• 17 Μαΐου 2024,

Από 1η Σεπτεμβρίου παίζουν οι περσινοί επαγγελματίες- Μια εξάδα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με Νέστο(Κυριακή 17.00)

 Από 1η Σεπτεμβρίου παίζουν οι περσινοί επαγγελματίες- Μια εξάδα  δεν έχει  δικαίωμα συμμετοχής με Νέστο(Κυριακή 17.00)

Πέντε ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ, που πέρσι αγωνιζόταν σε ομάδες της Football Leagke, έχοντας επαγγελματικά συμβόλαια, δε μπορούν παίξουν το Σάββατο, στο ματς κυπέλλου με το Νέστο Χρυσούπολης. Επίσης και ένας ποδοσφαιριστής που ήταν επαγγελματίας στη Σουπερ Λιγκ.

Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής ο Δέντσας που ήταν στο ρόστερ του Εθνικού Σερρών, ο Καζάκης που ήταν στον Αιγινιακό, ο Μαργαρίτης στον Ολυμπιακό Βόλου, ο Δουμάνης στην Επισκοπή και ο Παληγεώργος στον Τύρναβο. Επίσης δε μπορεί να παίξει και ο Τουμανίδης που ήταν επαγγελματίας στη Σουπερ Λιγκ με τον ΠΑΟΚ.   Σε αυτούς βάζουμε και τον Λιόλιο, που πρέπει να πληρώσει ο Αρης τα χρήματα που χρωστάει στην ΕΠΟ από τις κάρτες στο περσινό πρωτάθλημα για να βγουν δελτία σε παίκτες που έχουν φύγει από το σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Εκτός αν αυτό τακτοποιήθηκε τα τελευταία 24ωρα.

Οι πρώην επαγγελματίες έχουν δικαίωμα συμμετοχής από τη 1η Σεπτεμβρίου.  Φυσικά δεν τίθεται λόγος, όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Οπότε ο ΑΟΚ στο παιχνίδι με το Νέστο, εκ των πραγμάτων, θα παραταχθεί πάλι με αρκετές απουσίες. Ο Κώστας Ανυφαντάκης από τους βασικούς μπορεί να υπολογίζει στους: Αθανασίου, Σταματόπουλο, Μπάτζιο, Παππά, Γ. Παπαδόπουλο, Μπρατσιάνι.

Ακόμη τους 14 που ήταν στην αποστολή στο ματς με το Χρυσοχώρι, συν τον Κανούλα. Συνολικά 21 παίκτες για το κύπελλο. Στο Χρυσοχώρι αγωνίστηκαν βασικοί οι: Κυφωνίδης, Μπαντάνης, Καρύπογλου, Ασημάκης, Δελής, Θωμαϊδης, Μπλιός, Α.  Παπαδόπουλος,  Χρυσαλίδης, Παντελίδης, Πτηνόπουλος.

Αλλαγές αγωνίστηκαν ο Αδαμαντίου και ο Νταμπανλής ενώ στον πάγκο ως αναπληρωματικός τερματοφύλακας ήταν ο Συνοδινός.

*Ειδική προπόνηση χθες το πρωί για τέσσερεις

Χθες το πρωί κάτω υπο τις οδηγίες του Γιώργου Γουνελά, ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης τέσσερεις ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ. Πρόκειται για τους Κανούλα, Α. Παπαδόπουλο, Μπαντάνη και Παληγεώργο. Αυτοί έχουν μείνει πίσω, σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Όλη η ομάδα προπονήθηκε κανονικά  το απόγευμα.

 

*Κυριακή στις 17.00 με Νέστο

Τελικά το παιχνίδι κυπέλλου του Νέστου με τον ΑΟΚ, ορίστηκε για την Κυριακή στις 5 το απόγευμα, στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Προφανώς αυτό έγινε κατόπιν συνεννόησης και των δυο ομάδων. Σημειώνουμε ότι είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι στην ιστορία των δυο ομάδων. Μέχρι τώρα όλες οι αναμετρήσεις, είχαν φιλικό χαρακτήρα. Σε περίπτωση ισοπαλίας, θα έχουμε παράταση και βέβαια αν δεν αναδειχθεί νικητής, θα πάει το ματς στα πέναλτι.

Ο Γιάννης Ισπυρλίδης δεν υπολογίζει τον Λαζαρίδη, που πέρσι ήταν επαγγελματίας με τη φανέλα του Εθνικού Σερρών και έχει δικαίωμα συμμετοχής και αυτός από την 1η Σεπτεμβρίου και μετά.

Οι υπόλοιποι παίκτες που αποκτήθηκαν μπορούν να παίξουν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Β` φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΚ.

 

Σάββατο 17.00

Αρης Ζυγού- Αετός Ερατεινού

Θράκη Γραβούνας- Αετός Ορφανού

Μ. Α Ορφανίου- Φρίξος Πλατανοτόπου

Νικ. Παγγαίο- Ηρακλής- Ατρόμητος Λεκάνης

Ατρόμητος Χαλκερού- Κεραυνός Πέρνης

Αρης Πηγών- Ναζιανζός Νέας Καρβάλης

 

Κυριακή 17.00

Νέστος- ΑΟΚ

ΑΕΚ- Μ. Α Αντιφιλίππων

Ηρακλής Μυρτοφύτου- Κεραυνός Κρηνίδων

Νικ. Μακεδονικού- Δόξας- Νικ. ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα- Κεραυνός Ελευθερών

Θεαγένης- Δόξα Θεολόγου.

 

*Ο Μανώλης Γερακίνης διευθυντής στην Ακαδημία του ΑΟΚ

Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.Καβάλα καλωσορίζει στην οικογένεια του, το μέλος του ερασιτέχνη Μανώλη Γερακίνη που αναλαμβάνει διευθυντής στην ακαδημία ποδοσφαίρου.  Υπενθυμίζουμε πως η έναρξη της χρονιάς για την ακαδημία μας ορίστηκε την Δευτέρα 31/8 και ώρα 18:30 στο γήπεδο του ΑΟΚ, πίσω από το κολυμβητήριο.

 

Διαβάστε επίσης