήσει.

Να παιρνάτε καλά και να έχετε το νού σας.

Καλή σας ημέρα.

Με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης