• 9 Μαΐου 2024,

Αρης Ακροποτάμου: Κάνει το μπαμ με το Βούλγαρο Τοντόροφ;

 Αρης Ακροποτάμου: Κάνει το μπαμ με το  Βούλγαρο  Τοντόροφ;

Μια μεγάλη μεταγραφή Βούλγαρου ποδοσφαιριστή, φαίνεται ότι έχει κλείσει ο Αρης Ακροποτάμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχει συμφωνήσει με τον 33χρονο διεθνή  Ιορντάν Τοντόροφ, που είχε έρθει στη χώρα μας και το 2012 για λογαριασμό του Πανσερραϊκού.

Μάλιστα τότε συνεργάστηκε με τον νυν προπονητή του Αρη Ακροποτάμου Άκη Βάβαλη που ήταν συνεργάτης του Γρηγορίου στον πάγκο της ομάδας των Σερρών. Αυτή η «γνωριμία» φαίνεται ότι μέτρησε στην όλη προσπάθεια για να συμφωνήσει ο Τοντόροφ.

Προγνωστικά

Αφιερ

Ο 33χρονος(27/7/1981) ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε όλη τη δεξιά πλευρά, είτε ως χαφ, είτε ως αμυντικός θεωρητικά είναι  μια εξαιρετική λύση. Έχει πολύ μεγάλη εμπειρία αγωνιζόμενος σε ομάδες της Βουλγαρίας

και της Ρουμανίας, ενώ έχει κατακτήσει με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, 3 φορές(2003,2005,2008) το πρωτάθλημα Βουλγαρίας, 2 φορές το Σούπερ Καπ(2006,2008) και 1 φορά το κύπελλο Βουλγαρίας(2006).

 

*Το βιογραφικό και η πλούσια καριέρα στην ΤΣΣΚΑ!

Ο Τοντόροφ ξεκίνησε τη καριέρα του από τη Μαρίσα Πλόβντιβ,  ακολούθησε  η Τσερνομόρετς Μπουργκάς και στη συνέχεια ήρθε η μεταγραφή στην ΤΣΣΚΑ. Το καλοκαίρι του 2003 η ομάδα της Σόφιας πλήρωσε 150.000 ευρώ και πήρε τον παίκτη και αυτός έμεινε εκεί ως το 2010 έχοντας συνολικά 201 συμμετοχές και 26 γκολ.

Ακολούθησαν τα επόμενα χρόνια η Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, η Στεάουα Βουκουρεστίου, η Μινιόρ Πέρνικ, ενώ την περίοδο 2011-2012  αγωνίστηκε  στη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ έχοντας συνολικά 39 συμμετοχές και 2 γκολ. Εκεί αργότερα πήγε και ο Ακης Βάβαλης στο προπονητικό τιμ.

Μάλιστα έχει φορέσει και 9 φορές τη φανέλα της Εθνικής Βουλγαρίας και έχει πετύχει 2 γκολ, ενώ συνολικά έχει αγωνιστεί 26 φορές στην Ευρώπη, είτε σε ΟΥΕΦΑ, είστε στο Europa League.

*Ισως και άλλον παίκτη από Βουλγαρία

Εκτός από τον Τοντόροφ η ομάδα του Ακροποτάμου, δεν αποκλείεται να κλείσει και άλλον ποδοσφαιριστή από τη γειτονική χώρα.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης