• 13 Μαΐου 2024,

Κοπατσάρης, λέει το Υπουργείο Υγείας

 Κοπατσάρης, λέει το Υπουργείο Υγείας

Πολιτικοί παράγοντες της Ν.Δ. Καβάλας απευθύνθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας σχετικά με το όνομα του νέου διοικητή του Νοσοκομείου. Έλαβαν διαβεβαιώσεις ότι το όνομα του Χρήστου Κοπατσάρη είναι κλειδωμένο. Άρα δεν έχουμε παρά να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του ονόματος.

Το θέμα που δημιουργήθηκε για την επαγγελματική δραστηριότητα του κ. Κοπατσάρη φαίνεται να λύθηκε μετά από διευκρινήσεις που ο ίδιος έδωσε. Φυσικά για όσο διάστημα θα εργάζεται στο Νοσοκομείο Καβάλας ως διοικητής, δεν θα έχει καμία εργασιακή σχέση με την ιδιωτική εταιρία της Θεσσαλονίκης.

Την Δευτέρα, προχθές, το Υπουργείο ανακοίνωσε ότι ξεκινά συμπληρωματική διαδικασία για την παραλαβή κι άλλων αιτήσεων ενδιαφερομένων για την κάλυψη των θέσεων διοικητών και υποδιοικητών στα δημόσια νοσοκομεία.

Πολλοί πίστεψαν ότι όλα αρχίζουν από την αρχή. Για την περίπτωση της Καβάλας αυτό δεν ισχύει. Ίσως κριθεί από μηδενικής βάσης η θέση του αναπληρωτή διοικητή όπου κατά την πολιτική συμφωνία είναι θέση που θα προταθεί από το ΠΑΣΟΚ.

Το ΠΑΣΟΚ από την άλλη πλευρά φαίνεται να μην έχει πρόταση, έτσι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Όπως πληροφορήθηκαν οι τοπικοί παράγοντες της τοπικής Ν.Δ. υπάρχουν δύο ενδεχόμενα. Να ανακοινωθεί άμεσα το όνομα του Χρήστου Κοπατσάρη ή να καθυστερήσει περαιτέρω η ανακοίνωση του ονόματός του μέχρι την επιλογή και του αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας.

 

**************************

 

Διαβάστε επίσης