Απο Τετάρτη …. η άνοιξη …

 Απο Τετάρτη …. η άνοιξη …

Ο ΑΟΚ μετά και το προχθεσινό ατυχές αποτέλεσμα στο “Ανθή Καραγιάννη” , αυτή την φορά απέναντι στην Τύρναβο είναι αγκαλιά με την Γ΄ Εθνική και δεν ξέρω αν μπορεί να μας σώσει πλέον και μια ενδεχόμενη αναδιάρθρωση αφού μόνο αν πέσει μία ομάδα (πράγμα απίθανο) θα σωθεί ο ΑΟΚ.

Και να σας πω και κάτι ;

Αν δεν πέσει ο ΑΟΚ ποιός να πέσει ;

Ποιός έχει χειρότερη ομάδα απο τον ΑΟΚ για να πέσει και να μείνει ο ΑΟΚ ;

Γιατί κάποια στιγμή θα πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.

Η κίνηση Τσάκα εκ του αποτελέσματος κρίνεται αποτυχημένη αφού με πολλές διαμάχες εντός και εκτός οδήγησε την ομάδα στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και στην Γ’ Εθνική , εκτός απροόπτου.

Οταν οι άλλες ομάδες παίρνανε ασφαλιστική ενημερότητα και κάνανε μεταγραφές εμείς παίρναμε τα βουνά και ξεχνούσαμε να γυρίσουμε.

Ο εχθρός ξεκίνησε εκ των έσω αφού ο Τσάκας είχε δίπλα του ανθρώπους που για πολλούς και διαφόρους λόγους προσωπικούς και μή θέλανε την αποτυχία της ομάδας ενώ οι πρώην συνεργάτες του χρεώσανε στον Βλάση Τσάκα την αποτυχία της ομάδας αφού η κακή του διαχείριση ευθύνεται για το σημερινό χάλι του ΑΟΚ.

Σύμφωνα με την επιστολή Ελευθεριάδη τα λεφτά που έβαζε ο ίδιος για να πληρώνονται οι υποχρεώσεις της ομάδας καταλήγανε αλλού.

Το άλλο μέτωπο που είχε να αντιμετωπίσει η ΠΑΕ ήτανε οι επιθυμίες ευτυχώς λίγων μελών του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη που απο κάποιο σημείο και μετά δεν κρύβανε την επιθυμία τους να πέσει η ομάδα στην Γ’ Εθνική έτσι ώστε να καθαρίσει απο τις αμαρτίες του παρελθόντως και απαλλαγμένη απο χρέη και υποχρεώσεις να γίνει η κινητήρια δύναμη της δική τους προσωπική προβολής που θέλουν στον ΑΟΚ να έχουν τη πρώτο λόγο.

Μοναδική προυπόθεση όλων αυτών η ομάδα να ΄πέσει η ομάδα και να περάσει στον Ερασιτέχνη.

Το μισό σχέδιο τους βγήκε … Το άλλο μισό όμως δεν θα βγεί ποτέ αφού ο ΑΟΚ και στην Γ΄ Εθνική θα μείνει μακριά απο τις φιλοδοξίες και τα σχέδια τους.

Σε όποια κατηγορία και να αγνωνίζεται ο ΑΟΚ θα έχει πάντα ώς ασπίδα προστασίας όλους αυτούς τους αγνούς φιλάθλους που πηγαίνουν κάθε Κυριακή στο γήπεδο και χειροκροτούνε την αγαπημένη τους ομάδα γιατί ο ΑΟΚ για αυτούς δεν είναι απλά μια ομάδα αλλα είναι ιδέα.

Αφήστε που αυτοί που θέλουν να εκμεταλευτούνε τον ΑΟΚ για προσωπικό όφελος και έχουν καταφέρει να τρυπώσουν στον Ερασιτέχνη πηγαίνουν στο γήπεδο για να δούμε τον ΑΟΚ τα τελευταία 5 χρόνια.

Και αν οι προσωπικές τους φιλοδοξίες δεν περνούσανε απο τον ΑΟΚ δεν θα πατούσανε στο γήπεδο.

Κατά τα άλλα πάμε καλά και πρίν την άφιξη της πρώτης μέρας της άνοιξης ζούμε ένα τελευταία κύμα κακοκαιρίας που επηρεάζει και την Καβάλα αλλα θα περάσει πρός το τέλος της εβδομάδας.

Σϋμφωνα με την ΕΜΥ απο την Τετάρτη και μετά μας περιμένουν μόνο ηλιοφάνειες με χαμηλές θερμοκρασίες κυρίως το πρωί αλλα φαίνεται οτι απο την Τετάρτη περνάμε σε μια άλλη φάση και ερχόμαστε πιο κοντά στην άνοιξη.

΄Δεν υπάρχουν νεώτερα για το αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρίας της Μαλαισίας που αντιμετωπίζει και το ενδεχόμενο της αεροπειρατίας αφού ο τρόπος με τον οποίο χάθηκε απο τα ραντάρ και χωρίς να εκπέμπψει ένα SOS δείχνει τρομοκρατική ενέργεια αφού είναι πολύ πιθανό να το αεροσκάφος να ανατινάχθηκε στον αέρα και για τον ΄λόγο αυτό δεν μπορούμε να το βρούμε.

Πάντως οι έρευνες συνεχίζονται αν και οι ελπίδες έχουν λιγοστέψει.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Καλή εβδομάδα και καλή άνοιξη.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης