• 19 Μαΐου 2024,

Απολογήθηκε χθες το μεσημέρι ο Ουσμάν – Σήμερα συνέντευξη τύπου από τον Τσαλίκη

 Απολογήθηκε χθες το μεσημέρι ο Ουσμάν – Σήμερα συνέντευξη τύπου από τον Τσαλίκη

O Κώστας Τσαλίκης καλείται σήμερα στη συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει να δώσει απαντήσεις σε κύρια θέματα που αφορούν την ομάδα.

Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά όσον αφορά το αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο. Η συνέντευξη τύπου είναι προγραμματισμένη για τις 12. 30 το μεσημέρι στην αίθουσα τύπου στο «Ανθή Καραγιάννη».

Ο Τσαλίκης μάλλον θα πάρει θέση και για την πρόσφατη αλλαγή του προπονητή, όπου υπήρχαν διάφορα σχόλια.

Επίσης για τα πρόσφατα πειθαρχικά παραπτώματα των ξένων παικτών. Η συνέντευξη τύπου αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού ακόμη πρέπει να μάθουμε και τους στόχους που θα έχει από εδώ και πέρα ο ΑΟΚ, μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες από Ηρακλή Ψαχνών και Απόλλων Σμύρνης.

*Απολογήθηκε ο Μπάρι

Χθες το μεσημέρι πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ ο Ουσμάν Μπάρι και απολογήθηκε για την αδικαιολόγητη δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχθηκε στο ματς με τον Απόλλωνα, κάτι που στοίχησε την αποβολή του.

Απόφαση για το αν τιμωρηθεί δεν πάρθηκε. Περιμένουμε την απόφαση και για τον Εν Ντιαγιέ. Χθες οι παίκτες του ΑΟΚ προπονήθηκαν το πρωί. Αυτοί που αγωνίστηκαν στο ματς με την ομάδα του Απόλλωνα, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

*Γρηγόρης Παπαδόπουλος: « Ευχαριστημένοι αν έρθει η είσοδος στα πλέι οφ».

Ο σκόρερ του ΑΟΚ Γρηγόρης Παπαδόπουλος έκανε δηλώσεις στο τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο νεαρός άσος τόνισε τα εξής: « Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για όλη την προσπάθεια που έγινε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ακόμη και μετά την κόκκινη που δεχθήκαμε. Προσπαθήσαμε σε όλο το παιχνίδι και αυτό φάνηκε κυρίως στο β` μέρος. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να πάρουμε ότι μπορούμε. Αν έρθει η είσοδος στα πλέι οφ θα είμαστε ευχαριστημένοι. Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα, αξίζει στο να βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία».

 

Διαβάστε επίσης