Αρχίζουν τα έργα στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου»

 Αρχίζουν τα έργα στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου»

Μετά από δίμηνη καθυστέρηση που οφείλονταν και σε γραφειοκρατικά προβλήματα αρχίζουν εντός των ημερών – πιθανώς και σήμερα – έργα που έχουνε σχέση με τον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού γυμναστηρίου «Αλ. Δήμογλου», στην Καλαμίτσα.

Τα έργα αυτά θα ξεκινήσουν από την κεντρική είσοδο στις αθλητικές εγκαταστάσεις, όπου θα πρέπει να ενισχυθεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και να μετακινηθεί ο μετασχηματιστής της ΔΕΗ. Αυτό σημαίνει ότι για όσο καιρό χρειαστεί, η είσοδος και η έξοδος των θεατών και των αθλητών στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας θα γίνεται από την πίσω πλευρά του κτηρίου.

Το έργο είναι ιδιαίτερα μεγάλο, θα επεκταθεί και σε άλλα σημεία του περιβάλλοντα χώρου, του κλειστού γυμναστηρίου. Αλλάζουν πολλά, γίνονται καλύτερα, ενώ τμήμα του έργου αφορά το κυλικείο του κλειστού γυμναστηρίου.

Με τις κατάλληλες παρεμβάσεις στην είσοδο του αθλητικού χώρου θα μπορεί να μπαίνει στο εσωτερικό του γυμναστηρίου το λεωφορείο που μεταφέρει την εκάστοτε φιλοξενούμενη ομάδα.

Το έργο αναμένεται να διαρκέσει 10 – 12 μήνες.

Στην Αθήνα είναι στο μεταξύ από σήμερα ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και πολεοδομίας κ. Μουριάδης. Βρίσκεται εκεί για να επισκεφθεί το υπουργείο περιβάλλοντος και κλιματικής αλλαγής, για διάφορα εκκρεμή θέματα του Δήμου Καβάλας, τα περισσότερα και τα σημαντικότερα από τα οποία έχουν να κάνουν με τον πρώην δήμο Φιλίππων, όπως για παράδειγμα το «γενικό πολεοδομικό σχέδιο Κρηνίδων».

 

Διαβάστε επίσης