• 28 Απριλίου 2024,

Αρχίζει η ανάκριση για το Βιοτεχνικό Πάρκο

 Αρχίζει η ανάκριση για το Βιοτεχνικό Πάρκο

Ο ανακριτής του Πρωτοδικείου Καβάλας Ηρακλής Μέτσικας, κάλεσε σήμερα το πρωί στο γραφείο του για τη διαδικασία της ανάκρισης, τους περιφερειακούς συμβούλους Μάκη Παπαδόπουλο και Γιώργο Γερομάρκο. Η ανάκριση αρχίζει με τα δύο προαναφερθέντα πρόσωπα για την υπόθεση των έργων του Βιοτεχνικού Πάρκου όπου διώξεις έχουν ασκηθεί κατά του Θόδωρου Καλλιοντζή και του Ανδρέα Μπαλίκα. Είναι άγνωστο αν θα καταθέσουν σήμερα το πρωί οι κ.κ. Παπαδόπουλος και Γερομάρκος. Για τον Γιώργο Γερομάρκο υπάρχει ερωτηματικό καθώς απουσιάζει από την Καβάλα.

Η πρωτοβουλία αυτή του ανακριτή δείχνει ότι επανέρχεται δριμύτερος ίσως όχι μόνο στην υπόθεση του Βιοτεχνικού Πάρκου. Ο ίδιος ανακριτής έχει χρεωθεί την υπόθεση των εκδηλώσεων Μπουδακίδου. Δεν αποκλείεται είτε παράλληλα με την υπόθεση του Βιοτεχνικού Πάρκου, είτε αμέσως μετά να αρχίσει η ίδια διαδικασία και για τις εκδηλώσεις Μπουδακίδου.

Για το Βιοτεχνικό Πάρκο όλα δρομολογήθηκαν το 2012 όταν οι κ.κ. Γερομάρκος και Παπαδόπουλος κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά για τα έργα στο οικόπεδο που σήμερα λειτουργεί το Βιοτεχνικό Πάρκο.

Ενώ διαδικαστικά προηγείται η υπόθεση των εκδηλώσεων Μπουδακίδου ο ανακριτής άγνωστο γιατί, αρχίζει την ανάκριση με την υπόθεση του Βιοτεχνικού Πάρκου.

Πάντως είναι ένα μήνυμα η εξέλιξη που ήδη αναφέραμε, ότι ο Αύγουστος για τον ανακριτή δεν θα είναι μήνας διακοπών, αλλά μήνας δουλειάς. Λέγεται μάλιστα σε δικαστικούς και δικηγορικούς κύκλους ότι πρόθεση του ανακριτή είναι να ολοκληρώσει την ανάκριση και στις υποθέσεις πριν τα μέσα Σεπτεμβρίου όπερ και αρχίζει το νέο δικαστικό έτος.

 

Διαβάστε επίσης