Απόλυτα πετυχημένη η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ

 Απόλυτα πετυχημένη η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ

Απόλυτα πετυχημένη απο όλες τις πλευρές μπορεί να χαρακτηριστεί η πρώτη ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ που έλαβε χώρα στο κέντρο της πόλη της Καβάλας και έδωσε ένα διαφορετικό τόνο οχι μόνο στην πόλη αλλα γενικότερα στην δύσκολη και μονότονη πολλές καθημερινότητα του Καβαλιώτη.
Η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ πέτυχε γιατί πρώτον ήτανε κάτι καινούργιο, και στα κανούργια οι Καβαλιώτες λένε ναί , δεύτερον γιατί στηρίχτηκε απο όλους και τρίτον γιατί ο κόσμος έψαχνε μια αφορμή για να βγεί απο το σπίτι του και την βρήκε στην πρόσκληση της ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ.
Σίγουρα ρόλο έπαιξε και η παρουσία των πολλών Βούλγαρων τουριστών που έδειξκαν λίγο να σαστίζουν απο το σκηνικό που είχε στηθεί στο κέντρο της πόλης με κύριο χαρακτηριστικό την πεζοδρόμηση της Ομόνοιας αλλα προσαρμόστηκαν σχετικά γρήγορα.
Το άλλο που πρέπει να επισημανθεί και να τονισθεί είναι το γεγονός οτι εκτός απο τους ξυλοπόδαρους και τα χορευτικά απο διάφορους συλλόγους και την μεγάλη και αναμενόμενη βέβαια προσέλευση στα καφέ της πόλης και των πεζοδρόμων πολύ καλά πήγαν και τα μαγαζιά που μέχρι και λίγα λεπτά μετά τις 11 το βράδυ χτυπούσανε αποδείξεις.
Δηλαδή είχαμε και τζίρο εκτός απο πανηγύρι.
Συγχαρητήρια στον ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ της πόλης που εμπνεύστηκε υλοποίησε και στήριξε με όλες τις δυνάμεις του την ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ, συγχαρητήρια στο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ της πόλης στον Δήμο Καβάλας σε όλους τους υποψηφίους των επερχόμενων εκλογών που η παρουσία του σε μια προεκλογική περίοδο ήτανε απαραίτητη για πολλούς και διαφόρους λόγους και τέλος ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο που παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκιρίες και το θολό οικονομικά περιβάλλον μέσα στο οποίο καλείται να επιβιώσει τα τελευταία χρόνια παραμένει ανοιχτός στις προκλήσεις και αγκαλιάζει με την δυναμική του συμμετοχή τέτοιου είδους πρωτοβουλίες.
Απλά επειδή το εγχείρημα πέτυχε δεν θα πρέπει απο εδώ και στο εξής να γεμίσουμε την ζωή μας με ΛΕΥΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ.
Θα πρέπει όλοι και πρώτα απ’ ολα ο Εμπορικός Σύλλογος να προστατεύσουν την ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ και την σημασία της.
Δεν σημαίνει οτι επειδή πέτυχε θα πρέπει να μας γίνει συνήθεια.
Σύμφωνα με τις αποφάσεις που έλαβε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας απο 1η Ιουνίου αναμένονται αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ που θα φθάσουν το 0,8% και θα επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο το προυπολογισμό των νοικοκυριών.
Μιλάμε οτι κάποιες αποφάσεις λαμβάνονται λές και στην Ελλάδα δεν έχει συμβεί τίποτα τα τελευταία χρόνια και πάνε όλα καλά.
Απο το καλό στο καλύτερο δηλαδή.
Δεν θα έπρεπε με όλη αυτή την φορολογική επίθεση που έχουν δεχτεί οι έλληνες φορολογούμενοι πολίτες τα τελευταία χρόνια και κάποια πράγματα να παγώσουν όπως για παράδειγμα οι λογαριασμοί της ΔΕΗ ; Τουλάχιστον μέχρι να περάσει η μπόρα …
Αυτοί έχουν τρελαθεί και μας βαράνε όλοι απο παντού.
Μα που να πάμε απο παντού μας έχουν ζώσει και χτυπάνε που λέει και ένα τραγούδι του Φίλιππα Πλιάτσικα.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ απο την Τρίτη και μετά ο καιρός στρώνει και φαίνεται οτι ξεχνάμε , έστω και για λίγο τις βροχές και τις καταιγίδες.
Μετά απο αρκετές ημέρες ο ήλιος θα είναι κυρίαρχος στον ουρανό της πόλης απο νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα.
Ζωντανά κάλυψε το ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ τον συγκλονιστικό , όπως εξελίχθηκε αγώνα της Ένωσης στον Κόροιβο τον οποίο και έχασε με 1 πόντο διαφορά.
Στά 2 λεπτά πρίν το τέλος της αναμέτρησης και ενώ η Ένωση ήταν μπροστά με 2 πόντους διαφορά ο Ντότσιος έχασε δύο βολές και στην επόμενη επίθεση του Κόροιβου με τρίποντο ο Καρύδας έδωσε την νίκη στους γηπεδούχους με ένα πόντο διαφορά.
Χάσαμε το παιχνίδι που δύο λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα φάνηκε οτι το είχαμε και και χάσαμε και την Α1.
Δεν πειράζει έτσι είναι ο αθλητισμός.
Το θέμα είναι να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να πάμε παρακάτω.
Οσο μεγάλη και να είναι η απογοήτευση θα πρέπει να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα να συνεχίσουμε και βέβαια να μην εγκαταλείψουμε αυτή την ομάδα.
ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης