Τα κατορθώματα της Scotalnd Yard

 Τα κατορθώματα της Scotalnd Yard

Μου αρέσει που βγαίνει η SCOTLAND YARD η αστυνομία της Βρετανίας και λέει οτι μέσα στο 2014 αποτρέψαμε 4 τρομοκρατικές επιθέσεις.

Και αναρωτιέμαι αυτή δεν είναι η δουλειά της συγκεκριμένης υπηρεσίας ;

Εκτός και αν η SCOTLAND YARD εξιδεικεύται στην διοργάνωση γάμων και παιδικών πάρτι.

΄Ξέρω εγώ τι να πω ρε λεβέντες.

Αφήστε που δεν υπήρχε λόγος να γίνει καθόλου αυτή η κουβέντα περί αποτυχημένων τρομοκρατικών επιθέσεων που αν μη τι άλλο ανησυχεί τους πολίτες που γνωρίζουν οτι αυτές οι αποτυχημένες τρομοκρατικές επιθέσεις ίσως να προκαλέσουν άλλες.

Η νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που θα βγεί σε λίγο στους κινηματογράφους ανάβει φωτιές με τις ερωτικές σκηνές που έχει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ΄ταινία αναφέρεται σε ένα ερωτικό τρίγωνο και είναι γεμάτη με καυτές σκηνές και έντονα συναισθήματα.

Έντονα συναισθήματα στις ταινίες του Παπακαλιάτη να ξέρετε είναι τα κερατώματα.

Αν ανατρέξετε και στο παρελθόν θα διαπιστώσετε οτι δεν υπάρχει ταινία ή σήριαλ του Παπακαλιάτη που να μην υπάρχει κέρατο ή ανεκπλήρωτος έρωτας.

Ο Γιώργος Παπανδρέου λένε οι πληροφορίες οτι μετά το έγγραφο με τις προτάσεις του που έστειλε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ μαζεύει υπογραφές για να προκαλέσει συνέδριο του κόμματος με θέμα την ανάδειξη νέου προέδρου.

Ο ίδιος βέβαια θα είναι υποψήφιος και σε περίπτωση που αυτός εκλεγεί ώς νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα προτείνει το δημοψήφισμα που δεν πρόλεβανε να κάνει ώς πρωθυπουργός της χώρας.

Αυτός ο άνθρωπος ζεί με αναμνήσεις.

Πάντως το ΄σίγουρο είναι οτι άσχετα με το τι θα γίνει με την προεδρική εκλογή στο ΠΑΣΟΚ θα έχουμε εξελίξεις σοβαρές τους επόμενους μήνες καιο σίγουρα θα γίνουν πολλές απόπειρες ανατροπής του νυν προέδρου που έχει χρεωθεί και οχι άδικα το χαράτσι της ΔΕΗ.

Μόνο αν πάθουν αλτσχάϊμερ όλοι οι έλληνες θα μπορέσει να ανακάμψει το ΠΑΣΟΚ με αρχηγό τον Βενιζέλο.

Τώρα ΄όσο αφορά τις διαπραγματεύσεις με την τρόϊκα σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Χαρδούβελης έστειλε ένα πακέτο διευκρινίσεων και εξηγήσεων στην τρόϊκα προσπαθώντας να ολοκληρώσει την αξιολόγηση χωρίς επιπρόσθετα μέτρα.

Η τρόϊκα απαντά τις επόμενες ημέρες , αν δεν έχει ήδη απαντήσει και δίνει τέλος στην παράταση αγωνίας αφού απο την απάντηση που θα δώσει στις εξηγήσει αυτές θα εξαρτηθεί το χρονοδιάγραμμα της τελευταίες αυτής αξιολόγησης που είναι πάρα πολύ σημαντική και για τους δανειστές και για εμάς που θα πρέπει επιτέλους να δούμ,ε την επόμενη μέρα.

Οσο αφορά τον καιρό να ξέρετε οτι αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει με χαμηλές θερμοκρασίες και αρκετές συννεφιές.

Βροχή σύμφωνα με την πιο πρόσφατη πρόβλεψη του καιρού περιμένουμε απο το απόγευμα της Παρασκευής.

Η πιο κρύα μέρα της εβδομάδας θα είναι η Τετάρτη όπου το θερμόμετρο θα φλερτάρει κάπου εκεί με τους 0 βαθμούς τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Να έχετε το νού σας και τα γαντάκια σε εμφανή σημείο μέσα στο σπίτι.

Λοιπόν αυτά και για σήμερα.

Έχουμε μπεί στην τελευταία εβδομάδα του Νοέμβρη και είμαστε έτοιμοι να κλείσουμε το μάτι στον εορταστικό Δεκέμβρη αν και πάρα πολλά μαγαζιά έχουν ήδη φορέσει τα εορταστικά τους.

Είναι και θέμα ψυχολογίας.

Να παιρνάτε καλά και να έχετε το νού σας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης