Απολογισμός και βράβευση των εθελοντών

 Απολογισμός και βράβευση των εθελοντών

Η αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας γέμισε χθες το πρωί από εθελοντές του πρόσφατου και πετυχημένου αεροπορικού και θαλάσσιου σόου. Ήταν η καθιερωμένη εκδήλωση για τη βράβευση των εθελοντών, οι οποίοι και φέτος ήταν πολλοί και χρήσιμοι για τη διοργάνωση.
Πήραν όλοι έναν αναμνηστικό έπαινο.
Με την ευκαιρία έγινε αναλυτική απολογιστική διαδικασία, από τον διευθυντή του σόου Πάνο Γεωργιάδη, παρουσία του δημάρχου Κωστή Σιμιτσή, του αντιπεριφερειάρχη Αρχ. Γρανά, του προέδρου της Δημωφέλειας Στ. Σχοινάκη, εκπροσώπων του επιμελητηρίου και του ΝΟΚ, χωρίς την παρουσία των ξενοδόχων και των καφεζυθοπωλών, ενώ δεν κλήθηκαν και δεν παραβρέθηκαν οι νέοι αιρετοί άρχοντες, αυτοί που θ΄ αναλάβουν καθήκοντα την 1η του Σεπτέμβρη.
Όπως πάντα ο απολογισμός του Π. Γεωργιάδη ήταν αναλυτικότατος, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το σόου ήταν πετυχημένο και για να διατηρήσει και ν΄ αυξήσει αυτή την επιτυχία πρέπει να στηριχθεί σε μία μεγαλύτερη χρηματοδότηση.
Ο Π. Γεωργιάδης θέτει τον πήχη ψηλά στις 200.000 ευρώ. Για τα χρήματα που διαχειρίστηκε φέτος είπε ότι υπάρχει ένα μικρό πλεόνασμα που θα επωφεληθεί η Δημωφέλεια. Τα χρήματα που μπήκαν στο σόου από άλλους φορείς χρησιμοποιήθηκαν για συγκεκριμένους σκοπούς ή θα χρησιμοποιηθούν τις προσεχείς ημέρες.

Διαβάστε επίσης