• 29 Μαρτίου 2024,

Ενωση: Ανοιχτό παράθυρο για Πάσαλιτς;

 Ενωση: Ανοιχτό παράθυρο για Πάσαλιτς;

Μετά τη φυγή και του Καραποστόλου, δεν αποκλείουμε στο στρατόπεδο της Ενωσης να επανεξετάσουν την περίπτωση παραμονής του Μοχάμεντ Πάσαλιτς στο ρόστερ και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Κάτι τέτοιο φαίνεται πολύ δύσκολο αλλά όχι απίθανο.

Πριν από λίγο καιρό ο Κώστας Παπακωνσταντίνου σε συνέντευξη τύπου είχε τονίσει ότι θα λυθεί το συμβόλαιο του Πάσαλιτς που ήταν διετές. Αυτό βάση του μείωση του μπάτζετ για τη νέα περίοδο. Ο Πάσαλιτς έδειξε τάσης φυγής από το περυσινό πρωτάθλημα, όταν είχε προτάσεις από ομάδες εκτός Ελλάδας.

Σίγουρα είναι ένας έμπειρος παίκτης στην περιφέρεια που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις. Το κασέ του όμως είναι αλμυρό για τα δεδομένα που έχουν προκύψει στο στρατόπεδο της Ενωσης. Αν γίνει κάποια νέα διαπραγμάτευση, είναι μια άλλη ιστορία.

Όλα θα κριθούν και από τις προθέσεις που θα έχει η ΚΑΕ αλλά και από την άποψη του Κρις Χουγκάζ. Επίσης από τις προθέσεις του παίκτη για το αγωνιστικό του μέλλον.

*Ανακοινώνει μεταγραφές

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας δεν αποκλείουμε η Ενωση να ανακοινώσει μια η δυο μεταγραφές. Αυτό έχει να κάνει με Έλληνες παίκτες. Ισως να είναι και κάποιος που έλαβε μέρος στο πρόσφατο καμπ. Ο Κύπριος Στυλιανού η ο Καλαμπάκας.

Όλα είναι ανοιχτά. Πιθανό να προκύψουν και άλλα ονόματα.

*Στο 2ο Βόρειο όμιλο τα κορίτσια της Ενωσης

Η Ενωση θα συμμετέχει στο 2ο όμιλο της Α2 κατηγορίας γυναικών. Κέρδισε την άνοδο πριν από λίγο καιρό και με το σχεδιασμό που ανακοινώθηκε το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 3 ομίλους. Ο ένας όμιλος θα είναι ο νότιος και στο Βορρά θα υπάρχουν 2 όμιλοι. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 4 Νοεμβρίου και η κλήρωση θα γίνει στις 28 Αυγούστου. Οι δηλώσεις συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα μέχρι τις 25 Ιουλίου.

Αναλυτικά η σύνθεση των ομίλων.

Νότιος όμιλος: Πρωτέας Βούλας, Ιπποκράτης Κω, Σπόρτιγκ, Νέα Κηφισιά, Αγία Παρασκευή, ΚΑΟ Μελισσιών, Φάρος, Άμιλλα Αρκαδίας, ΕΑ Παραλίας, ΦΕ Άταλλος Νέας Φιλαδέλφειας.

1ος όμιλος Βορρά: Αναγέννηση Νέου Ρύσιου, Ολύμπια Λάρισας, Λασσάνης Κοζάνης, Απόλλων Καλαμαριάς, Απόλλων Πτολεμαΐδας, Νίκη Λευκάδας, ΠΑΣ Γιάννενα.

2ος όμιλος Βορρά: Τιτάνες Δράμας, ΓΑΣ Κομοτηνής, Ενωση Καβάλας, Παναθλητικός Συκεών, ΑΕ Πυλαίας, Ηρακλής Θεσσαλονίκης. Στην Α1 κατηγορία ανέρχονται 3 συνολικά ομάδες. Ο πρώτος νικητής του νότιου ομίλου απευθείας, ο νικητής του αγώνα κατάταξης των πρώτων δυο υποομίλων Βορρά και ο νικητής του αγώνα κατάταξης μεταξύ της ομάδας που κατέβαλε τη 2η θέση στο νότιο όμιλο και της ομάδας που θα χάσει το μπαράζ του αγώνα των 2 ομάδων στους ομίλους του Βορρά, για την άνοδο.

*Γ` Εθνική: 7 Οκτωβρίου ξεκινάει το πρωτάθλημα

Στις 7 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής, όπου φέτος είναι χωρισμένο σε 4 ομίλους. Δυο ομίλους στο Νότο και δυο ομίλους στο Βορρά. Η κλήρωση θα γίνει στις 28 Αυγούστου ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 25 Ιουλίου. Ο 2ος βόρειος όμιλος της Γ` Εθνικής απαρτίζεται από 13 ομάδες, που είναι οι εξής: Ορφέας Νέου Σκοπού, Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου, ΓΑΣ Κομοτηνής, ΓΣΕ Ελευθερούπολης, Αγία Βαρβάρα, Μαρμαράς, Τιτάνες Δράμας, Ανατόλια, Μαντουλίδης, Απόλλων Καλαμαριάς, ΧΑΝΘ, Αναγέννηση Φλόγα, Μακαμπή.

Στη Β` Εθνική ανέρχονται 6 ομάδες από τη Γ`. Συγκεκριμένα οι πρώτοι νικητές του κάθε ομίλου στο βορρά και νότο. Επίσης ο νικητής του αγώνα κατάταξης των ομάδων που κατέλαβαν τη 2η θέση στους 2 ομίλους του Βορρά και ο νικητής των ομάδων που κατέβαλαν τη 2η θέση στους 2 ομίλους του νότου.

Τάσος Πατσίδης

 

Διαβάστε επίσης