• 26 Απριλίου 2024,

Από στιγμή σε στιγμή η απόφαση

 Από στιγμή σε στιγμή η απόφαση

Από στιγμή σε στιγμή περιμένουν την επίσημη απόφαση οι άνθρωποι του ΑΟΚ για το που θα παίξει η ομάδα στη νέα αγωνιστική σεζόν.

Απόφαση που μπορεί να βγει πριν την Τρίτη αλλά πρέπει να επικυρωθεί από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, που συνεδριάζει εκείνη τη μέρα.

Χθες δεν υπήρχε η παραμικρή ανησυχία για τη συμμετοχή της ομάδας της Β` Εθνικής. Οι άνθρωποι του ΑΟΚ το θεωρούν δεδομένο, παρά τα δημοσιεύματα μερίδας του αθλητικού τύπου των Αθηνών, που προσπαθούν να περάσουν κλίμα για Γ` Εθνική.

Αυτό αφορά τον ΑΟΚ αλλά ακόμη τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Ηρακλή.

Οι 3 αυτές ομάδες φαίνεται να έχουν «δεμένη» τη Β` Εθνική. Η καθυστέρηση οφείλεται περισσότερο στον Ηρακλή και πως θα περάσει σαν 21η ομάδα.

Εδώ υπάρχουν οι ενστάσεις ενώ στη Θεσσαλονίκη και ο Ηρακλής προετοιμάζεται για τη Β` Εθνική. Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ θα αποφασίσει την Τρίτη ενώ θα είναι πολύ μεγάλη έκπληξη αν συμβεί κάτι διαφορετικό από τη Β` Εθνική.

*Μεταγραφικό μπάσιμο μετά την απόφαση

Μόλις γίνει γνωστή η κατηγορία που θα παίξει ο ΑΟΚ, θα αρχίσει και το μεταγραφικό μπάσιμο της ομάδας. Δεν αποκλείουμε πρώτα να ανακοινωθεί το όνομα του νέου προπονητή. Αμέσως να πιάσει δουλειά ο νέος προπονητής από τη στιγμή που οι μέρες περνάνε και ο χρόνος πλέον είναι πολύτιμος για τη δημιουργία του νέου ΑΟΚ.

Η έναρξη προετοιμασίας θα καθοριστεί από τη στιγμή που θα ανακοινωθεί επίσημα η απόφαση. Το χρονικό περιθώριο δε θα είναι μεγάλο. Μπορεί δηλαδή η πρώτη προπόνηση να πραγματοποιηθεί και 4-5 μέρες μετά από την απόφαση.

Ο ΑΟΚ θα πάρει αμέσως… μπρος.

 

Διαβάστε επίσης