• 23 Απριλίου 2024,

Απο τα γκαζάκια στα καλάσνικοφ και απο τα καλάσνικοφ ;

 Απο τα γκαζάκια στα καλάσνικοφ και απο τα καλάσνικοφ ;

Οι επιθέσεις με γκαζάκια σε γραφεία βουλευτών – υπουργών και συγγενείς αυτών μας συνόδευσαν όλο το 24άωρο και μάλιστα ξημερώματα Δευτέρας αφήσαμε τα γκαζάκια και πιάσαμε τα καλάσνικοφ.

Η τελευταία επίθεση έγινε στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Συγγρού και ένας κάλικας βρέθηκε και στο γραφείο του πρωθυπουργού.

Καλά πάμε, απο το καλό στο καλύτερο.

Απο τα Καλάσνικοφ

στα στικάκια !

Πάντως η εβδομάδα που ξεκίνησε με καλάσνικοφ θα συνεχιστεί με στικάκια αφού αυτήν την εβδομάδα θα παιχτεί το πρώτη σήριαλ με το στικάκι Λαγκάρντ.

Το ερώτημα είναι η μπάλα θα πάρει μόνο τον Παπακωνσταντίνου ή και τους Βενιζέλο και Παπανδρέου ;

Αν προκύψουν ευθύνες απο την αλλοίωση της λίστας και για τον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τότε θα αναζητηθούν και βάλουν το ΠΑΣΟΚ σε νέες περιπέτειες αφού καταλαβαίνετε οτι αν προκύψουν ευθύνες και για τον Βενιζέλο οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν για το κόμμα του ΠΑΣΟΚ θα είναι ραγδαίες αφού το κόμμα θα αναγκαστεί να αλλάξει αρχηγό αφού έτσι και αλλιώς ο Βενιζέλος ώς αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έχει πρόβλημα και εισπράττει απο τους πρώην ψηφοφόρους του κόμματος μόνο άρνηση.

Για να αναστηθεί το ΠΑΣΟΚ και να ανεβάσει ποσοστά με Βενιζέλο αρχηγό θα πρέπει οι μισοί και παραπάνω ψηφοφόροι του κόμματος να πάθουν Αλτσχάϊμερ.

Το ΠΑΣΟΚ έχει πάρει στις πλάτες του το μεγαλύτερο βάρος της κρίσης και ο Βενιζέλος όλο το χαράτσι της ΔΕΗ και οχι αδικαιολόγητα.

Τα έχουμε πεί για τον Βενιζέλο και δεν χρειάζεται να τα ξαναπούμε.

Ο Βενιζέλος έχει ταυτιστεί με το χαράτσι της ΔΕΗ που ήτανε δική του έμπνευση και οσο θα υπάρχει θα υπάρχει και αυτή η αντιπάθεια στο πρόσωπο του Βενιζέλου.

Οταν θα αντικατασταθεί το χαράτσι αυτό απο το χράτσι του φόρου ακίνητης περιουαίας τότε ίσως ο κόσμος να αρχίσει να ξεχνάει την έμπνευση Βενιζέλου αλλα μέχρι τότε θα υπάρχει ο Βενιζέλος στο ΠΑΣΟΚ ή θα υπάρχει ΠΑΣΟΚ ;

Σε μια εποχή που όλα παίζουν όλα είναι ανοιχτά και πιθανά.

Αλλάζει ο καιρός έρχονται βροχές και νοτιάδες !

Ο καιρός αλλάζει απο σήμερα με βροχές και καταιγίδες.

Βροχές που θα σταματήσουν περίπου την Κυριακή αν βγούνε οι χθεσινές προβλέψεις της ΕΜΥ.

Σύμφωνα με τα τσακάλια της ΕΜΥ λοιπόν ανοίγουν οι ουρανοί απο την μια αλλά ανεβαίνει και η θερμοκρασία απο την άλλη.

Μέχρι και 13 βαθμούς θα έχουμε αυτήν την εβδομάδα.

Κανένα πρόβλημα.

Το μόνο πρόβλημα θα είναι με τις μετακινήσεις μας αφού με την βροχή δεν μπορείς εύκολα να κουνηθείς.

Και όταν μπείς στην διαδικασία να κουνηθείς χρειάζεται πολύ υπομονή.

Δεν ήτανε τίποτα το τσουνάμι του 2004 μπροστά σε αυτό που ζούμε εμείς !

Ανοχύρωτοι αποδυκνείεται οτι είναι για άλλη μια φορά οι έλληνες στην δεύτερη φοροκαταιγίδα που έρχεται τους πρώτους μήνες του 2013 και πραγματικά δεν ξέρουμε τι θα αφήσει πίσω της η καταιγίδα αυτή.

Το τσουνάμι του 2004 δεν ήτανε τίποτα μπροστά σε αυτό που ζούνε οι έλληνες τα τελευταία χρόνια με φοροκαταιγίδες και τσουνάμια φόρων και χαρατσιών που δεν μας έχουν αφήσει σε ησυχία και δεν μας έχουν αφήσει να σηκώσουμε κεφάλι.

Το τσουνάμι του 2004 χτύπησε μια φορά πήρε όσους πήρε και πέρασε.

Στην Ελλάδα έχουμε πολλά τσουνάμια με περισσότερες απώλειες και βασανιστικές διαδικασίες.

Καλύτερα μια και έξω παρά αυτό που ζούμε.

Ολα καλά

και όλα Χουρέμ !

Κατα τα άλλα όλα καλα ΄και όλα Χουρέμ αφού οι περισσότερες ελληνίδες νοικοκυρές και οχι μόνο παρακολουθούνε με μανία το συγκεκριμένο σήριαλ και είναι με την ίδια μανία στο πλευρό της Χουρέμ αφού στα μάτια της Χουρέμ βλέπουν την δικαίωση των αδύνατων γυναικών που πίστεψαν σε έναν δυνατό έρωτα και κέρδισαν.

Μιλάμε οτι το σήριαλ αυτό ήρθε σε μια τέτοια χρονική στιγμή στην ελληνική τηλεόραση που και να θέλεις να το αποφύγεις δεν μπορείς.

Αν δεν δείς τον Σουλεϊμάν τι άλλο μπορείς να δείς;

Δεν υπάρχει ΄τίποτα και είναι αρκετοί αυτοί που επιλέγουν το λιγότερο κακό και επιλέγουν τον Σουλτάνο Σουλεϊμάν που είναι πάντα σε ένα πεδίο μάχης, ερωτικής η πολεμικής.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα.

Ζούμε τα δύσκολα αλλα τα καλύτερα έρχονται.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης