• 2 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

Eκτάκτως συνεδρίασε χθες το απόγευμα η διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας. Αποφάσισε να μεταθέσει την έκθεση KavalaExpo για τον Οκτώβρη. Εξετάζει την ταυτόχρονη διοργάνωση της με το Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής. Η φετινή έκθεση θα είναι κατά μία μέρα μικρότερη ενώ θα είναι και εμπορική. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άγγελος Τσατσούλης γνωστοποίησε την πρωτοβουλία πολλών Επιμελητηρίων της χώρας υπέρ της διατήρησης της ρύθμισης των 100 δόσεων.

Ησυχία επικρατεί στον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας μιας και το κράτος δεν επανήλθε χθες στα σενάρια αλλαγής διοίκησης. Άλλαξε χθες η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης. 1.000 παράτυποι μετανάστες από την Συρία ήρθαν χθες στην Καβάλα με το πλοίο Blue Star 1. 6μελής οικογένεια είχε την στήριξη του Δήμου και του ΚΤΕΛ αφού έπεσε θύμα κλοπής στην Τουρκία. Σύσκεψη τοπικών φορέων στο Δημαρχείο, προθυμία στήριξης των μεταναστών για το χρονικό διάστημα που βρίσκονται στα όρια του Νομού. Νέα κομματική αναβάθμιση του Νίκου Παναγιωτόπουλου, είναι ένας από 6 εκπροσώπους της ΝΔ στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Ανακοινώθηκαν χθες το πρωί τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων και για τους υποψήφιους του Ν. Καβάλας. Αύξηση πρωτοετών σπουδαστών στο ΤΕΙ. Αύριο το απόγευμα σε εκδήλωση στον Μπάτη η Περιφέρεια ΑΜΘ παρουσιάζει τα νέα της «εργαλεία» για την τουριστική προβολή των 5 Νομών.

Το δεύτερο 10ήμερο του Σεπτέμβρη θα αρχίσουν οι τεχνικές εργασίες στο ισόγειο του κτιρίου του ιδρύματος Αγία Μαρίνα. Όλα θα γίνουν με εθελοντική εργασία. Εντός των προσεχών ημερών το 5ο Γυμνάσιο θα επιστρέψει στο κτίριο του στην Παναγία ενώ το Γυμνάσιο του Αμυγδαλεώνα θα μετακομίσει στο κτίριο που έως πρόσφατα φιλοξενούσε το δημοτικό σχολείο της περιοχής. Συνέλευση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας έγινε χθες βράδυ. Αισιοδοξία στη πρόσφατη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Καβάλας, δεν αλλάζουν οι 6 υποψήφιοι βουλευτές. Επιχειρησιακό σεμινάριο ετοιμάζει το Επιμελητήριο. «Θα αντιμετωπίσουμε την σοβαρή κατάσταση ή θα αποπροσανατολίζουμε;» ρωτά τη Δήμαρχο με ανακοίνωση του ο Μάκης Παπαδόπουλος. Συνεδριάζει το μεσημέρι στο Δημαρχείο η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας.

Αρχίζουν το απόγευμα στη Παλιά Μουσική οι εκδηλώσεις του συλλόγου κατοίκων Παναγίας «Καστροφεγγίσματα». Πλήθος κόσμου χθες βράδυ στη Παναγούδα, σε λαϊκό γλέντι της συνοικίας. Ο Θάνος Μικρούτσικος, η Αφροδίτη Μάνου και ο Κώστας Θωμαϊδης σε συναυλία στο Φρούριο στις 10 Σεπτέμβρη.

6 ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ, πρώην επαγγελματίες, δεν μπορούν να αγωνιστούν την Κυριακή στο ματς κυπέλλου με τον Νέστο. «Ανοιχτό» παραμένει το θέμα Χριστόφορου Στεφανίδη στην Ένωση. Ο Μανώλης Γερακίνης ενισχύει τα τμήματα υποδομής του ΑΟΚ. Ο Ηρακλής Καβάλας νίκησε χθες σε ματς κυπέλλου το Παγγαίο 4-1. Ήττα του Νέστου από το Σουφλί 2-1.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης