Από σήμερα στην Καβάλα ο Π. Καμμένος

 Από σήμερα στην Καβάλα ο Π. Καμμένος

Νωρίς σήμερα το πρωί έρχεται στην Καβάλα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. Το πρόγραμμα του είναι πολύ συγκεκριμένο. Αμέσως μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος», θα κινηθεί στην Ελευθερούπολη, όπου θα συναντήσει το δήμαρχο Βασίλη Ξουλόγη. Ενδέχεται να επισκεφτεί και τη λαϊκή αγορά της Ελευθερούπολης, ενώ στη συνέχεια θα επανέλθει στην επαρχία Νέστου και με καϊκι θα περάσει στη Θάσο όπου υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Ο Π. Καμμένος στη Θάσο θα επισκεφθεί την εφορία που κινδυνεύει να καταργηθεί. Θα συναντήσει στελέχη του κόμματος, σε μία δραστήρια συντονιστική επιτροπή που υπάρχει στο Λιμένα. Το μεσημέρι θα μιλήσει σε εκδήλωση στο «Καλογερικό».

Το απόγευμα σήμερα ο Π. Καμμένος θα εγκαινιάσει τα νέα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Δράμα.

Αύριο στις 9.30 το πρωί δίδεται συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο «Εγνατία». Ακολουθεί η προσυνεδριακή διαδικασία στο αμφιθέατρο του διοικητηρίου, παρουσία πολλών βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Όπως είπε χθες στην εφημερίδα μας ο Νίκος Δαγλαρτζής, υπεύθυνος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, η προσυνεδριακή διαδικασία είναι ανοικτή στο κοινό, γι΄ αυτό κι η οργάνωση Καβάλας καλεί όλο τον κόσμο να την παρακολουθήσει.

Θα κάνουμε ένα ελεύθερο και δημοκρατικό συνέδριο, είπε ο Ν. Δαγλαρτζής, που ανακοίνωσε ότι η συντονιστική επιτροπή Καβάλας των Ανεξάρτητων Ελλήνων απέκτησε νέα γραφεία, στη διασταύρωση των οδών Ομονοίας και Αβέρωφ.

Τέλος Μαρτίου γίνεται στην Κομοτηνή, η 2η προσυνεδριακή διαδικασία για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης