Αποκλείστηκε ο ΑΟΚ, χάνοντας με 3-2 στην Καρδίτσα

 Αποκλείστηκε ο ΑΟΚ, χάνοντας με 3-2 στην Καρδίτσα

Ήττα στα… σημεία με 3-2 γνώρισε η Καβάλα στη δύσκολη έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια του Κυπέλλου, χάνοντας την ευκαιρία να παίξει με τον ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του θεσμού. Ο ΑΟΚ βεβαίως έκανε τεράστια προσπάθεια, αφού από το εις βάρος του 2-0 ισοφάρισε σε 2-2 με αντεπίθεση διαρκείας στις αρχές του β΄ μέρους, αλλά τελικά δέχθηκε γκολ στο 83΄, φεύγοντας ηττημένος από τη θεσσαλική πόλη. Βεβαίως, στη συνέχεια αναμένονται βελτιωμένοι οι «Αργοναύτες», όταν ενσωματωθούν όλα τα νέα αποκτήματα που εντάχθηκαν αργά (Πρίττας, Γκέρα, Κονάτε και Ρασίντ).

Ο Φέρνερ ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Γιαννίκογλου, δεξιά στην άμυνα τον Ρεβυθόπουλο και αριστερά τον Βαλεριάνο. Δυο στόπερ ο Γκαρακλίδης και οπ Χόρτσας. Στη μεσαία γραμμή ο Ντουτσαρίδης με τον Καπνίδη ήταν οι δυο αμυντικοί μέσοι. Ο Αρτσε ήταν ελεύθερος στον κάθετο άξονα. Στα πλάγια της μεσοεπιθετικής γραμμής ο Τσιφλίδης και ο Κουρέλας. Στην επίθεση ο Αλεξίου. Μαυρίδης και Πόπτσης ήταν οι δυο πρώτες κινήσεις του Γερμανού τεχνικού από τον πάγκο. Η έκπληξη στη αρχική ενδεκάδα ήταν κυρίως η συμμετοχή του Τσιφλίδη ενώ η συμμετοχή του Γιαννίκογλου εξασφαλίστηκε την τελευταία στιγμή με την ΕΠΟ να εκδίδει το δελτίο του ποδοσφαιριστή.

Γενικά ο ΑΟΚ έδειξε μια καλή εικόνα στο Β` μέρος. Στα πρώτα 45 λεπτά έκανε αρκετά λάθη που τα εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Ντίτελμ Φέρνερ ήταν κακή, κάνοντας ατομικά λάθη και πληρώνοντας τις αδράνειες με δυο γκολ, στο 28΄ από τον Περικλή Μπουσινάκη και στο 37΄ με τον παλιό γνώριμο Γιάννη Χλωρό. Η Καβάλα αντέδρασε πάντως στο δεύτερο μέρος, ισορρόπησε και με ψυχραιμία έφτασε στο 2-2, σε ένα πεντάλεπτο, με σκόρερ τους Αντώνη Καπνίδη (48΄) και Χρήστο Αλεξίου (52΄). Ώσπου, στο 84΄ η Καρδίτσα κέρδισε αμφισβητούμενο πέναλτι, το οποίο απέκρουσε αρχικά ο Γιαννίκογλου, αλλά στην επαναφορά ο Χατζηρίζος διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Διαιτητής ήταν ο Καρυοφύλλης (Πειραιά).

ΚΑΡΔΙΤΣΑ: Σιαράβας, Γκουγκούδης, Δημόπουλος, Κουκούλης, Ρόβας, Καραχάλιος (58΄ Κρανιώτης), Μίχος, Γήτας (79΄ Χατζηρίζος), Μπουντούρης, Χλωρός, Μπουσινάκης (68΄ Γεωργακόπουλος).

ΚΑΒΑΛΑ: Γιαννίκογλου , Ρεβυθόπουλος (46΄ Πόπτσης), Βαλεριάνος, Γκαρακλίδης, Χόρτσας, Ντουτσαρίδης, Τσιφλίδης (46΄ Μαυρίδης), Καπνίδης, Αλεξίου, Άρτσε, Κουρέλλας (81΄ Παπαργυρίου).

 

Διαβάστε επίσης