Αποφυλακίστηκε ο Σταύρος Ψωμιάδης – Με νέο πρόσωπο κόντρα στην Καλλιθέα

 Αποφυλακίστηκε ο Σταύρος Ψωμιάδης – Με νέο πρόσωπο κόντρα στην Καλλιθέα

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Σταύρος Ψωμιάδης είναι πλέον εκτός φυλακής. Χθες με βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών δόθηκε το πράσινο φως για την άρση της προσωρινής κράτησης του με την καταβολή εγγύησης ύψους 30.000 ευρώ. Ο Σταύρος Ψωμιάδης ζητούσε την αποφυλάκιση του υποστηρίζοντας ότι δεν είναι ύποπτος φυγής και ότι όσες φορές έχει κληθεί από τη δικαιοσύνη έχει εμφανιστεί ενώπιον της. Το συμβούλιο πλημμελειοδικών αντικαθιστά την κράτηση με την επιβολή περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης ανά τακτά διαστήματα σε Αστυνομικό Τμήμα και όπως προαναφέραμε με την εγγύηση ύψους 30.000 ευρώ.

*Νέα ομάδα με Καλλιθέα

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο ρόστερ, καλείται να παρουσιάσει ένα νέο σύνολο στο ματς με την Καλλιθέα.

Μετά τον Μοκάκε και τον Ενσαλίβα, δεν υπολογίζεται και ο Χλωρός. Αποτελεί πλέον παρελθόν από το ρόστερ. Επίσης για το Κυριακάτικο παιχνίδι ο Παπαδόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία νεοαποκτηθέντα Νίκο Ζιαμπάρη που τραυματίστηκε με θλάση στην πρώτη προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Ο Ιβάν Τάσιτς το πιθανότερο είναι να ντεμπουτάρει στο Κυριακάτικο παιχνίδι που θα αρχίσει στις 15.00. Είναι ο παίκτης που αποκτήθηκε για το ρόλο του κόφτη, αφού από την ομάδα αποχώρησαν ο Ντιέ και ο Ενσαλίβα, που ήταν οι βασικοί σε αυτές τις θέσεις, στο μεγαλύτερο διάστημα έως τώρα.

Επίσης στη διάθεση του προπονητή είναι και ο Παντελής Ντουτσαρίδης, που είναι αμυντικός μέσος.

Ακόμη επιστρέφουν αφού εξέτισαν τις ποινές τους ο Μαραγκός με τον Πλιάγκα. Για την επίθεση υπολογίζεται και ο Ουσμάν Μπάρι που δεν ήταν στην αποστολή για το ματς με τη Λάρισα, αφού ο ΑΟΚ δεν είχε το δελτίο του στα χέρια. Σήμερα στο οικογενειακό δίτερμα ο Παπαδόπουλος θα κάνει δοκιμές για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο ματς με την Καλλιθέα. Εκ των πραγμάτων η ενδεκάδα θα είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό διαφορετική εν όψει του αγώνα με την Καλλιθέα.

*Αναμένονται εξελίξεις σε πληρωμές αλλά και μεταγραφές

Μπορεί μέχρι χθες οι παίκτες του ΑΟΚ να μην είχαν πληρωθεί αλλά φαίνεται ότι θα βρεθεί λύση. Η διοίκηση συνεχίζει τις προσπάθειες της και αν δεν υπάρχουν πληρωμές μέχρι την Κυριακή, το πιθανότερο είναι να γίνουν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Επίσης σε μεταγραφικό επίπεδο, ο ΑΟΚ φαίνεται ότι θα κάνει μια η δύο μεταγραφές για τη συνέχεια. Ψάχνει τώρα περισσότερο για έναν επιθετικό. Από το ρόστερ ίσως έχουμε μια η δύο ακόμη αποχωρήσεις.

*Πήρε παίκτη η Καλλιθέα

Η Καλλιθέα ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου αμυντικού Νίκου Χατζόπουλου.

Ο Χατζόπουλος υπολογίζεται για το ματς με τον ΑΟΚ. Είναι αμυντικός και έχει παίξει μέχρι τώρα στον Διαγόρα Ρόδου, στον Πιερικό, στον Αστέρα Τρίπολης και στην Καλλονή. Ο τραυματίας Ρουσάκης μάλλον δε θα παίξει την Κυριακή.

*Οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής στη Football League

Ο Κατσικογιάννης από την Ήπειρο ορίστηκε να σφυρίξει το Κυριακάτικο παιχνίδι του ΑΟΚ με την Καλλιθέα. Αναλυτικά οι διαιτητές και οι βοηθοί των αναμετρήσεων.

Κυριακή (27/1)

Φωκικός – Δόξα Δράμας

Παπαπέτρου (Αθηνών), Νακόπουλος (Αθηνών), Χριστοδούλου (Αθηνών)

Θρασύβουλος – Νίκη Βόλου

Ρατσιάτος (Αργολίδας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Παπανικολάου (Κορινθίας)

Καβάλα – Καλλιθέα

Κατσικογιάννης (Ηπείρου), Τίκας (Ηπείρου), Γεωργαράς (Άρτας)

Καλλονή – Πανσερραϊκός

Συμεωνίδης (Πιερίας), Ζησιμόπουλος (Πειραιά), Σινιοράκης (Πειραιά)

Παναιτωλικός – Ηρακλής Ψαχνών

Παπαγεωργίου (Αθηνών), Γιαννουγλίδης (Αθηνών), Δανέζης (Αθηνών)

Ηρακλής – Αναγέννηση Επανομής

Μαλούτας (Ημαθίας), Χατζηνάκος (Δράμας), Βασιλόπουλος (Έβρου)

Ολυμπιακός Βόλου – Απόλλων Σμύρνης

Φουκάκης (Ηρακλείου), Νενεκούμης (Αργολίδας), Μπετσόγλου (Κορινθίας)

Πιερικός – Αναγέννηση Γιαννιτσών

Κορδολαίμης (Πειραιά), Τζαφόλιας (Αν. Αττικής), Πολυχρονιάδης (Αν. Αττικής)

Εθνικός Γαζώρου – Εργοτέλης

Σκουλάς (Θεσσαλίας), Πετρόπουλος (Θεσσαλίας), Τσάγγαρη (Μακεδονίας)

Δευτέρα (28/1)

Βύζας Μεγάρων – ΑΕΛ

Κοσικίδης (Αθηνών), Χαρίτος (Αθηνών), Αθανασόπουλος (Αθηνών)

 

*Η πίτα των Παλαιμάχων του ΑΟΚ

Τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ οι Παλαίμαχοι του ΑΟΚ θα κόψουν την πίτα τους. Το διοικητικό συμβούλιο των Παλαιμάχων προσκαλεί όλους τους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας από το 1965 μέχρι σήμερα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην οικογενειακή ταβέρνα « Κυρά Βαγγελιώ».

 

Διαβάστε επίσης